Tarvitset flash:n uudemman version, lataa se täältä

Näistä Tiina muistetaan

01.12.2005 21:59
Tiina tuli toiseksi.

Tiina jätti BB-talon toiseksi viimeisenä kilpailijana ja sijoittui Suomen ensimmäisessä Big Brotherissa toiseksi.

Täydet 96 päivää Big Brother -talossa viettänyt Tiina opittiin tuntemaan eloisana naisena, joka nauroi usein eikä epäröinyt näyttää kiukustumistaan tarpeen tullen.

Tiinan taival kilpailussa alkoi kivisesti, sillä heti toisena päivänä paha päänsärky ajoi hänet vuodepotilaaksi. Sama vaiva piinasi häntä viikkojen aikana useampaankin otteeseen.

Toivuttuaan Tiina alkoi tehdä itseään tutuksi yhteislaulusessiossa, jonka loppupuolella hän innostui revittelemään joululauluja Mikan kanssa.

Viikkojen aikana Tiina myös viihdytti muita asukkeja säännöllisin väliajoin kertomalla näille näkemistään unista. Toisella viikolla hän näki unen, joka innosti kilpailijat järjestämään yhden Big Brotherin ikimuistoisimmista tapahtumista:

- Mä näin unta, että te olitte menossa Timon kanssa naimisiin, Tiina paljasti Hannalle. - Sä kosit Timoa maanantai-iltana nuolemalla sen sormia ja sitten te perjantaina menitte naimisiin. Aika nopeaa toimintaa, varmaan ensi viikolla sitten tapahtuu.

Uni osoittautui itseään toteuttavaksi, sillä seuraavan viikon lauantaina talossa juhlittiin Hannan ja Timon häitä.

Samalla viikolla Tiina kunnostautui osallistumalla innokkaasti talon peleihin ja leikkeihin. Hän oli keksimässä pantomiimitehtäviä, kehitti tavu- ja sanaleikkejä, pyöritti yhteistä aerobic-piiriä ja johti kilpailijat peili-leikin saloihin.

Lisäksi hän harjoitteli varjoteatteria, haastatteli keittiössä kokkishow'n osallistujia ja testasi Terhin kanssa jalkapuuta.

Muista kilpailijoista Tiina viihtyi eniten Terhin ja Kathyn seurassa. Kolmikon välit tiivistyivät neljännellä viikolla, kun Big Brother määräsi heidät huolehtimaan talon ruokahuollosta. Viikon aikana he ehtivät myös nakuilla paljussa, hyppiä sängyillä ja hankkia taloon 100 eurolla herkkuja.

Viidennen viikon tamperelaistunut pellavapää aloitti esittelemällä muille taitojaan naamanvääntelyn jalolla saralla.

- Aina kun mää tutustun uuteen ihmiseen, niin sanon sille, että "moi, mä oon Tiina, osaatko tehä näin?", hän nauroi imaistessaan ylähuulensa kiinni nenäänsä.

Viikon lopulla juhlittuja Antti A:n syntymäpäiviä varten Tiina neuloi Terhin ja Kathyn kanssa lahjaksi yli kaksimetriseksi venähtäneen kaulaliinan. Itse juhlissa hän pysyi sivussa muiden kilpailijoiden yhteisistä suutelukarkeloista.

Viidennellä viikolla Tiina ehti myös aiheuttaa tahattomasti pienen konfliktin, kun Minna ja Iina saivat kiukunpuuskan Tiinalle annetusta päänsärkylääkkeestä. Heidän mielestään Big Brother kohteli lääkkeenpyytäjiä epätasa-arvoisesti.

Kuudennessa viikkotehtävässä kilpailijat joutuivat painiskelemaan laulujen ja urheilurastien parissa.

Musikaalinen Tiina innostui laulamisesta ja oppi kaikkien laulujen sanat nopeasti, mutta ei menestynyt urheilussa yhtä hyvin. Hän onnistui ainoastaan naruhyppelyssä, mutta paikkasi muiden lajien suorituksensa pirteillä lauluesityksillä.

Saman viikon keskiviikkona Tiina hätkähdytti kilpailijoita enneunella yllättävästä saunavuorosta. Hän oli juuri ehtinyt kertoa unestaan muille asukkaille, kun Big Brother ilmoitti saunan olevan lämmin.

- Häh!? Siis valehteletko sää Big Brother? Tiina ähkäisi hämmästyksestä ja lähti tutkimaan tilannetta.

Seitsemännellä viikolla viikkotehtävässä katsottu Jackie Chan -leffa oli Tiinalle paha paikka. Hän nukahteli elokuvan aikana ja piti sen katsomista kaikkein ankeimpana viikkotehtävänä.

Kyseinen viikko ei sujunut Tiinalta muutenkaan kovin positiivisesti. Hän harmitteli etenkin Big Brotherin jakamien rangaistusten myötä menetettyjä yllätyspaketteja ja gourmet-aamiaista, johon varatut rahat Mika ja Timo olivat kioskireissun aikana tuhlanneet.

Kahdeksannella viikolla Tiina pääsi tutustumaan lähemmin Mikaan, kun kaksikko kytkettiin köysitehtävässä toisiinsa.

Heidän yhteiselonsa sujui sopuisasti. Tehtävän aikana kaksikko ehti kokata yhdessä ja puhua paljon. Lisäksi Tiina opetti Mikan tekemään kampauksia, meikkaamaan naisia ja pelaamaan backgammonia.

Läheiset välit kaljupäähän eivät kuitenkaan estäneet Tiinaa ikävöimästä kotiin, vaan hän kertoi viikon aikana moneen otteeseen kaipaavansa etenkin poikaystäväänsä.

