Tarvitset flash:n uudemman version, lataa se täältä

Näistä Antti A. muistetaan

01.12.2005 21:30
Antti A.

Antti A. saapui Big Brother -taloon toisena ja jätti talon kolmanneksi viimeisenä.

Täydet 96 päivää talossa viettänyt Antti kujeili jo kilpailun ensimmäisellä viikolla. Hän suunnitteli käytännön piloja Hannan kanssa ja parivaljakko nimettiinkin kauhukaksikoksi.

- Nyt me pelataan frisbeegolfia, hän hihkui sinkoillessaan pitkin pihamaata Big Brother -talon 7. päivänä.

Heti kisan alussa tuolloin vielä 25-vuotias Antti ystävystyi Mikan kanssa. Ensimmäisenä kokonaisena sunnuntaina muiden mentyä nukkumaan miehet istuskelivat pitkään terassilla ja puhuivat ensimmäisestä viikostaan Big Brother -talossa.

Antin välit Iinan kanssa lämpenivät myös nopeasti. Jo toisella viikolla mies nappasi espoolaisen neidon peittonsa alle aamuherätyksen yhteydessä.

- Oi kun täällä on lämmin, Iina huokaisi ja Antti mumisi tyytyväisenä vastaukseksi.

Vielä kolmannen viikon puolivälissä pari tyytyi vain kiusoittelemaan toisiaan.

- Mä olen liian vanha tolle Antille, Iina heitti Minnalle Antin naureskellessa vieressä.

Kuitenkin jo viikonloppuna pariskunta vietti yötä sylikkäin olohuoneen sohvalla. Pitkän väsytystaistelun jälkeen nähtiin lopulta myös suudelmia.

- Aika pitkään jaksettiin, Antti kommentoi ensisuudelman jälkitunnelmissa.

Kolmannella viikolla helsinkiläinen teki muodonmuutoksia kanssakilpailijoilleen meikkaamalla ja kampaamalla heitä sekä jorasi viikkotehtävässä tunteella Äidin pikkupoika -kappaleen tahdissa. Antti tituleerasikin itseään useasti tämän jälkeen äidin pikkupojaksi.

Yhdessäolo Iinan kanssa tiivistyi entisestään. Pariskunta vietti yön yhdessä niin sohvalla kuin Antin sängyssäkin, ja aiemmasta sopimuksesta huolimatta he myös pussailivat päiväsaikaan muiden nähden.

- Sinkkuna tänne tultiin ja sinkkuna täältä lähdetään, Antti kuitenkin kertoi Terhille neljännen viikkotehtävän paimenvahtivuorossa.

Viidennellä viikolla Antti pääsi esittelemään kokkaustaitojaan Timon kanssa, kun Big Brother määräsi kaksikon vastaamaan ruoanlaitosta. Keittiössä nähtiin kyseisellä viikolla alastomat kokit, kun ruokavastaavat valmistivat lettuja ainoastaan esiliinat päällä.

Kokkauksen lisäksi Antti kunnostautui myös pokeriviikkotehtävässä pelaten ammattilaista vastaan.

Lokakuun ensimmäisenä päivänä juhlittiin Antin 26-vuotissynttäreitä. Yllätyksenä järjestetyt juhlallisuudet alkoivat varjosynttäreillä ja aamiaisella sänkyyn. Varsinaiset bileet pärähtivät käyntiin illalla J. Karjalaisen tahdissa. Antin paljuhetki muuttui hetkessä synttäribileiksi, kun naiset kantoivat miehen eteen kakun lahjoineen.

- Te ootte hulluja! Antti hymyili onnellisena, kun naiset paljastivat leiponeensa yöllä.

Antti pääsi myös viettämään helliä hetkiä Iinan kanssa löylyihin, jossa Iina hemmotteli päivänsankaria hieromalla.

- Sovitaan, ettet lähde huomenna, Antti kuiski suudelmien lomassa häätöuhan alla olleelle espoolaiselle. Iina ei kuitenkaan pystynyt vaikuttamaan asiaan, vaan yleisö hääsi neidon talosta viidennen viikon päätteeksi.

Antille Iinan lähtö oli kova paikka.

- Vanha sysmäläinen sanonta, että kyllä se harmittaa, kun on lyöty kovaa, hän valotti tunnelmiaan suorassa lähetyksessä.

Kuudes viikko sujui talossa muun muassa maistellen viiniä, jota Antti oli tilannut Hannan ja Pertun kanssa. Samoihin aikoihin miehelle selvisi myös Big Brother -kilpailun syvin olemus.

- Tässä oppii paremmin ja paremmin ymmärtämään, ettei tässä pysty itse vaikuttaan, et tää on tätä, Iso-A:ksi ristitty mies myönsi.

Seitsemännellä viikolla puolivälibileiden viininhuuruisissa tunnelmissa Antti toimi läheisyyttä kaipaavan Minnan unileluna. Kaksikko ahtautui yhdessä Antin kapeaan sänkyyn. Aamuyön tunteina Antti lopulta potki unissaan Minnan sängystä lattialle.

- Äidin pikkupoika nukkuu mielellään äidin kainalossa, Antti selvitti yllättävää nukkumiskuviotaan seuraavana päivänä.

Kahdeksas viikko kului Antilla niin ikään kiinni Minnassa. Kaksikko oli köytettynä toisiinsa viikkotehtävässä. Köytettyä paria yhdistivät narun lisäksi myös samansuuntaiset ajatukset.

