Tarvitset flash:n uudemman version, lataa se täältä
edellinen
LOKAKUU 2006
uutisarkisto MARRASKUU 2006
MA TI KE TO PE LA SU
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
MA TI KE TO PE LA SU
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1    

Näistä Kaarlo muistetaan

01.12.2006 21:51
Kaarlo tuli kolmanneksi.

Kaarlo sijoittui Big Brotherissa monien vaiheiden jälkeen kolmanneksi.

Kaarlon taival Big Brother -talossa alkoi hänen saavuttuaan taloon yhdessä Miran ja Henrin kanssa. Kotiin Kaarloa jäi odottamaan tyttöystävä. Kaarlo kertoi ennen taloon tuloaan lähteneensä mukaan Big Brotheriin, koska hänen mielestään kaikkea pitää yrittää.

Teknillisessä yliopistossa opiskeleva Kaarlo tunnusti heti, ettei ole ikinä katsonut Big Brotheria. Mukaansa kolmen kuukauden taipaleelle mies olikin varannut vain kahdet alushousut. Kaarlolla oli taloon tullessa myös komeasti rehottavat pulisongit, joita hän kertoi kasvattaneensa kuusi vuotta.

Kaarlon aika BB-talossa käynnistyi hieman alavireisissä merkeissä. Mies toi siviilistä mukanaan sitkeän korvatulehduksen ja törmäsi heti ensimmäisinä öinä ylitsepääsemättömään ongelmaan.

- Toi pornokeisari kuorsaa niin paljon, ettei mitään rajaa, Kaarlo tilitti naisille Karin öistä konserttia.

Lopulta Kaarlo pakeni kuorsaamista Taivas-makuuhuoneeseen, johon oli Mirkan häädön jälkeen jäänyt tyhjä sänky.

Ensimmäisen viikon domino-tehtävä ei ollut Kaarlon heiniä, mutta toisen viikon nuorallakävely sopi hänelle jo paremmin. Kaarlo oli yksi ensimmäisiä asukkaita, jotka selvisivät nuoran päästä päähän.

- Kale on meidän musta lammas! Ässä hihassa! Henri hehkutti suoritusta.

Alkuaikoina Kaarlo esiintyi talossa rauhallisesti, mutta vähitellen hänestä paljastui myös kiivaampi puoli. Mies puolusti mielipiteitään täydellä tunteenpalolla ja kun mopo karkasi käsistä, se kiihtyi nollasta sataan hurjalla vauhdilla. Tämä kävi ilmi muun muassa "kahden kerroksen väkeä" -viikkotehtävässä.

Kaarlo vietti ensin onnistuneesti aikaa slummileirissä. Kroisospuolelle päästyään hänen mielessään kuitenkin kiehui Henrin aiempi käytös ja hän uhitteli tälle terassilla ilman paitaa.

- Se oli herja, come on! Se oli herja! Kaarlo yritti paikkailla Big Brotherin kutsuttua hänet tilanteesta päiväkirjahuoneeseen.

Kaarlo ystävystyi ensimmäisten muutaman viikon aikana tiiviimmin Tatun ja Mikan kanssa. Kaarlolle pelikavereiden seura oli erityisen tärkeää ja miehet viihtyivätkin lähes koko ajan yhdessä. Asuintovereistaan viileimmin Kaarlo suhtautui Miraan, jonka käytöstä mies ei usein voinut käsittää.

- Mieluummin nielen kranaatin, kuin olen sen yhen kanssa kahdestaan, Kaarlo tilitti muille miehille tuntojaan aiheuttaen miesten joukossa äänekkään naurunremakan.

Neljännen viikon viikkotehtävässä Kaarlo joutuikin henkisesti kovan paikan eteen, kun hän sai parikseen alpakoita vahtimaan juuri Miran. Kaksikon vahtivuorot sujuivat kuitenkin sopuisissa merkeissä. Kaarloa alpakat miellyttivät niin paljon, että mies jopa pukeutui ruskeisiin ja meni alpakoiden aitaukseen tekeytyen yhdeksi lauman jäseneksi.

Tatun häätö neljännen viikon päätteeksi oli Kaarlolle kova kolaus. Miesten väliset kemiat olivat kohdallaan ja kaksikko innostui puimaan syvällisesti talon tapahtumia.