- Mä oon kyllä sulle vähän kateellinen, että sulla on sellanen, jota sä ikävöit ja jonka luo kaipaat, Timo totesi Tiinalle kuunneltuaan tämän ikävöintiä.

Yhdeksännen viikon munatehtävässä Tiinan aamu-unisuus aiheutti hänelle ongelmia: Big Brother oli kieltänyt päiväunet ja Tiinaa oli huomautettava sängyssä makoilemisesta aamuherätyksen jälkeen.

Pertulle Tiina neuloi syntymäpäivälahjaksi tupakointirukkaset. Pertun kunniaksi järjestetyissä keskiaikateemaisissa synttärijuhlissa hän nautti erityisesti ilotulituksesta ja tanssimisesta, mutta katseli humalaisten miesten edesottamuksia kriittisesti.

Kymmenes viikkotehtävä, armeijaleiri, oli Tiinalle toinen suuri koetinkivi. Hän suhtautui intti-touhuun etenkin maanantaina erittäin nuivasti.

Harmistuksesta selvittyään Tiina kuitenkin tsemppasi kovasti, taisteli tiensä kunnialla raskaan apinaradan lävitse ja pääsi loistamaan rytmitajua vaatineessa sähkötystehtävässä. Alkuviikon kiukuttelu vei hänet kuitenkin armeijatehtävän jälkeen ensimmäistä kertaa yleisöäänestykseen.

Seuraava viikkotehtävä oli huomattavasti enemmän Tiinan mieleen. Kilpailijoiden tekemässä radio-show'ssa hän oli Mikan juontajaparina ja suoriutui tehtävästään alkupaniikista huolimatta hyvin.

Samaan aikaan talon miehet alkoivat tuskailla jatkuvan herkuttelun pinteessä.

- Talossa on neljä poikaa ja kaks tyttöä, joista kaks poikaa laihduttaa. Ja tytöt on aivan, että syökää nyt pannukakkua! Tiina nauroi tilanteelle iltapalan ääressä.

Onnistuneen radio-ohjelman jälkeen pellavapää pääsi esittelemään kädentaitojaan ja luovuuttaan. Loppuviikon aikana hän toimi kilpailijoiden yökerhon suunnittelijana ja väkersi kasan jäätelötikkunukkeja, joilla hän esitti Terhin ja Antti A:n kanssa improvisoitua nukketeatteria.

Samat nuket johtivat Tiinan seuraavalla viikolla ongelmiin, kun hän jäi kiinni niiden sujauttamisesta Timon taskuun tämän lähdettyä talosta.

Tiina joutui valitsemaan itselleen rangaistuksen kahdesta vaihtoehdosta. Hänen päätöksestään muut kilpailijat viettivät yhden yön ulkona. Kaikki kuitenkin ymmärsivät ratkaisun, sillä vaihtoehtona olisi ollut kilpailijoiden ostaman 70 euron yllätyspaketin menettäminen.

- Pääasia, että paketti pysyi! Antti A. tiivisti koko porukan näkemyksen.

Viimeinen viikkotehtävä, Big Brother -aiheisen kappaleen tekeminen, oli Tiinalle mieleen.

Hän osallistui innolla niin sanojen tekoon kuin melodian suunnitteluunkin. Lisäksi Tiina valittiin yksimielisesti AnTiTePeksi ristityn bändin pääsolistiksi. Onnistunut esitys toi kilpailijoille ennätysmäisen ruokabudjetin.

Viimeisenä lauantai-iltana Tiina juhlisti ystävyyttään Terhin kanssa. Miesten mentyä nukkumaan naiset seisoivat ulkona nauttien lumisateesta ja huusivat täyttä kurkkua yön pimeyteen.

Terhin pudottua Tiina jäi ainoaksi naiseksi Antti A:n ja Pertun seuraan. Se ei kuitenkaan haitannut hänen menoaan, vaan Tiina kesti miesten jutut hymyissä suin.

- Mä nautin kyllä siitä, että mulla on tää oma parisänky, Tiina totesi rauhallisesti, kun miehet pyytelivät häntä väliinsä nukkumaan.

Viimeisellä viikolla Tiina pääsi myös toteuttamaan itseään Big Brotherin annettua kolmikon tehtäväksi maalata kaikkia kilpailijoita esittävän taulun. Hänet nimitettiin projektin taiteelliseksi johtajaksi ja hän vastasi taulun ihmishahmojen sommittelusta.

Pirteä, laulavainen, aamu-uninen, leikkisä, luova, koti-ikävöivä ja tarvittaessa kiukustuva Tiina selvisi Big Brother -talossa toiseksi viimeiseksi kilpailijaksi ja parhaiten pärjänneeksi naiseksi.


Perttu voitti!

PERTTU ON VOITTAJA!

Perttu on Suomen ensimmäisen Big Brotherin voittaja ja korjaa 50 000 euron potin!

Näistä voittaja-Perttu muistetaan

Antti A. ja Tiina

TIINA 2. SIJALLE, ANTTI 3. SIJALLE

Tiina sijoittui 2. sijalle ja Antti A. 3. sijalle Suomen Big Brotherissa!

Näistä Tiina muistetaan

Näistä Antti A. muistetaan


Voittiko paras?
Ehdottomasti, Perttu on paras! 66.6 %
Ei, Antti A. olisi ansainnut voiton. 14.6 %
Ei, Tiinan olisi pitänyt voittaa. 12.7 %
Kukaan finaalikolmikosta ei ollut paras. 6.1 %
Vastauksia yhteensä 43857 kpl

Big Brother Suomi -logon käyttö ilman Subtv:n lupaa kielletty.