Tarvitset flash:n uudemman version, lataa se täältä
edellinen
LOKAKUU 2006
uutisarkisto MARRASKUU 2006
MA TI KE TO PE LA SU
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
MA TI KE TO PE LA SU
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1    

BB-voittaja Sari Mari Kakon haastattelussa

01.12.2006 22:51

Sari selviytyi Big Brother 2006 -voittajaksi. Häkeltyneen, mutta onnellisen 25-vuotiaan voittajan haki talosta tutuksi tullut leijona, joka yritti saada naisen tanssimaan kanssaan. Sarin kiljumisen säestämänä puvun alta paljastui viime vuoden Big Brother voittaja Perttu, kun mies poisti leijonapuvun pään.

Käsikädessä Suomen Big Brother historian voittajakaksikko käveli ulos talosta. Studioon Sari saapui kuitenkin yksin vastaanottamaan yleisön suosionosoitukset. Häntä vastassa oli suuri joukko läheisiä, joita nainen sai tervehtiä nopeasti ennen Mari Kakon haastattelun alkamista.

Studiossa oli valtava juhlatunnelma ja mahtavat suosionosoitukset valtasivat tilan, kun vaaleaverikkö astui sisään. Katsomossakin nähtiin liikuttuneita ilmeitä ja onnenkyyneliä, kun Sari halasi läheisiään.

Naisen istuuduttua lopulta haastattelupenkkiin, Mari onnitteli voittajaa ja kysyi, osasiko hän odottaa voittavansa.

- En todellakaan, en missään nimessä, Sari vastasi iso hymy huulillaan.

Haastattelun alkuun Mari kysyi, ketä Sari oli ajatellut voittajaksi vielä kaksi tuntia sitten.

- No mää sanoin tossa aikasemmin, et mää en tiiä, mut täytyy sanoo, et mul oli pieni veikkaus, et Kaki, Sari paljasti.

Seuraavana Mari tiedusteli Sarin oletuksia siitä, kuinka tiukasti äänestys hänen ja Karin välillä meni.

- Varmaan aika tiukaks, Sari veikkasi.

Mari näytti Sarille lopputuloksen, miten äänet olivat jakautuneet voittajan ja toiseksi tulleen välillä. Kuviosta näkyi, että Sari oli saanut kaikkiaan 61,69 prosenttia kaikista neljälle yhteensä annetuista äänistä. Kysymys kuuluikin, miltä se tuntui Sarista.

- Emmää usko, ei voi olla totta! Sari vastasi ja yleisö huusi kovaa "Sarppa". Sari pidätteli itkua.

Sarin kuultiin laulavan usein talossa ollessaan ja yleensä omilla sanoillaan. Mari tiedustelikin, osasiko Sari yhtään englantia.

- En, Sari vastasi kysymykseen.

Mari halusi tietää vielä, liittyikö Päivänsäde ja Menninkäinen -kappaleeseen jokin tarina, koska nainen oli laulanut sitä erityisen usein.

- Emmä tiiä, mä mietinki sitä, et mistä se lähti. Emmää koskaa laula karaokea, paitsi Ollia lainatessani, überkännissä. Se vaa tuli jostaki, emmää koskaan oo laulanu sitä sillee. Tai joo, se on ainut laulu, jonka kaikki sanat mää osaan tai luulen osaavani, Sari naurahti.

- Mikä se ”vain” -lopetus joka säkeistölle aina oli? Mari vaati selitystä.

- Oli pieni hetki aikaa miettiä lisää niitä uusia sanoja, Sari paljasti salaisuutensa.

Mari totesi Sarilla ja Karilla olevan hyvin erityinen suhde. Haastattelija halusi tietää, oliko suhteessa jotain enemmän kuin ystävyyttä.

- Mää etin Kakia täältä, missä se istuu. Meillä oli joo, siinä ei ollu mitään semmosta seksuaalista, vaan se oli ihan puhasta ystävyyttä, Sari kertoi. - Kaki on hieno tyyppi ja mä tykkään siitä. Kaki nyt välillä yritti, mut se oli ihan leikkiä.

- Meinaatko katsoa kaikki jaksot nyt jälkikäteen? Mari uteli.

- Varmaan vaatii pienen hetken ja semmosen. Varmaan jossain vaiheessa kyllä, Sari uskoi.

Seuraavaksi Mari kysyi, oliko Sari valmis näkemään, mistä kaikesta nainen muistetaan. Sarin todettua olevansa valmis, näytettiin naiselle potpuri hänen parhaista hetkistään Big Brother -talossa.

Sarin oli kuultu suunnittelevan muuttoa pääkaupunkiseudulle. Mari tiedusteli, mitä nainen ajatteli muutosta tällä hetkellä.

- No joo, emmää tiiä. Opiskelun kannalta mielessä joo, en tiiä. Apua, Sari totesi edelleen hämmentyneenä tapahtuneesta.

- Sulle on kerääntynyt hirveästi kokemuksia ja sun elämään on tullut 17 uutta ihmistä. Mutta jäikö sulle Big Brother talosta mitään konkreettista käteen? Mari kysyi haastattelun lopussa.

- Siis tottakai joo, semmosia kokemuksia, joita ei ikinä tuu saamaan. Ja uusia ihania ystäviä. En kadu päivääkään, et oon tämmöseen leikkiin lähteny. Mä nautin kaikista hetkistä, Sari totesi.

Sarin vastauksen jälkeen Mari kysyi, näyttikö tuoli, jolla Sari istui, tutulta. Mari totesi sen olevan Big Brother -talon pyhin paikka, päiväkirjahuoneen keskipiste, joka kuuluu Big Brother voittajan kotiin. Mari kertoi tuolin kuuluvan nyt Sarille.

- Hä? Sari ihmetteli yllättyneenä palkinnostaan.

Mari onnitteli voittajaa vielä kerran. 96 päivää Big Brother -talossa selviytynyt Sari sai huikeat aplodit yleisöltä. Ensimmäinen naisvoittaja Suomen Big Brotherin historiassa jäi onniteltavaksi studioon.

Sari voitti Big Brother 2006:n. Menikö voitto oikealle henkilölle?
Kyllä, ehdottomasti! 65.3 %
Paras ehdokas ei ollut edes finaalissa. 13.5 %
Ei, Karin olisi pitänyt voittaa. 13.4 %
Ei, Kaarlon olisi pitänyt voittaa. 5.7 %
Ei, Ollin olisi pitänyt voittaa. 2.2 %
Vastauksia yhteensä 72737 kpl
PalauteUutisarkistoUutisia
 

Big Brother Suomi -logon käyttö ilman Subtv:n lupaa kielletty.