Tatun lähdettyä Kaarlo lähentyi entisestään Jennin ja Hannen kanssa ja kolmikosta tuli erottamaton yksikkö. Etenkin Jennin kanssa Kaarlolla synkkasi hyvin ja kaksikon välillä nähtiin usein hieromassa toisiaan tai nahistelemassa leikkimielisesti.

- Joskus seuraavana päivänä toivoo, että olis vähän lapasta mukana, Kaarlo kommentoi, kun kaksikko puhui ulkona juomisestaan ja sen karkaamisesta lapasesta.

Kaarlo esitti talossa myös kykynsä kyökin puolella. Henrin saatua häädön Kaarlo pääsi keittiön valtiaaksi ja olikin yleinen näky hellan ääressä. Mies intoili muun muassa Hannelle leipomastaan synttärikakusta.

- Tuli noin iso, mä pistän sen tonne noi, Kaarlo kertoi osoittaen uunia.

Mies valvoi säntillisesti uunin äärellä yön hämärässä ja teki vielä toisenkin kakkupohjan, jotta Hanne saisi unelmiensa kakun yllätyksenä syntymäpäivänään.

Sorellan saavuttua taloon Kaarlo koki vastoinkäymisiä ruuanlaitossa. Sorella ei syönyt sipulia, jota talossa oli siihen asti totuttu laittamaan ruokaan kuin ruokaan. Kaarlo ei voinut niellä sitä, että joku ei arvostanut muiden laittamaa ruokaa.

- V***u mua loukkaa niin s*****asti vaan v***u ku toinen v***u... Mä raastoin ihan v**un pieneks sen sipulin. Meil ei oo mitään mausteita s*****a. Pakko jotenkin on maustaa s*****a. Ja sit se heitteli kanatkin pois, vuodatti Kaarlo Sarille, kun Sorella ei suostunut syömään ruokaa, johon Kaarlo oli silpunnut valkosipulia.

- Mä en rupee syömään mitään mautonta p*skaa! Kaarlo päätti uhoamisensa.

Viidennellä kilpailuviikolla Kaarlo osoittautui oikeaksi karaokesankariksi. Hannen synttärikaraokessa mies valitsi laulettavakseen Iron Maidenia ja Lordia. Kaarlon show hullaannutti miehen itsensä lisäksi myös muut asukkaat.

- Tais vehkeet hajota, Kaarlo kommentoi huikean karaokeshow'nsa päätteeksi.

Kun uudet asukkaat tulivat kuudennen kilpailuviikon alussa taloon, tunsi Kaarlo itsensä nurkkaan ahdetuksi, vaikka myöhemmin ystävystyikin etenkin Jaakon kanssa.

- Mutta j***lauta saa taistella, että täällä pysyy, mies totesi surkeana Hannelle uusien asukkaiden saapumisen jälkeen.

Hän koki kuitenkin myös iloa siitä, että taloon oli saapunut kolme miestä lisää ja ilmoittikin siitä näille ensimmäisellä yhteisellä saunareissulla.

- Onneks v***u tuli äijiä taloon. Mä en ois kestäny noita akkoja enää sekuntiakaan, Kaarlo huokaisi tyytyväisenä.

Toistaiseksi viimeiseksi viikkotehtäväksi jäi Kaarlon osalta sillanrakentaminen, johon mies antoikin täyden panoksen. Kaarlo hääri sillan päänikkarina eikä riemulla ollut rajoja, kun tehtävä onnistui.

- Mun mielestä Kaarlo vois jotenki osallistua tähän suomalaiseen painivalmennukseen, Kari kuittaili siltaan innokkaasti keskittyneelle rakentajalle. - Kaarlon sillasta ei vastustaja nouse!

Kuudennella viikollaan Kaarlo kohtasi myös ongelmatilanteita, kun Olli esitti muille asukkaille arvoituksen huoneesta, jonka ovia vahti kaksi vartijaa. Big Brother toimitti lopulta asukkaille ratkaisun arvoitukseen, mutta Kaarlo voinut vastausta hyväksyä.

- Tää vastaushan on ihan täyttä p***aa. Nää vartijathan vois vastata "emmää tiedä". Mikä kysymys tää edes on! Kaarlo kilahti BB:n antamasta kysymyksestä, joka ratkaisi arvoituksen.