- Timo tekee kyllä tosi hyviä ruokia, mutta se käyttää kaikki, Antti avautui jyväskyläläisen ruoka-aineiden tuhlailusta.

- On kiva, että säkin oot samoilla linjoilla, että joku puolustaa. On välillä raskasta yrittää sanoa, että pitää tehdä halvalla, Minna kehaisi Anttia.

Vakavat keskustelut Minnan kanssa jatkuivat, kunnes Antti sai jälleen yhdeksännen viikon päätteeksi kokea hyvän ystävän häädön talosta. - Hyviä ystäviä tuntuu täältä lähtevän yksi toisensa jälkeen. Minna jättää tänne aika suuren loven, hän summaili suorassa lähetyksessä pää painuksissa.

Kymmenennellä viikolla Antti tuntui kuitenkin piristyvän, kun hänet valittiin armeijamaisessa 10. viikkotehtävässä joukkueenjohtajaksi. Samalla viikolla Perttu valitsi Antin kanssaan vastaanottamaan temppuradasta voittamaansa palkintoa, jossa italialaistähti Laura Bono kokkasi ja lauloi kaksikolle.

- En unohda tätä ikinä, oikeasti, Antti huokaili laulajattarelle tämän tehdessä lähtöä talosta.

Myös seuraavassa viikkotehtävässä helsinkiläinen oli johtavassa roolissa, kun hänet valittiin radioshow'n tuottajaksi. 11. viikolla Antti myös tempaisi yrittäen Mikan kanssa alasti ostoksille kioskiin siinä kuitenkaan onnistumatta. Alastomuus tuntui muutenkin olevan Antille mieluinen asia, sillä hänet nähtiin BB-talossa usein housut kintuissa.

80-luvun bileissä 11. viikonloppuna Antti avautui Mikalle ystävän tunteistaan: - Alusta alkaen tiesi, että pystyy kuittaileen ja tiesi, että äijä on nyt niinkun se hyvä äijä.

Seuraava, 12. viikko sujui Antilta pitkälti ystävällismielisen naljailun merkeissä erityisesti Mikan ja Pertun kanssa. Viikonlopun pikkujoulut saivat hymyn helposti innostuvan Antin huulille.

- Oh my nouuu! Jos se tulee tänne, niin mä oon sängyssä peiton alla! mies innostui joulupukin tulosta.

Mikan jätettyä talon 12. viikon lopulla jäi Antti kahdestaan Pertun kanssa edustamaan kilpailijoiden miehistä sukupuolta. Hän viettikin viikon tiivisti Pertun kanssa, ja kaksikon hermot kiristyivät talon kahteen naiseen viikon lopulla.

- Tuntuu niin tyhmältä, että tulee meistä riippumattomista asioista pakkanen, Antti valitti talon kireää tunnelmaa.

Viimeisellä täydellä viikollaan Antti myös toimi viikkotehtävän bändissä kitaransoittajana ja kunnostautui päivätehtävä-musavisassa voittajana.

- Ihan käsittämätöntä! Ihan uskomatonta, kun on päässyt näin pitkälle, Antti hämmästeli, kun Terhi oli häädetty sunnuntaina ja lopulliset kolme finalistia selvinneet.

Viimeisen viikkonsa talossa Antti vietti jännittyneissä, mutta hyvissä tunnelmissa Pertun ja Tiinan kanssa. Helsinkiläinen onnistui erityisesti paistaessaan jouluaterian kinkkua, joka olisi ilman häntä paistunut pahasti ylikypsäksi.

Viimeisenä iltana Antti kumosi reilusti kurkkuunsa pikaisella kioskireissulla haalittuja siidereitä ja oluita. Juomien yliannostus sai miehen jopa voimaan pahoin, mutta se ei haitannut tunnelmaa.

- Mua ei harmita, milloin vaan mä tipun. Oltiin kuitenkin loppuun asti, mies sanaili tyytyväisenä viimeisenä iltana.

Baarimikkona työskentelevä Antti sai kilpailun aikana kaksi lempinimeä, jotka säilyivät loppuun asti. Häntä kutsuttiin Hipiksi pitkähkön tukkapehkonsa takia ja Sveitsiksi sovittelevan luonteensa vuoksi. Kenties jälkimmäinen piirre auttoi miehen säilymään Big Brother -talossa viimeiseen päivään asti.


Perttu voitti!

PERTTU ON VOITTAJA!

Perttu on Suomen ensimmäisen Big Brotherin voittaja ja korjaa 50 000 euron potin!

Näistä voittaja-Perttu muistetaan

Antti A. ja Tiina

TIINA 2. SIJALLE, ANTTI 3. SIJALLE

Tiina sijoittui 2. sijalle ja Antti A. 3. sijalle Suomen Big Brotherissa!

Näistä Tiina muistetaan

Näistä Antti A. muistetaan


Voittiko paras?
Ehdottomasti, Perttu on paras! 66.6 %
Ei, Antti A. olisi ansainnut voiton. 14.6 %
Ei, Tiinan olisi pitänyt voittaa. 12.7 %
Kukaan finaalikolmikosta ei ollut paras. 6.1 %
Vastauksia yhteensä 43857 kpl

Big Brother Suomi -logon käyttö ilman Subtv:n lupaa kielletty.