Tarvitset flash:n uudemman version, lataa se täältä
edellinen
LOKAKUU 2006
uutisarkisto MARRASKUU 2006
MA TI KE TO PE LA SU
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
MA TI KE TO PE LA SU
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1    

Näistä Sari muistetaan

01.12.2006 22:28
Sari on BB-voittaja!

Sari kruunattiin Big Brother 2006:n voittajaksi. Hän päihitti finaalissa Karin, Kaarlon ja Ollin muodostaman mieskolmikon.

Kokkolalaisen Sarin taival Big Brotherissa alkoi poikkeuksellisesti, kun hänet valittiin katsojaäänestyksellä talon 12. asukkaaksi. Sari saapuikin viimeisenä talon ja hänellä oli vastassaan tervetulokomitea.

- Mä oon se aikuisviihde-elokuvien harrastaja, esittäytyi Kari taloon tulleelle naiselle, koska tiesi tulijan olevan ammatiltaan aikuisviihdekaupan myyjä.

Sari aloitti talossa tarkkailijan roolissa ja myönsi jännittävänsä paljon. Hänet nähtiin kuitenkin jo ensimmäisellä viikolla useaan otteeseen Karin sylissä.

- Mä voin kutitella sua navasta, Kari heitti Sarille kaksikon makoillessa läheisesti sohvalla.

Parina ensimmäisenä päivänä Sarin ja talon toisen vaaleaverikön Heidin välit olivat viileähköt, mutta neljännen päivän iltana he löysivät yhteisen sävelen.

- Mä en ymmärrä, miksi meillä oli sellanen ihme jännite koko ajan! Sari ihmetteli ensimmäisten päivien fiiliksiä, kun hän ja Heidi saivat vihdoin keskusteluyhteyden auki.

Toinen viikko toi mukanaan trapetsi-viikkotehtävän, jonka tasapainovaatimus sai ratsastusta harrastaneen Sarin innostumaan. Tehtävä ei kuitenkaan mennyt Sarilta putkeen, sillä hän epäonnistui ratkaisevassa yrityksessä ja tämän takia koko viikkotehtävä epäonnistui.

- Mä arvasin, että mokaan. Se oli musta kiinni, niin mua jännitti niin paljon, Sari niiskutti, mutta sai muilta tukea.

Torstai-iltana riemu nousi kuitenkin kattoon Hawaiji-bileiden myötä. Bileissä kuultiin legendaariseksi muodostunut Sarin versio Päivänsäde ja menninkäinen -kappaleesta, jossa lähes jokainen säe päättyi vain-sanaan.

Kostea ilta jatkui myöhään yöhön, ja lopulta Mika kaappasi Sarin syliinsä ja vei hänet Mikan ja Henrin yhteiseen sänkyyn. Seuraavana aamuna Heidi oli kovasti kiinnostunut, mitä Sarin ja Mikan välillä oli tapahtunut.

- Vähä? Edes vähän puspus? Heidi intti hymyillen leveästi, mutta Sari kuitenkin kielsi kaiken.

Kolmas viikko alkoi Sarin kohdalla hyvin, kun hän pääsi kahden kerroksen väkeä -viikkotehtävässä kroisosten puolelle Henrin ja Mikan kanssa. Kroisokset eivät kohdelleet slummilaisia kovin hyvin eikä Sarikaan välttynyt kritiikiltä.

- Mä oon koko ajan kattonu Sarii silmiin tuimasti ja kieltäydyin tumppaamasta hänen röökiään, koska olen lopettanut polttamisen, kertoi Kari psykologisesta sodankäynnistään kroisos-Saria kohtaan.

Tehtävän yhteydessä Sari sai tilaisuuden viettää rauhallisen illan Mikan kanssa. Mies kyseli häneltä kolmea toivomusta sillä hetkellä, mikä sai Sarin innostumaan.

- Ensimmäinen olis, et sä tulisit mun viereen nukkuun. Toinen, et sä hieroisit mua ja kolmas... no ei, se oli vitsi, nauroi Sari miehelle.

Seuraavalla viikolla Sari hoiti muiden mukana alpakoita viikkotehtävässä ja hänen päätään käytettiin alpakanvillasta huovutetun lakin muottina.

