Tarvitset flash:n uudemman version, lataa se täältä
edellinen
LOKAKUU 2006
uutisarkisto MARRASKUU 2006
MA TI KE TO PE LA SU
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
MA TI KE TO PE LA SU
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1    

Näistä Kari muistetaan

01.12.2006 22:06
Kari tuli toiseksi.

Kari, usein käytetyltä lempinimeltään Kaki, sijoittui Big Brother 2006:ssa toiseksi.

Kari astui Big Brother -taloon ensimmäisenä asukkaana. Hän tutkaili taloa hetken yksinään höpötellen ääneen.

- Täällä ollaan, jes! Mä haluan kotiin. No ei, älkää tulko hakemaan mua. Mä en lähde kulumallakaan pois, mies nauroi yksinään sohvalla.

Turkulainen Kari osoittautui heti puheliaaksi mieheksi, joka oli porukan keskipisteenä ja otti myös muihin nopeasti kontaktia. Jo ensimmäisenä iltana mies vokotteli Saria istumaan polvelleen.

- No, tule tänne sylkkyyn, mä kerron sulle iltasadun, hän innosti Saria, joka tarttuikin kutsuun.

Kari opittiin tuntemaan talossa paitsi vitseistään, myös kaksimielisistä jutuistaan, joita hän kertoi alussa erityisesti Henrin kanssa. Aikuisviihdettä harrastava mies toi harrastustaan voimakkaasti esiin ja oli kiinnostunut aikuisviihdeliikkeessä myyjänä työskentelevän Sarin työstä.

- Kuinka paljon sun tisseille puhutaan töissä? Kari uteli Sarilta ensimmäisen viikon perjantaina.

Lisäksi Kari lanseerasi talossa sanan "virpominen", johon liittyviä juttuja saatiin kuulla koko Big Brotherin ajan.

Toinen Karissa runsaasti huomiota herättänyt piirre oli hänen äänekäs kuorsaamisensa. Jyrisevä "saha" häiritsi erityisesti Kaarloa, joka muuttikin naisten makuuhuoneeseen nukkumaan.

Ensimmäisen viikon päätteeksi juhlittiin Mikan ja Karin syntymäpäiviä. 33 vuotta täyttänyt Kari sai lahjaksi tyttöjen innovatiivisesti talon tarpeista askarteleman wc-rulla-marsun.

Toisella viikolla Kari repäisi jälleen. Keskiviikon Hawaiji-bileissä hän kaatoi sangollisen kylmää vettä muiden päälle. Samojen juhlien pullopyörityksessä miehen nyytit saivat suudelmia talon toisilta miehiltä. Hän osasi ottaa ilon irti myös muiden saamista tehtävistä.

- Pieni kärmes. Mä haluun ton mun terraarioon, Kari virnisti katsellessaan pöydän alla kiemurtelevan Miran liikehdintää.

Viikon lopulla suoraan lähetykseen Kari tupeerasi hiuksensa esittäen "Kaki af Grannia". Hän tuli muutenkin tunnetuksi persoonallisesta tyylistään, erityisesti sinisistä silmälaseistaan.

Kolmannessa viikkotehtävässä asukkaat jaettiin kroisoksiin ja slummilaisiin. Kari joutui slummilaisten puolelle koko tehtävän ajaksi, mutta tämä ei miestä haitannut.

- Hienoa olla kerrankin pulsu, Kari kailotti suureen ääneen. - Ei meillä ole mitään hätää.

Mies selvisi kunnialla myös kroisosten kovasta simputuksesta ja kävi psykologista sodankäyntiä syyllistävillä katseillaan.

Viikon päätteeksi Henri lähti talosta ja Sorella tuli sisään uutena asukkaana. Kari innostui uudesta "leikkikaverista" ja saikin naisen parikseen seuraavaan viikkotehtävään alpakoita vahtimaan.

Kari myös toimi alpakoiden ristiäisjuhlassa pappina, joka ei ollut aivan ammattikuntansa siveellisimmästä päästä.

