Tarvitset flash:n uudemman version, lataa se täältä

blogit - sari


Sari - torstai 30.11.

Moikkista!

Pää on ihan pyörällä, vatsassa kipristelee ja jännitys tiivistyy. Huomenna tää kaikki on sitte ohi ja elämä ulkomaailmassa alkaa. Ihan uskomattomat fiilikset, vaikee uskoo että huomenna näkee kaikki rakkaat ihmiset. Jos nyt alkaa miettimään aikaa taaksepäin täällä talossa, niin muistot on kyllä niin hyvät. Täällä on ollut hienoja tyyppejä johon on päässyt tutustumaan ja joistakin on tullut tosi läheisiä.

kolme kuukautta täysin eristyksissä ulkomaailmasta on ollu mulle yllättävän helppoo, ei oo esim. kaivannu sellasii arkipäivän asioita telkkaa, puhelinta ym.yllättävän vähän. Musa on ollu se suurin mitä on kaivannu ja tietty kaikki läheiset. Aika on mennyt huimaa vauhtia, tuntuu että justhan mä kotona pakkailin laukkua ja nyt täältä ollaan lähössä.

Palataan vähän tähän viimiseen viikkoon. Sunnuntaina saatiin aikamoinen yllätys ku Kale tulla paukahti taloon. Oli kiva nähä pitkästä aikaa ja fiilikset oli kyllä sellaset että Kale ois ollu koko ajan talosssa. Viiminen viikkotehtävä oli rakentaa kaikki viikkotehtävät pienoiskokoon ja käydä ne vielä kerran läpi. Herätti kivoja muistoja ja hyviä fiiliksiä ku käytiin rataa läpi.

Eilen saatiin ikimuistoiset päättäjäis bileet. Meille oli rakennettu baari jossa saatiin bilettää ja musa soi!!!! Ja saatiin vielä fiilistellä valokuvilla.

Huomenna onki sitte tosi jännät paikat eessä, saa nähä miten tulee uni silmään…

Sari voitti Big Brother 2006:n. Menikö voitto oikealle henkilölle?
Kyllä, ehdottomasti! 65.3 %
Paras ehdokas ei ollut edes finaalissa. 13.5 %
Ei, Karin olisi pitänyt voittaa. 13.4 %
Ei, Kaarlon olisi pitänyt voittaa. 5.7 %
Ei, Ollin olisi pitänyt voittaa. 2.2 %
Vastauksia yhteensä 72737 kpl
PalauteUutisarkistoUutisia
 

Big Brother Suomi -logon käyttö ilman Subtv:n lupaa kielletty.