Maskeeraajan ammatista haaveillut Sari käytti talossa myös paljon aikaa meikkaamiseen ja itsensä lisäksi ehosti joskus muita asukkaita. Neljännen viikon pääteeksi Sari meikkasi Sorellan suoraa lähetystä varten.

- Sä et kyllä tarvis paljoo mitään meikkivoidetta, sulla on niin hyvä iho, kehui Sari Sorellaa asiantuntijan ottein.

Taikametsä-viikkotehtävä oli Sarille kova paikka, sillä hänellä oli vaikeuksia pysyä vakavana BB-talon vallanneiden ihmeiden keskellä. Etenkin talossa vieraillut leijona kavereineen koetteli Sarin pokerinaamaa todenteolla.

Kikattelun lomassa Sari pääsi kertomaan muille naisille miesihanteestaan.

- Sellainen vähän karun näköinen. Voi olla partaa ja lävistyksiäkin, Sari kuvaili, mutta korosti, että miehen oli kaikesta huolimatta pukeuduttava siististi.

Viidennellä viikolla asukkaiden sukset menivät ristiin Sorellan ja Mikan tapauksen jälkipuinnin seurauksena. Sari ei pitänyt Miran puheista ja meni tilittämään niitä Hannelle, Jennille ja Kaarlolle toiseen huoneeseen.

- Mira rupes puhumaan siellä, et meikäläinen sun muut kaikki ihmiset ovat syyttäneet Sorellaa siitä, et se on Sorellan oma vika, et näin on tapahtunut ja mä sanoin, et asia ei oo näin, Sari selitti tuohtuneena kuulemaansa.

- Huomenna tää v***n asia puhutaan. Mua v****taa kun ovia lyödään kiinni, Sari sanoi päättäväisenä ja asia puitiinkin perin pohjin seuraavana aamuna.

Tunnelmien rauhoituttua Sari pääsi esittämään Päivänsäde ja menninkäinen -kappaleen Hannen syntymäpäiväkaraokessa. Toisena kappaleena nainen veti Mä kuuntelen Tomppaa -kappaleen.

- Pirpana sai energiakohtauksen, Kari vitsaili Sarin tunteikkaan esityksen jälkeen.

Kuudennen viikon alussa Sari hämmästyi muiden mukana, kun taloon tuli viisi uutta asukasta.

- Ei oo totta! Sari kiljui nähdessään oven aukeavan kerta toisensa jälkeen.

Luvassa oli myös toinen yllätys, kun Sari ja Kaarlo asetettiin suoraan äänestykseen sääntörikkomuksista. Kaksikko oli juonitellut puhumalla keskenään nimeämisistä.

- Voi että mä en halua sunnuntaita! Mä oon ihan varma jotenkin, et meitsil on lähtö, Sari jännitti äänestystä pitkin viikkoa. Hänellä ei kuitenkaan ollut ennustajan lahjoja, vaan äänestys koitui Kaarlon kohtaloksi.

Seitsemännellä viikolla Sari esitti Etelän loma -viikkotehtävän aikana 19-vuotiasta teinityttöä Sarppaa, joka oli elänyt ottolapsena Jakomäessä ja oli nyt Fuerte Mustachessa etsimässä oikeita vanhempiaan.

Sari ansaitsi lomamatkalla asukkaille sikajuhlat huutamalla desibelimittariin tarpeeksi lujaa. Juhlissa Sari ja Kari löysivät tiensä toistensa syliin. Kaksikko istui terassilla toisiaan suudellen.

Kahdeksas viikko käynnistyi paketointitehtävällä ja viikon aikana naisten ja miesten välit kiristyivät. Vihanpito ei kuitenkaan kestänyt kauaa ja jo torstaina viikkotehtävän onnistumisen jälkeen Olli tarjosi Sarille ja Miralle olutta, jos nämä suutelisivat kolme minuuttia keskenään.

- Oli kiva pussata, totesi Sari, kun naiset olivat hoitaneet haasteen kunnialla miesten kuolatessa vieressä.

Yhdeksäs viikko toi mukaan Stuff my Skoda -viikkotehtävän ja paljon ihmeteltävää Sarille:

- Mikä on editoiminen, mikä on editoiminen? Mitä tarkoitaa ”stuff my Skoda”? Sari kyseli muilta kovalla äänellä. Myös auton vaihdekeppi ehti hämäämään häntä.

