Tarvitset flash:n uudemman version, lataa se täältä
edellinen
LOKAKUU 2006
uutisarkisto MARRASKUU 2006
MA TI KE TO PE LA SU
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
MA TI KE TO PE LA SU
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1    

Olli Mari Kakon haastattelussa

01.12.2006 21:52

Finaalinelikosta ensimmäisenä lähti yhdeksän viikkoa Big Brother -talossa asunut Olli. Rauhallisenoloinen mies asteli käytävää pitkin studioon, jossa halasi ensin läheisiään. Pikaisten tervehdysten jälkeen Olli istuutui Mari Kakon haastateltavaksi.

Ensimmäisenä Mari halusi tietää Ollin tuntemuksista siitä, että mies oli selviytynyt finaaliin joutumatta kertaakaan nimetyksi. Finaalinelikosta hän kuitenkin poistui talosta ensimmäisenä.

- Kyllä, se on niinku mä sanoin, se on tää perusironia, et ei jouduta äänestykseen ja selvitään loppuun asti, et sit lähetään ekana. Mitäs siin, ilmasta keittoo, Olli vastasi ensimmäiseen kysymykseen.

Olli oli kovasti pelännyt, että hänen tyttöystävänsä ei tulisi miestä vastaan, kun Olli poistuisi talosta. Mari kysyi, näkyikö naista yleisön joukossa.

- Ei, mut mä tiiän, et se on tääl näin. Mä oon sen verran jekkujamppa, et mä tiiän nää tuotannon kujeet, Olli vastasi hymy huulillaan.

Seuraavaksi Mari tiedusteli, oliko Ollilla tunteita Hannea kohtaan.

- Kenellä tahansa olisi tollasta mahtavaa ihmistä kohtaan jonkinlaisia tunteita, Hanne on viehättävä ja mahtava ihminen, Olli totesi.

- Sulla oli usein aikamoisia morkkiksia. Teitkö talossa jotain, mitä olisi pitänyt jättää tekemättä? Mari kysyi puheliaalta mieheltä.

Olli totesi, ettei uskonut tekevänsä talossa mitään kovin vakavaa, mistä kannattaisi ottaa morkkiksia. Olli totesi sanoneensa, että menee, olee ja tulee Ollina ja näin tapahtui. Mies vielä totesi, että tunteet talossa olivat miljoonakertaisia eikä miehelle normaalitilassa tullut morkkiksia.

Mari huomioi, että Ollin tunnetilat olivat heitelleet talossa ääripäästä toiseen, mielettömästä innosta luovutusfiiliksiin. Mari halusikin tietää, mistä tämä johtui.

- Se on se talon atmosfääri ja toi isoveli on vähän semmonen kaveri. Välil saattaa olla tosi makeeta, mut sit tulee turpaan seuraavalla kerralla, Olli pohti.

- Osasitko etukäteen yhtään arvata minkälaista talossa tulee olemaan? Mari jatkoi haastattelua.

- En todellakaan. Mä luulin, et se on semmost, et otetaan vähän keittoo ja joku kuvaa tuol nurkassa. Mut se oliki, et otetaan keittoo ja mietitään, et oho, oonks mä tehny jotain. Mut mä luulin, et se on tuhat kertaa helpompaa. Toi on ihan hulluu meininkii, Olli paljasti ajatuksiaan.

Mari kysyi, olisiko Olli mennyt taloon, jos olisi tiennyt, millaista siellä olisi.

- Oisin, todellakin. Mä oon menos armeijaan, niin mä voisin siel ottaa vähän iisimmin, mies naurahti.

Seuraavaksi Mari kysyi, muistiko Olli hetkeä, kun sai kuulla, että hänet oli valittu ohjelmaan mukaan.

- Muistan joo, mä kiroilin aika paljon. Se oli ihan mahtava fiilis. Tais olla pari kaveriikin silloin siel samaan aikaan. Ei pystyny miettii, millast tääl varsinaisesti on. Mentiin baariin, yks huonoimmist keikoist. Ei pystyny aavistaa mitenkää, niin sekopää mesta. Kannattaa harkita tarkoin, Olli sanaili.

- Me muistetaan se hetki hyvin, se puhelu on meillä nauhalla. Eiköhän kuunnella, Mari totesi.

Ollille näytettiin insertti puhelusta, jossa hänelle kerrottiin, että mies oli mukana ohjelmassa. Olli seurasi puhelua huvittuneena.

- Sillon teki mieli kiroilla onnesta. Mikä on tunnelma tällä hetkellä? Mari kysyi Ollin nähtyä insertin.

- Varmaan kiroilen onnesta samalla tavalla. Nyt on päässy normaaliin maailmaan takas. En sano, et tuol ei ois normaalii porukkaa. Oon omalla tavallani onnellinen, et oon viiminen noist uusista. Oon ihmisenä kasvanu miljoonasti. Ja tuun kattoo televisioo uudella silmällä, Olli vastasi ja näki samalla monitorissa Kaarlon polttavan tupakkaa bongilla, jonka asukkaat olivat itse kyhänneet.

Olli oli nähnyt päiväkirjahuoneessa kerran pätkä omasta yöllisestä "vessareissustaan". Mari kysyi, oliko mies valmis näkemään vähän enemmän omia hetkiään talossa. Olli katsoikin huvittuneena potpurin hänen parhaista paloistaan Big Brother -talossa.

- Tuleeko mitään ikävä? Mari kysyi koosteen jälkeen.

- Ikävä tota ihmisii ehdottomasti. Siinä itseasiassa kaikki, en usko, et noit kuulutuksii tai herätyksii tulee ikävä. Ihmisiä ja hyviä kemuja.

Myös finaali-iltana Mari esitti talosta poistuneille tutuksi tulleen viimeisen kysymyksen. Nainen halusi tietää, kuka Ollin mielestä voittaa tänä iltana Big Brotherin 2006?

- Kyl mun on pakko sanoo, et Kaki. Semmonen jampesteri, jos noi siniset lasit ei hurmaa, niin ei mikään. Mä oon monta kertaa miettiny, et kenen viereen menis nukkuu, mut onneks oon valinnu naispuolisen, Olli vastasi.

Mari kiitti Ollia haastattelusta ja kannusti yleisöä antamaan iso käsi Ollille. Vuoden 2006 Big Brotherissa neljänneksi selviytynyt mies poistui piinapenkistä istumaan katsomoon yleisön antaessa isot aplodit.

Sari voitti Big Brother 2006:n. Menikö voitto oikealle henkilölle?
Kyllä, ehdottomasti! 65.3 %
Paras ehdokas ei ollut edes finaalissa. 13.5 %
Ei, Karin olisi pitänyt voittaa. 13.4 %
Ei, Kaarlon olisi pitänyt voittaa. 5.7 %
Ei, Ollin olisi pitänyt voittaa. 2.2 %
Vastauksia yhteensä 72737 kpl
PalauteUutisarkistoUutisia
 

Big Brother Suomi -logon käyttö ilman Subtv:n lupaa kielletty.