Suorasukaisten vuodatusten lisäksi Kaarlon tavaramerkki olivat yllättävät ja epätavalliset kommentit. Mies ei muun muassa ollut koskaan maistanut appelsiinia ja ilmoitti siitä muille tahattoman hauskasti.

- Mä en oo koskaan maistanu tollasta. Mä maistoin sitä pientä tyyppiä, mandariinia, ja se tuntu hirveeltä suussa. Aattelin, et en tollasta isoo ainakaan syö, Kaarlo totesi miettiväisenä Hannen tarjottua hänelle appelsiinia.

Kaarlo joutui Sarin kanssa suoraan häätöäänestykseen rangaistuksena sääntörikkomuksista. Kaksikko oli juonitellut puhumalla keskenään nimeämisistä.

Juttutuokiosta tuli Kaarlon kompastuskivi, sillä katsojat olivat Sarin puolella ja mies joutui jättämään talon kuudennen BB-viikon päätteeksi.

Edessä oli kuitenkin vielä kaiken mullistava käänne, sillä katsojat saivat äänestää yhden jo pudonneista asukkaista takaisin taloon finaaliviikoksi kilpailemaan 50000 euron voittopotista. Kaarlo päihitti yleisöäänestyksessä Miran ja Jennin ja asteli viimeisenä sunnuntaina sisään talon ovesta.

- Onks se Kaarlo? Sari huusi ja kiljui hysteerisenä ja säntäsi pahimman ensijärkytyksen jälkeen halaamaan miestä. Kaarlo oli ehtinyt olla poissa BB-talosta seitsemän viikkoa.

Kaarlon osalta finaaliviikko ei käynnistynyt parhaalla mahdollisella tavalla. Jo ensimmäisenä aamuna mies pohti kotiinlähtöä, kun päiväunikielto kiristi hänen hermojaan.

- Mä en rupee levittelee noita mun tavaroita, mä lähen ihan kohta haisee täältä, jos tää on tämmöstä, Kaarlo manaili nukkumiskieltoa.

Viimeinen viikkotehtävä oli sen sijaan kovasti miehen mieleen. Asukkaiden tuli esittää potpuri kaikista menneistä viikkotehtävistä ja Kaarlo antoi suoritukseen täyden panostuksensa näytellen muun muassa Miraa ja Hannea sekä eläytymällä täysillä rokkarin ja kroisoksen rooleihin.

Onnistuneesta tehtävästä asukkaat saivat palkinnoksi ikimuistoiset bileet. Juhlatuulella ollut Kaaro ilakoi muiden kanssa, mutta aamuyön tunteina miehen tunteet Big Brotheria kohtaan alkoivat kuumeta huomattavasti. Mies uhitteli pitkään kameroille.

- Noni, tuu tänne sitte! Oonks mä joku v***n sirkusapina, häh? V***n homo! Kaarlo vouhkasi lopulta, kun ei saanut Big Brotherilta vastakaikua. - I hate this show and I hate you!

Moraalinen krapula uhoiluista nousi kuitenkin jo samana yönä ja Kaarlo kävi Big Brotherin juttusilla päiväkirjahuoneessa. Mies vuodatti kyyneleitä ja kertoi, kuinka vaikeaa sopeutuminen uuteen tilanteeseen hänelle oli.

Viimeisen päivänsä talossa Kaarlo jännitti muiden kanssa finaali-iltaa.

Paluu Big Brother -taloon ei kuitenkaan tuonut hänelle jättipottia, vaan Kaarlo sijoittui kisassa lopulta kolmanneksi.

Sari voitti Big Brother 2006:n. Menikö voitto oikealle henkilölle?
Kyllä, ehdottomasti! 65.3 %
Paras ehdokas ei ollut edes finaalissa. 13.5 %
Ei, Karin olisi pitänyt voittaa. 13.4 %
Ei, Kaarlon olisi pitänyt voittaa. 5.7 %
Ei, Ollin olisi pitänyt voittaa. 2.2 %
Vastauksia yhteensä 72737 kpl
PalauteUutisarkistoUutisia
 

Big Brother Suomi -logon käyttö ilman Subtv:n lupaa kielletty.