Seuraavana päivänä asukkaiden päivätehtävänä oli jäänsulatuskisa. Sarin joukkue hävisi kisan, mutta pääsi kuitenkin nauttimaan voittajajoukkueen valitsemasta metallimusiikkipaketista.

- Mul on ollu tänään niin mahtava ilta, vaik mä en oo saanut keittoo. Mä oon ollu niin fiiliksissä, Sari hehkutti iltaa.

Kymmenennellä viikolla asukkaat pääsivät kilpailemaan koskemattomuudesta tanssin muodossa. Sarin tanssiminen ei ollut kuitenkaan tarpeeksi aktiivista ja hänet diskattiin.

Viikon lopulla asukkaille järjestettiin Halloween-juhlat, jossa yllätysesiintyjänä soitti yhtye Technicolor.

- Ei tää voi olla totta, ällisteli pirupukuun sonnistautunut Sari pyörällä päästään keikan jälkeen.

Samalla viikolla Sarin huomion vangitsi myös häätöäänestyksessä ollut Kari. Kaksikko nukkui tuloksen selviämistä edeltäneen yön samassa sängyssä. Kari kietoi Sarin kainaloonsa ja he makasivat kasvotusten aivan lähekkäin.

- Jos niin huonosti kävis, että sää joutusit lähteen, niin mulle tulis niin kauhee ikävä. Ehkä vähän itkisinkin, Sari huokaisi ystävälleen. Kari sai kuitenkin jäädä taloon.

Yhdennentoista viikon viikkotehtävänä oli BB-koodin ratkaiseminen. Sari oli erittäin aktiivisesti mukana ratkomassa muiden asukkaiden vihjeitä ja hoiti omankin osuutensa viimeisenä vihjeenkantajana kunnialla.

Viikkotehtävää kovempi pala oli kuitenkin rangaistus, jonka vuoksi muut asukkaat Ollia lukuun ottamatta joutuivat nukkumaan yhden yön pystyasennossa.

- Ei isoveli, et sä voi tehdä tätä meille, Sari vaikersi, mutta helpotusta ei ollut luvassa aneluista huolimatta.

Onnistuneen viikkotehtävän jälkeen asukkaat saivat juhlia kinky-bileiden merkeissä. Sari pukeutui rohkeasti paljastavaan kumipukuun, vaikka muut naiset asuja hieman arastelivatkin.

- Mähän oon alan ammattilainen, nää on tuttuja vehkeitä mulle, aikuisviihdeliikkeessä työskentelevä nainen kommentoi Hannelle, kun tämä kysyi apua pukeutumisasioissa. Sari innostui asusteista siinä määrin, että meni saappaat ja muut vaatteet päällä saunaankin.

- Kyllä on ollu aika raju BB, kun vertaa viime vuoteen, Sari puuskahti bileiden jälkitunnelmissa. - Ei sillon ollu mitään tollasta.

Kolmanneksi viimeisellä kisaviikolla nainen lähentyi entisestään Hannen kanssa – olivathan he talon ainoat jäljellä olevat naiset. Molemmat naiset totesivat, etteivät olleet osanneet ajatella talossa olemista kilpailuna. Vasta, kun viikkoja oli enää kolme jäljellä, oli voittaminen tullut mieleen.

- Täällä vaan ollaan ja eletään, tää on niinku meidän koti. Ei sitä osaa ajatella, kun kaikki ihmiset on niin mukavia, et tää on joku kisa, Sari kommentoi.

Viikon viikkotehtävä oli palapelin kokoaminen. Sari kauhistui, kun palapelistä paljastuivat hänen omat kasvonsa.

- Sä vedät takaapäin Saria, Olli nauroi Karille.

- Voi ei, mä en kestä jos se on niin! Sari kiljui. - Apua, mikäköhän maine mulla on tuolla!

Kuva ei kuitenkaan säikäyttänyt Saria lopullisesti, sillä saman viikon juhlissa hän tunnusti Karille todelliset tunteensa miestä kohtaan.

