Tarvitset flash:n uudemman version, lataa se täältä
edellinen
LOKAKUU 2006
uutisarkisto MARRASKUU 2006
MA TI KE TO PE LA SU
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
MA TI KE TO PE LA SU
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1    

Mian värikäs lapsuus

18.10.2006 12:00

Aamupala oli edellisiä aamuja tavanomaisempi: tarjolla oli teetä ja ruisleipää lisukkeineen. Aamupalan jälkeen Jenni ja Hanne pääsivät kuulemaan Mian jännittäviä lapsuusmuistoja.

Miran lenkkeillessä ulkona muut naiset rasvailivat ja meikkailivat makuuhuoneessa. Miehet aloittelivat keittiössä jo aamupalaa.

- Ai kaks pientä leipää per lärvi. Vähän tulee nälkä pelkästä ajatuksestakin, harmitteli Jani katsellessa pöydälle aseteltuja aamupalatarpeita.

Mia kaivoi kaapista leivänpaahtimen ja ohjeisti aamupalan ottajia:

- Sokeria ei sitten oo ja kahvia riittää vaan puol kuppia. Laittakaa kahviin puolet maitoa, vaikka maitoakaan ei oo kauheesti, selvitti Mia talon ruokavarastoja.

Kari kertoi ruokapöydässä näkemästään unesta. Ruotsalaiset skinit olivat jahdanneet häntä pururadalla ja kiinni saatuaan oksentaneet hänen kengilleen. Miehet olivat koittaneet käännyttää Karia skiniksi, mutta olivat suuttuneet hänelle, koska heidän ruotsalaiset tyttöystävänsä olivat olleet niin kuumina Kariin.

Ulkona aamukävelyllä ollut Mirakin liittyi muiden seuraan aamupalalle. Sari muisteli, että eilisestä herkkukorista oli jäänyt vielä jäätelöä jäljelle.

- Sit meil on viel iltapäiväpullat, muistutti Jani.

- Te saitte hyvät karkkihumalat eilen. Ihme älämölö sieltä kuulu. Tytöt ampu karkkii pimpin kanssa, kertoi Kari epäilleensä ja sai ruokapöydässä istuvilta naisilta murhaavia katseita.

Kari käänsi keskustelun taas miesten ja naisten paketointitaitoihin. Hän ehdotti, että järjestettäisiin kilpailu, jossa tytöt ja pojat kilpailisivat keskenään takapihan aidan päällystyksessä. Naiset eivät innostuneet provosoinnista, vaikka vakuuttivat olevansa miehiä tehokkaampia hommassa.

- Ihanaa syödä tämmönen aamupala, ettei taas ole jotain spagettia, sanoi Mia viitaten edellisten päivien aamupaloihin.

Omista asioistaan hiljaa ollut Mia paljasti menneisyyttään pöydän ääreen istumaan jääneille Jennille ja Hannelle.

Mia kertoi olleensa pienenä aivan rakastunut Ritari Ässään. Mian isä oli tuonut aikoinaan tv-julkkiksia Suomeen, ja Mia oli saanut tilaisuuden tavata useita heistä. Mia kertoi päässeensä tapaamaan ihailemaansa Ritari Ässän näyttelijää David Hasselhoffiakin ja saaneensa tilaisuuden tanssia hänen kanssaan. Mia kertoi tavanneensa monia julkkiksia myös asuessaan Los Angelesissa.

- Mun isä osti aikoinaan Ritari Ässässä esiintyneen Kitt-auton. Sirkus Finlandia halusi auton kiertueelleen ja sit mä lähdin siskon ja veljen kanssa kiertämään sirkuksen mukana. Kävin sirkuslapsille pidettyä omaa koulua, jota kävivät kaikki sirkuksessa esiintyneet lapset ympäri maailmaa.

Hanne kuunteli kiinnostuneena.

Mia kertoi isänsä halunneen aina tehdä jotain suurempaa ja hienompaa. Kerran hän sai mieleensä rakentaa maailman pisimmän limusiinin, jossa oli poreallaskin takana. Tämä auto lähti englantilaisen sirkuksen mukaan kiertämään ja Mia pääsi sinnekin mukaan.

- Niin hienoo kuulla! Meitsi on viettäny Kouvolassa onnellista lapsuutta, ja jotkut on tehny tollasta, hämmästeli Hanne.

Mira ja Piritta tulivat paikalle ja harmittelivat, etteivät olleet kuulleet Mian tarinoita alusta asti.

Sari voitti Big Brother 2006:n. Menikö voitto oikealle henkilölle?
Kyllä, ehdottomasti! 65.3 %
Paras ehdokas ei ollut edes finaalissa. 13.5 %
Ei, Karin olisi pitänyt voittaa. 13.4 %
Ei, Kaarlon olisi pitänyt voittaa. 5.7 %
Ei, Ollin olisi pitänyt voittaa. 2.2 %
Vastauksia yhteensä 72737 kpl
PalauteUutisarkistoUutisia
 

Big Brother Suomi -logon käyttö ilman Subtv:n lupaa kielletty.