Big Brother 2007

Metronome

ENDEMOL

Uutiset

Nimeämisperustelut

31.10.2007 22:59
Big Brother 2007.

Asukkaat nimesivät häätöäänestykseen Piian kahdeksalla nimeämispisteellä ja Jarkon kuudella nimeämispisteellä. Molemmille häätöuhka on ensimmäinen. Riitalla oli koskemattomuus tällä viikolla uutena asukkaana.

Nimeämistaulukko

Katso nimeämisperustelut kokonaisuudessaan netti-tv:stä!

Jarkko

2 pistettä: PIIA. Hieman negatiivinen joka asiassa. Viime aikoina vähän kihnaa, en tiedä syytä, miksi vinoilee minulle. Huutaa ja neuvoo, joskus turhaakin.

1 piste: FARBOD. Hiljainen ja syrjäänvetäytynyt, se ei täällä toimi. Mahtava huumoripläjäys kuitenkin.

Niko

2 pistettä: FARBOD. Muuttunut eniten viime viikkoina, ehkä siksi kun joutui äänestykseen. Vähän v**tuili ja tuollaista. Neuvoi aika paljon, kun siivottiin pihaa. Tarve päteä.

1 piste: SUVI. Ärsyttää sillä tavalla, että hän on turhan prinsessa tänne. Juoksee pakoon pikkulintuja pihalla, ihan sairasta. Mä en kestä sen ääntä, kun se on kimeä ja vinkuu. Aina viimeisen päälle meikeissä.

Sauli

2 pistettä: JARKKO. Viikon sisällä olen nähnyt, että ei ole ollut oma itsensä. Ottanut yhden asukkaan kanssa yhteen. Säikähdin itsekin, että tuli tuommoinen riita.

1 piste: PIIA. Välillä määräilevä ja haluaa olla eri mieltä asioista kuin muut. Ei tartte välttämättä aina käyttää niin kovaa ääntä ja huutaa, muillakin on vaikeaa.

Piia

2 pistettä: JARKKO. En luota. Ei ole enää kauan jäljellä, nyt on erityisen tärkeää, että pystyy luottamaan, tukeutumaan ja turvautumaan. Koen vähiten tärkeäksi itselleni tässä ryhmässä.

1 piste: KADI. Tulee paljon unohduksia ja jonkun verran kaikennäköisiä käskystä kieltäytymisiä. Tulee olemaan heikoin lenkki, jos sairastuu pahasti. Alkoholinkäyttöä täytyy kontrolloida.

Suvi

2 pistettä: PIIA. En pysty Piian seurassa olemaan koko ajan oma itseni. Pitää olla varovainen omien tekemisten ja sanomisten kanssa. Jos innostutaan jostain, heti perään saa hävetä, koska tämä henkilö ei pidä sitä soveliaana.

1 piste: FARBOD. Ei niin paljon porukassa mukana. Tykkää olla omissa oloissaan. Lähtö vaikuttaisi ehkä vähiten ryhmähenkeen, hänet olisi helpointa päästää pois täältä.

Riitta

2 pistettä: JARKKO. En ole ihan päässyt hänen kanssaan niin hyvin keskusteluihin. Fiksu ja kiva ihminen, mutta tuntuu vieraammalta.

1 piste: SUVI. Ei ole niin paljon päässyt puheväleihin. Vaikeaa alkeellisissa oloissa, koska piilolasien kanssa täytyy temppuilla.

Farbod

2 pistettä: PIIA. Tällä hetkellä eniten koti-ikävä. Huolissaan, odottaako sen mies sitä. Aika lähteä. Jarkon kanssa, ei viihdy enää kun Maxinekin lähti. Yksinäinen.

1 piste: KADI. Oma itsensä, spontaani, välillä liian yksinkertainen. Vetänyt överiksi alkoholijutuissa, ei osaa pitää huolta itsestään kännissä. Voi aiheuttaa itselleen vaarallisia onnettomuuksia.

Kadi

2 pistettä: NIKO. Kaikista äänekkäin. Ei se muuten oikein häiritse paitsi aamulla, kun on uninen tai on migreeni. Voisi ajatella muita.

1 piste: PIIA. Itseäni en voi äänestää, Riittaa en voi, Suvia en halua ja tytöistä jää vain yksi vaihtoehto. Ei ole juurikaan koskaan pitänyt minusta, on siltä vaikuttanut. Kommentoi asioita negatiivisella tavalla.

AJANKOHTAISTA
AJANKOHTAISTA

Mitä Big Brotherissa 2007 tapahtui? Lue koko kauden kooste!


Finalistinelikko kävi verkkovieraana ma 3.12. Lue vastaukset!