- Jos ruokailun jälkeen veisattaisiin Ystävä sä alpakoiden, ja toivoisin ennen kaikkea, että naispuoleiset yhtyisivät pappiin... virren veisuussa, hän heitti huulta.

Neljännellä viikolla Karista paljastui myös uusia, empaattisia puolia. Hän muun muassa auttoi Miraa, kun tämä oksensi bileiltana, ja lohdutti Sorellaa ja Mikaa kaksikon ikävän episodin jälkeen.

Seuravalla viikolla Kari osoitti valmiutensa puolustaa itseään riidassa, joka koski talon kaikkia asukkaita.

- Mä en tuu kysymään sulta tai keneltäkään muulta puhelupaa, Kari tokaisi Jennille, mutta myöhemmin yritti sovitella tilannetta.

Hannen synttäreiden karaokeillassa Kari näytti puolestaan piilevät laulutaitonsa tulkiten ennakkoluulottomasti sekä Teräsbetonia että Souvareita.

Kuudes kilpailuviikko pyörähti käyntiin viidellä uudella asukkaalla. Alkujännityksen jälkeen Kari vapautui ja hänen juttunsa muuttuivat nopeasti tutun härskeiksi.

Uusien asukkaiden myötä Kari sai taloon eräänlaisen vastavoiman, toisen kovan höpöttelijän Ollin muodossa. Kaksikon jutut kulkivat viikkojen varrella laidasta laitaan ja miehet ehtivät suunnittelemaan muun muassa televisio-ohjelmaa.

- Voisin luvata, et siin tulis niin sairaan hyvää läppää. Mä voisin unohtaa kaikki työpaikat ja ruveta tekeen pelkästään tv-ohjelmaa, Kari unelmoi.

Kari sai talossa usein nauttia naisten läheisyydestä, sillä monet naisasukkaat hakeutuivat naisten kainaloon. Sekä Sari että Mira myös nukkuivat Karin vieressä ja heille tuli jopa pientä sanaharkkaa uusien asukkaiden tervetuliasiltana.

- Siinä on semmonen juttu, että jos sä meet Kakin viereen, niin mä tuun kans, koska mä oon mustasukkanen, Sari tokaisi Miralle.

Sari viihtyikin naisista kaikkein parhaiten Karin seurassa. Heidän välillään nähtiin kymmenen viikon aikana paljon läheisiä ja helliäkin hetkiä. Esimerkiksi seitsemännen viikon Etelän loma -viikkotehtävän yhteydessä järjestetyissä juhlissa kaksikko löysi tiensä toistensa syliin ja istui terassilla suukottelemassa.

- Julio ottaa Sarpan itselleen. Julio vie pesään, paikallisen oppaan Julion roolissa ollut Kari leperteli pusujen lomassa.

Kahdeksannella viikolla asukkaat saivat paketointitehtävän, joka synnytti naisten ja miesten välille pientä vastakkainasettelua. Molemminpuolisen kyräilyn tiimellyksessä Karikin hiiltyi ensimmäistä kertaa hiiltyi, kun asukkaat eivät päässet yhteisymmärrykseen voitetuista musiikkikappaleista.

- Mä kaadan ne bisset niiden päälle! Kari uhosi miesten valittaessa ulkona naisten päätöksistä.

Perjantain Kazakstan-bileet olivat Karin mieleen, kun miehet pääsivät pitämään strippaus- ja painiesityksen paljastavissa vihreissä painiasuissa. Saman illan pullonpyörityksessä Kari suuteli Pirittaa ja strippasi jälleen.

- Riittää, riittää! Mira käski, kun Karilla oli vielä alushousut jalassa. Mies ei kuitenkaan ollut samaa mieltä, vaan riisui hykerrellen vielä viimeisetkin vaatteensa.

Kari osallistui talossa aktiivisesti erilaiseen kepposteluun. Yhdeksännellä viikolla hän vaihtoi sokeri- ja suolasirottimien sisällön ja säikytteli Ollin kanssa yöllä muita asukkeja.

