Tarvitset flash:n uudemman version, lataa se täältä
edellinen
LOKAKUU 2006
uutisarkisto MARRASKUU 2006
MA TI KE TO PE LA SU
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
MA TI KE TO PE LA SU
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1    

Näistä Piritta muistetaan

22.10.2006 22:12
Piritta häädettiin kahdeksantena.

Pirittasta tuli kahdeksas Big Brother -talosta häädetty asukas. 28-vuotias helsinkiläisnainen hävisi katsojaäänestyksessä Miralle ja Mialle.

Piritta ehti viettää Big Brother -talossa kolme viikkoa. Hän tuli taloon samaan aikaan neljän muun uuden asukkaan kanssa. Hän astui taloon toisena, heti Ollin jälkeen.

- Oon iloinen nähdessäni täällä toisen naaman! Piritta huokaisi huomatessaan, ettei ole ainoa uusi asukas.

Jo ensimmäisinä päivinään BB-talossa Piritta pääsi esittelemään erityistaitojaan. Uusien asukkaiden sirkusnäytöksessä hän esitti naista, joka osaa koskettaa kielellä nenäänsä. Toisena iltana taas muut asukkaat kiinnostuivat Pirittan kädestälukutaidoista.

- Jos nää viivat menee kämmenissä näin, että ne koostuu tällaisista saarista, niin se on tosi huono juttu, Piritta kertoi oppineensa kirologilla eli kädestäennustajalta.

Ensimmäisen viikon lopulla Piritta sai Big Brotherilta salaisen tehtävän: hänen tuli Mian kanssa saada kaikki asukkaat mukaan letkajenkkaan. Muille asukkaille tehtävästä ei saanut kertoa. Asukkaiden laulaessa illalla yhdessä Piritta ryhtyi toimeen.

- Mä tiedän kans tosi hyvän biisin, perinteisen suomalaisen, hän houkutteli porukan jenkkaamaan. Tehtävä onnistui ja asukkaat saivat palkinnoksi peli-illan ja ylimääräisiä tarjoiluja.

Toisella viikollaan talossa Piritta osallistui muiden mukana Etelän loma -viikkotehtävään. Hän esitti tehtävässä 32-vuotiasta pankkivirkailija-Birgettaa ja railakkaana fiesta-iltana flamenco-tanssijaa. Lisäksi hän joutui matkaoppaan roolissa johdattamaan asukkaat huonovointiseen kotimatkaan.

- Kyllä matkatoimisto Valvova veli pahoittelee tätä varhaista lähtöä ja porttien vaihtoa, Piritta rauhoitteli, kun krapulaiset asukkaat joutuivat odottelemaan kylpyhuoneessa "lennon" lähtöä.

Seuraavana päivänä Piritta ja Kari olivat pari munkinsyöntikilpailussa, jossa piti syödä munkki huulia lipomatta ja toisen parin jäsenistä tuli nuolla sokerit tämän jälkeen pois.

- Älä huoli, Kaki kyllä lipsuttelee sut puhtaaks, kiusasi Sari Pirittaa, joka ei ollut mielissään parinvalinnasta.

Munkisyöntikilpailu ei jäänyt Pirittan ainoaksi lähikontaktiksi Karin huuliin, sillä seuraavan viikon kazakstanilaisten bileiden pullonpyörityksessä hän suuteli miestä 20 sekuntin ajan.

Toisen viikkonsa lauantaina Piritta joutui kiusoittelun kohteeksi, kun asukkaat pelasivat psykologipeliä. Pelin aikana Piritta paljasti, että hän oli "virponut" talossa.

- Ai niin, mä en sanonut psykologi, voi eii! Piritta nauroi yrittäen pyörtää puheensa, mutta muut sanoivat, ettei tilannetta kannattanut enää yrittää paikata.

Samoihin aikoihin Piritta osoitti myös pelurin taipumuksensa. Hän oli tuonut mukanaan kaksi tupakka-askia, joilla hän alkoi käydä kauppaa. Ostajakandidaatiksi löytyi helposti Olli, joka kutsui naista varsinaiseksi diileriksi.

- Kymmenen röökii pyykkisatsi. Keräät sinne kaikki, Olli ehdotti vaihtokauppaa.

Pirittan kolmas ja viimeinen viikko Big Brother -talossa alkoi huonosti, kun hän sai rangaistukseksi sääntöjen rikkomisesta kolme ylimääräistä nimeämispistettä. Piritta rikkoi sääntöjä käymällä sunnuntaina Hannen kanssa keskustelun, jossa he käyttivät salakieltä.

Rangaistus kirpaisi pahasti, sillä se vei Pirittan häätöäänestykseen. Muilta asukkailta saadut neljä nimeämispistettä eivät olisi siihen yksin riittäneet.

- Pirittakin on vähän semmonen hiljainen luonnoltaan, Olli kuvaili Pirittaa nimeämisten yhteydessä.

Kolmannella ja viimeiseksi jääneellä viikollaan Piritta oli mukana toisessa salaisessa tehtävässään.

Hänen täytyi paketointi-viikkotehtävän aikana Hannen ja Janin kanssa saada muut asukkaat vakuutettua siitä, että sängyt ja sohvat kannattaisi paketoida ennen aikojaan. Tämäkin tehtävä onnistui ja asukkaat palkittiin herkkukorilla.

Piritta esiintyi koko Big Brother -uransa ajan pirteästi, mutta antoi itsestään kiltin kuvan eikä esimerkiksi lähtenyt helposti mukaan miesten härskeihin juttuihin.

Miehet alkoivat kuitenkin loppuaikoina epäillä, ettei Piritta ollutkaan niin kiltti tyttö kuin antoi muiden asukkaiden olettaa.

- Mä veikkaan, et jos Jenni ei olis täällä, niin se olis täydellinen tiiminvetäjä. Välillä näkee, kuinka se pidättelee oikeeta luontoaan, Olli pohti. - Menee pari viikkoo, niin me nähään todellinen Piritta. Sitä Pirittaa, jolla on tatuointi p***essä.

Pirittan uusia puolia ei kuitenkaan ehditty nähdä talossa, sillä katsojat antoivat hänelle lähtöpassit kahdeksannen BB-viikon päätteeksi.

Sari voitti Big Brother 2006:n. Menikö voitto oikealle henkilölle?
Kyllä, ehdottomasti! 65.3 %
Paras ehdokas ei ollut edes finaalissa. 13.5 %
Ei, Karin olisi pitänyt voittaa. 13.4 %
Ei, Kaarlon olisi pitänyt voittaa. 5.7 %
Ei, Ollin olisi pitänyt voittaa. 2.2 %
Vastauksia yhteensä 72737 kpl
PalauteUutisarkistoUutisia
 

Big Brother Suomi -logon käyttö ilman Subtv:n lupaa kielletty.