- No mä voin sanoa rehellisesti, että oon alusta saakka tykänny Karista. Vähän niinku ihastunutkin. Sä oot aivan ihana ihminen, Sari tunnusti miehelle.

Samalla viikolla Sari nukkui ensimmäisen yönsä talossa hellästi Karin kainalossa. Tai yritti nukkua, sillä Karin kuorsaus ajoi naisen muualle ja Sari vietti yön lopulta Janin kainalossa.

Toiseksi viimeisellä viikollaan Rock-viikkotehtävä sai naisen innostumaan roolistaan. Rock-asenteen todistaminen Big Brotherille oli hieman haastavampaa.

- Tämä on Big Brother, Sari olet rock, kajahti kaiuttimista lopulta, kun nainen oli käynyt päiväkirjahuoneessa kiljumassa Lordin Hard Rock Hallelujahia.

Sama kappale sai kyytiä myös treenikämpällä, kun Sari treenasi sitä omintakeisen siansaksansa säestyksellä. Englannin kieli sai hänet kuitenkin lopulta välttämään biisiä.

- Vitsi, kun olisi Päivänsäde ja menninkäinen, niin ei olisi mitään ongelmaa, Sari kommentoi biisivalikoimaa.

Viikkotehtävän aikana Sari kasvatti rock-asennettaan muun muassa ottamalla tatuoinnin vatsaansa. Kari tsemppasi Saria jännittävällä hetkellä.

- Anna käsi mulle, Sari pyysi Karilta, kun kone alkoi surista.

Toiseksi viimeisen viikon lopulla Sari jäi talon ainoaksi naiseksi, kun Hanne häädettiin talosta juuri ennen finaalia. Saria odotti myös suuri iloinen yllätys, kun hänen ikävöimänsä Kaarlo palasi taloon finaaliviikoksi.

- Apua, Kale! Onks se Kaarlo? Sari huusi ja kiljui hysteerisenä, kun talon ovi aukesi ja Kaarlo astui sisään. Nainen säntäsi halaamaan Kaarloa, joka nosti hänet syliinsä ja halasi pitkään.

Sari sai Kaarlosta paitsi kokkausseuraa, myös juttukumppanin, jolle esitteli muun muassa erilaisten hieromasauvojen ja muiden eroottisten lelujen toimintaperiaatteita.

Viimeisen kilpailuviikon viikkotehtävänä oli tehdä potpuri kaikista aiemmista tehtävistä. Keskiviikkona oli tehtävän suorittamisen aika. Asukkaat rakensivat radan, joka käsitti kaikki menneet tehtävät. Sari sai näytellä tehtävässä muun muassa Sorellaa ja Heidiä.

Onnistuneen viikkotehtävän kunniaksi Big Brother järjesti asukkaille ikimuistoiset jäähyväisbileet.

- Hei meitsi haluu vähän fiilistellä, sanoi Sari, kietoi hawaiji-seppeleen päähänsä ja ryhtyi tanssimaan Vesi-huoneen tanssilattialla.

Sari sai illan mittaan huomiota sekä Karilta että Kaarlolta. Kaarlon hän pyysi tanssiparikseen, kun Big Brother soitti illan aikana hitaita kappaleita.

Asukkaiden bileilta päättyi vasta varhain aamulla ja Big Brother -talon toiseksi viimeiseen päivään herättiin myöhään. Iloisen vaaleaverikön Sarin viimeiset päivät talossa kuluivat kutkuttavan jännityksen merkeissä.

Sarin taival Big Brother -talossa päättyi parhaalla mahdollisella tavalla, kun nainen käveli talosta ulos kilpailun voittajana ja 50 000 euroa rikkaampana.

Sari voitti Big Brother 2006:n. Menikö voitto oikealle henkilölle?
Kyllä, ehdottomasti! 65.3 %
Paras ehdokas ei ollut edes finaalissa. 13.5 %
Ei, Karin olisi pitänyt voittaa. 13.4 %
Ei, Kaarlon olisi pitänyt voittaa. 5.7 %
Ei, Ollin olisi pitänyt voittaa. 2.2 %
Vastauksia yhteensä 72737 kpl
PalauteUutisarkistoUutisia
 

Big Brother Suomi -logon käyttö ilman Subtv:n lupaa kielletty.