- Sori, ei kai sydän pysähtynyt? Kari nauroi onnistuttuaan pelästyttämään omalla hiippailureissulla olleen Ollin perusteellisesti.

Kymmenennellä viikolla Kari osoitti sitkeytensä tanssimaratonissa, jossa oli palkintona koskemattomuus. Palkinto olisikin ollut tarpeen, mutta Kari hylättiin loppumetreillä, kun hänen tanssinsa muuttui liian passiiviseksi. Mies vakuutti aavistelleensa äänestykseen joutumista, mutta otti sen silti raskaasti:

- Semmonen olo ekaa kertaa, että vois itkee ja lähtee himaan, murtunut Kari tunnusti Sarille ja Mialle pala kurkussa.

Nimetyksi joutumisesta huolimatta mies teki parhaansa johtaessaan joukkuettaan Katapultti-tehtävässä Miran divisioonaa vastaan.

Heittokoneiden välisessä taistossa Karin kolmikko jäi lopulta tappiolle. Häätöäänestyksessä hän sen sijaan nappasi makean voiton, kun Mira joutui lähtemään ja Kari sai jatkaa elämäänsä BB-talossa.

Seuraavalla viikolla asukkaat pääsivät ratkomaan Big Brother -koodia valokuvien avulla. Toiseksi vihjeenkantajaksi määrätty Kari yritti saada muut asukkaat tutkimaan keittiön lavuaarin hajulukkoa ja onnistuikin siinä mainiosti

Myöhemmin asukkaille selvisi, että kaikki Ollia lukuun ottamatta joutuisivat nukkumaan yhden yön pystyasennossa rangaistuksena Ollin sääntörikkomuksesta.

- Jos tos saa nukuttua, niin vähän varmaan on vänkä herätä, Kari tuumi illalla katsellessaan omalaatuista makuupussiviritystä positiivissa tunnelmissa.

Yö sujui kuitenkin sen verran huonosti, että aamulla Kari sai yhden harvoista änkyräkohtauksistaan.

- Mun tekis mieli tehä protesti, et mä en tee tänään mitään muuta kuin viikkotehtävää, Kari jupisi kieltäydyttyään ensin vaihtamasta itse pattereita mikrofoniinsa.

Loppuviikosta mies oli sen sijaan täysin ekstaasissa, kun Big Brother yllätti asukkaat kinky-bileillä. Naisten asuun pukeutunut Kari ehti kekkereiden aikana muun muassa ruoskia ja olla ruoskittavana, nuolla kermavaahtoa Ollin ja Sarin rinnuksilta ja kurkistella Mian bikineihin.

- Te ootte niin kipeitä, Sari puuskahti seuratessaan Karin ja Ollin ruoskaleikkejä.

Kahdestoista viikko oli Karille jälleen koetinkivi, sillä palapelien kasaamiseen keskittynyt viikkotehtävä ei ollut hänelle mieleen.

- Mua ei kiinnosta pätkän vertaa, Kari tiivisti näkemyksensä viikkotehtävästä Sarille.

Valittamisestaan huolimatta Kari auttoi aktiivisesti muita asukkaita näiden palapelien kanssa ja oli myös mukana liimaamassa valmiita tuotoksia katosta riippuneeseen kuutioon. Urakka jäi häneltä kuitenkin lopulta kesken, kun lattialla työskentely sai miehen voimaan pahoin ja lähes pyörtymään.

Viikon lopulla Sari innostui juhlatunnelmissa puhumaan tunteistaan Karia kohtaan.

- No mä voin sanoa rehellisesti, että oon alusta saakka tykänny Karista. Vähän niinku ihastunutkin. Sä oot aivan ihana ihminen, Sari lateli Karille. Heti perään hän kuitenkin toivoi miehen rajoittavan hieman pervoilujuttujaan.

Sarin toive toteutuikin osittain, sillä heti seuraavan viikon alussa Kari kohteli naista erittäin huomaavaisesti. Ensin hän piti Saria lämpimänä asukkaiden värjötellessä ulkona ja sitten huolehti tästä naisen kärsiessä migreenikohtauksesta.

