Big Brother 2007

Metronome

ENDEMOL

Uutiset

Nimeämisperustelut

21.11.2007 23:19
Niko antaa nimeämisperusteluita.

Kaikki asukkaat joutuivat poikkeuksellisesti häätöäänestykseen, mutta he eivät tiedä sitä itse. Big Brother kertoo heille asiasta perjantaina. Asukkaat antoivat normaalisti nimeämispisteitä tiistaina.

Katso tästä tarkka nimeämispisteiden tarkka jakautuminen.

Katso nimeämisperustelut kokonaisuudessaan netti-tv:stä!

Kadi

2 pistettä: SAULI. En halua antaa missään nimessä pisteitä Jarkolle. Myös Nikosta on tullut läheinen. Jos miettii näistä kolmesta kaikkein ärsyttävimmän luonteenpiirteen, niin se on Saulin mielisteleminen.

1 piste: RIITTA. Ei ole vaihtoehtoja. En pysty antamaan Jarkolle enkä Nikolle pistettä.

Jarkko

2 pistettä: RIITTA. Ei ole meidän ikäluokkaa ja hieman jarruttaa meidän menoa. Pientä koti-ikävää paistuu läpi hetkittäin. Ehkä hänen aika on lähteä nyt.

1 piste: SAULI. Ei ole aiemmin kokenut häätöäänestyksessä olemista. Luultavasti hän pärjää hyvin, mutta ei sen väliä.

Sauli

2 pistettä: JARKKO. Välillä pistää korvaan, kun hänen vaikea myöntää olevansa väärässä. Olisi kiva tehdä itsekin ruokaa, mutta hän on ottanut keittiön itselleen. Tuo liikaa itseään ja oikeassa olemista esiin. Välillä vähän poissaoleva. Päästelee humalassa suustaan mitä sattuu.

1 piste: RIITTA. Kadista ja Nikosta on tullut tämän talon läheisimmät ihmiset. En ole tutustunut Riittaan niin hyvin, koska ollut vähän aikaa. Eivät tule hirveän hyvin toimeen Jarkon kanssa.

Niko

2 pistettä: JARKKO. On muutama ominaisuus, joista en tykkää. Hän tuppaa määräilemään. Ruoanlaitto esimerkiksi ei ole maailmanloppu, mutta kun innostuin siitä, niin olisi kiva tehdä. Tahtoo tehdä itse, mutta voisi antaa muidenkin joskus.

1 piste: RIITTA. Kaikkiin muihin olen tutustunut ja kiintynyt paljon enemmän, koska hän on tullut jälkeenpäin. Nyt on pakko antaa piste, koska olen kiintynyt niin paljon Sauliin ja Kadiin.

Riitta

2 pistettä: JARKKO. Hän on vähän itsekäs ruoanlaiton suhteen ja määrää aika paljon. Joskus vähän itsekäs, ei ajattele kuin omaa napaansa.

1 piste: KADI. Pakko antaa, koska tykkään pojista niin valtavasti Hieman liian itsekäs, mutta ei kyllä hassumpi.

AJANKOHTAISTA
AJANKOHTAISTA

Mitä Big Brotherissa 2007 tapahtui? Lue koko kauden kooste!


Finalistinelikko kävi verkkovieraana ma 3.12. Lue vastaukset!