Big Brother 2007

Metronome

ENDEMOL

Asukkaat
BB
Saapunut taloon:28.8.
Poistunut talosta:
Poistumisen syy:Big Brother 2007 voittaja
Viikkoäänestyksessä:ei
  Sauli  
Esittely Uutiset Tavarat Kuvagalleria

Sauli

Sauli.
Nimi: Sauli
Ikä: 22 v.
Ammatti: Vaatemyyjä
Kaupunki: Helsinki,s.Hyvinkää

Ikä: 22 v.
Syntymäpäivä: 28.3.
Horoskooppimerkki: Oinas
Kotikaupunki: Helsinki, s. Hyvinkää
Ammatti: Vaatemyyjä
Koulutus: Peruskoulu
Siviilisääty: Sinkku
Perheenjäsenet: Isä, äiti, kaksi isosiskoa sekä kaksoissisko
Lemmikit: -
Tupakoitko? Kyllä
Harrastukset: Kuntosali, yleisliikunta
Pituus: 172 cm
Paino: 60 kg
Motto: Tukka takana, elämä edessä!

Helsinkiläinen Sauli kuvailee itseään vauhdikkaaksi, hulluksi ja upeaksi. Parhaina puolinaan Sauli pitää iloisuuttaan ja hauskuuttaan. Huonoimmaksi piirteekseen hän tunnustaa turhan stressaamisen pienistä asioista. Ärsytyskynnystä koettelee esimerkiksi sotkuinen koti, jota ei ole aikaa siivota.

Lapsena Sauli haaveili oman ravintolan perustamisesta. Tällä hetkellä mies unelmoi seurustelusuhteesta sekä rahasta. Kymmenen vuoden kuluttua hän uskoo tekevänsä töitä muodin parissa, ehkä stylistina.

Sauli on ylpeä perheestään, erityisesti ihanista siskoistaan, sekä ystävistään. Hän nimeää kaksossiskonsa tärkeimmäksi ihmiseksi ja parhaaksi ystäväkseen. Julkisuudenhenkilöistä Sauli ihailee Johnny Deppiä sekä Orlando Bloomia, mutta esikuvakseen hän nostaa ihmisen lähipiiristään.

- Varmaankin iskä, koska se on tehnyt paljon töitä ja tienaa hyvin, Sauli perustelee.

Sauli uskoo tuovansa Big Brother -taloon muun muassa viihdettä ja hulluutta. Hän sanoo tulevansa hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, myös nätti hymy ja pisamat ovat nuoren miehen vahvuuksia. Big Brother -talon suurimmat haasteet ovat neljän seinän sisällä eläminen, ääripääihmiset sekä kiperät viikkotehtävät.

Hyvinkääläisen hermot menevät ihmisten kanssa, jotka eivät myönnä virheitään. Sauli ei voi myöskään sietää tiukkapipoja, mutta kunnioittaa auttavaisia, luotettavia ja iloisia ihmisiä.

Sauli uskoo Big Brother –talon olevan maailman mahtavin kokemus. Jos hän poistuu talosta viimeisenä, aikoo hän sijoittaa voittorahat uuteen kotiin.

ASUKKAAT
AJANKOHTAISTA

Mitä Big Brotherissa 2007 tapahtui? Lue koko kauden kooste!


Finalistinelikko kävi verkkovieraana ma 3.12. Lue vastaukset!