- Mä aattelin aluks, et sä oot niin hyvännäkönen ja helmi neitokainen, et et sä muhun lämpeis, Kari paljasti hoidokilleen seuraavana päivänä.

Samalla viikolla Big Brother koetteli viikkotehtävässä asukkaiden rock-henkisyyttä.

Andy McCoy-henkisiin asusteisiin pukeutunut Kari pääsi loistamaan laulutaidoillaan vetämällä laulupelissä jatkuvasti parempia pistepotteja kuin muut rockstara-kokelaat. Lisäksi hän todisti esimerkillistä rock-asennettaan paiskomalla televisioita ja tarttumalla ensimmäisenä tilaisuuteen, kun asukkaat saivat ottaa itselleen tatuoinnit.

- Voin kyl sanoo, etten ikipäivänä vaihtais tätä päivää muuhun päivää, Kari totesi tyytyväisenä päivän päätteeksi.

BB-talon viimeinen viikko pyörähti käyntiin Kaarlon paluulla. Käänne yllätti asukkaat täysin, mutta Kari ei antanut sen häiritä itseään.

- Virpositko sä meidän puolesta? hän johdatti keskustelun heti tutuille urille.

Viimeisten päivien aikana Big Brother hämmensi asukkaita monin tavoin. Ensin heidän keskuuteensa palasi salaperäinen nappi, jonka painaminen täytti talon kanojen kotkotuksella. Seuraavana päivänä Big Brother -talo sekosi ja asukkaat joutuivat ihmettelemään sekavia kuulutuksia ja kamerojen outoa käyttäytymistä.

- Tää talo hajoaa käsiin. Tämä on 14 viikon pakettitalo, Kari naureskeli tapahtumille.

Viikon kohokohtia olivat viimeisen viikkotehtävän suoritus ja sitä seuranneet bileet.

Juhlissa Kari innostui tanssimisen, juomisen ja pervojen juttujen kertomisen lisäksi myös herkistelemään. Kun Big Brother soitti illan viimeisenä hitaana Varpunen jouluaamuna, mies makasi tanssilattialla ja houkutteli Ollin viereensä.

- Tuo äskönen biisi oli semmonen, että mun teki mieli itkee, Kari tunnusti kappaleen loputtua. - Mä en oota enää mitään, mä oon niin tyytyväinen.

Seuraavana aamuna hänen lausahduksensa muuttuikin todeksi, kun Big Brother herätti asukkaat samalla kappaleella ja sai Karin silmät kostumaan.

Kari teki BB-uransa aikana vaikutuksen kanssa-asukkeihinsa ystävällisyydellään ja tasapuolisuudellaan. Toisaalta hänen pervojuttunsa onnistuivat myös ärsyttämään muita.

- Mua on ruvennut nyt taas jotenkin raivostuttamaan nää virpomisjutut ja alapääjutut, Hanne kommentoi kymmenennellä viikolla antaessaan Karille nimeämispisteitä.

Roisistaan tyylistään huolimatta Karilla oli paikkansa talon elämässä, sillä hän joutui häätöäänestykseen vain kerran. Aivan voittoon saakka hänen suosionsa ei kuitenkaan riittänyt.

Finaaliäänestyksessä Kari kukisti muut kilpakumppaninsa, mutta joutui taipumaan Sarille ja sijoittui näin Big Brotherissa toiseksi.

Sari voitti Big Brother 2006:n. Menikö voitto oikealle henkilölle?
Kyllä, ehdottomasti! 65.3 %
Paras ehdokas ei ollut edes finaalissa. 13.5 %
Ei, Karin olisi pitänyt voittaa. 13.4 %
Ei, Kaarlon olisi pitänyt voittaa. 5.7 %
Ei, Ollin olisi pitänyt voittaa. 2.2 %
Vastauksia yhteensä 72737 kpl
PalauteUutisarkistoUutisia
 

Big Brother Suomi -logon käyttö ilman Subtv:n lupaa kielletty.