Tarvitset flash:n uudemman version, lataa se täältä
edellinen
LOKAKUU 2006
uutisarkisto MARRASKUU 2006
MA TI KE TO PE LA SU
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
MA TI KE TO PE LA SU
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1    

Ollin huoli parisuhteestaan

27.11.2006 07:57
Sari ja Olli terassilla.

Puolen yön jälkeen asukkaat istuskelivat sohvalla. Kaarlo kertoi tuntemuksistaan ja muut yrittivät tiedustella mieheltä heitä koskevista asioista. Varsinkin Olli oli kiinnostunut, mitä Kaarlo tiesi hänen tyttöystävästään.

Olli ja Kaarlo olivat asustaneet talossa ainoastaan viikon verran yhtäaikaa. Miehen ilmestyminen takaisin taloon viimeiseksi viikoksi hämmästytti muita.

- Ihan törkeen makeeta, et mietin päässäni, et mekään ei nähty ku viikon, Olli totesi Kaarlolle miehen saapumisesta takaisin.

- Sylettää aivan törkeenä, ettei pystytty tutustuu, törkeen makeeta, nii spydee nytte, Olli jatkoi.

Kaarlo hymyili hieman vaivaantuneen oloisena takaisin ja selitti aiempaa käytöstään sillä, että oli ollut jo niin kauan erossa tyttöystävästään sekä kavereistaan. Olli tiesi miehen tunteista ja kertoi ikävöivänsä myös kovasti omaa tyttöystäväänsä.

- Onneks mä oon pystyny nukkuu Hannen vieres, Olli jutteli Kaarlolle. - Mikään ei oo parempi fiilis tääl näin, ku et on käsi näin ja tiedostanu, et tää on naispuolinen henkilö.

- Must tuntuu, et yks aihe, et tää aihe ois sellanen, et jos mä vähänki vinkautan silmää, niin tulee isoo sanktioo, Kaarlo vastasi Ollille.

Kaarlo jatkoi, että hänen tekisi mieli jutella Ollin kanssa aiheesta Olli, Hanne ja Kala, mutta ei voinut sanoa mitään. Ollia jäi asia selvästi vaivaamaan.

Asukkaat alkoivat jutella muista aiheista. Pian Olli ja Sari ottivat juomat käsiinsä ja siirtyivät terassille tupakalle. Olli alkoi jutella naiselle epäilyksestään, että hänellä ei olisi enää tyttöystävää, kun palaisi ulkomaailmaan.

- Se on fiksu ja sä et oo tehny mitään väärää, Sari totesi miehelle.

- Jos mä oisin Kala, niin mä ottaisin asian puheeks, mut mä en siitä pahoittas mieltäni, koska sun ja Hannen välinen on ollu pelkkää ystävyyttä. Ja jos on kännipäissään vaihtanu suukkoja..., Sari kertoi Ollille omasta näkemyksestään.

Olli väitti aluksi, että kaksikko ei olisi vaihtanut suukkoja talossa. Lopulta mies kuitenkin muisti heidän suukotelleen.

- No ootte te. Älä lähe ainakaa kieltää sitä, se on ensimmäinen virhe, Sari ohjeisti. - Kuuden vuoden suhdetta ei saa suukolla kumoon.

Sarin mielestä Olli ei ollut tehnyt talossa mitään sellaista, miksi hänen tyttöystävänsä haluaisi purkaa kihlauksen.

- Tuli vaan vähän sellanen toisenlainen fiilis, Olli sanoi viitaten Kaarlon puheisiin.

Sari totesi, että puhumalla asiat selviäisivät. Nainen vielä jatkoi, että Ollin huoli tyttöystävästään kertoi siitä, että mies välitti hänestä.

- Se on hyvin sanottu, se on fiksusti sanottu, Olli totesi.

- Aluks mä mietin, et tuleeks mul morkkikset, jos mä nukun Hannen vieressä. No, herranjeesus Hanne on mun hyvä kaveri, Olli selvitti. - Mua ei kaduta se pätkääkään, et mä oon nukkunu.

- Se on hyvä merkki, et sul on tullu sellai olo, et mitähän se ajattelee, Sari totesi.

- Mut mä oon sanonu, et mä tuun tänne Ollina, mä käyttäydyn täällä Ollina ja mä lähen täältä Ollina, et jos mä oon jotain täällä käyttäytyny, niin se oon ollu minä, Olli julisti ja astui terassin ovesta sisään.

Sarikin siirtyi sisälle poltettuaan savukkeensa. Aiheesta jatkettiin useaan otteeseen pitkin iltaa.

Sari voitti Big Brother 2006:n. Menikö voitto oikealle henkilölle?
Kyllä, ehdottomasti! 65.3 %
Paras ehdokas ei ollut edes finaalissa. 13.5 %
Ei, Karin olisi pitänyt voittaa. 13.4 %
Ei, Kaarlon olisi pitänyt voittaa. 5.7 %
Ei, Ollin olisi pitänyt voittaa. 2.2 %
Vastauksia yhteensä 72737 kpl
PalauteUutisarkistoUutisia
 

Big Brother Suomi -logon käyttö ilman Subtv:n lupaa kielletty.