Big Brother 2007

Metronome

ENDEMOL

Uutiset

Mitä BB-kaudella 2007 tapahtui?

02.12.2007 23:12
Big Brother 2007.

Päivä 1: Kaksitoista asukasta astui taloon ja Big Brother 2007 alkoi. Viimeisenä taloon astui Subjectin videohaun kautta taloon valittu Piia. Einari piti tervetuliaispuheen.

Päivä 2: Ensimmäinen viikkotehtävä, Kasvihuone käynnistyi. Lisätehtävänä oli kalenterin kuvaaminen. Asukkaat joutuivat nimeämään ensimmäistä kertaa.

Päivä 3: Maria ja Einari joutuivat ensimmäiseen häätöäänestykseen. Ensimmäinen viikkotehtävä epäonnistui. Henrille kerrottiin päiväkirjahuoneessa, että syynä olivat puutteet kasvihuoneen rakentamisessa.

Päivä 4: Asukkaat saivat ensimmäisen Olette tunnin -tehtävän. He olivat tunnin armeijassa. Timon ja Sadun välit alkoivat lämmetä. Maria oli masentunut ja kertoi haluavansa lähteä kotiin. Kadi ja Einari suutelivat pähkinänsyönnin lomassa.

Päivä 5: Asukkaat olivat tunnin aerobicissa. Saunaa ja paljua päästiin kokeilemaan ensimmäistä kertaa. Timo ja Satu vaihtoivat ensisuudelman saunassa.

Päivä 6: Punainen puhelin ilmestyi taloon. Tiina pyysi raskaustestiä päiväkirjahuoneessa. Maria häädettiin ensimmäisenä.

Päivä 7: Esterata-viikkotehtävä alkoi. Tiina sai osallistumiskiellon tehtävään. Henrin pomottaminen alkoi ärsyttää Kadia ja Tiinaa.

Päivä 8: Pallolamput ilmestyivät taloon. Rangaistukseksi juonittelusta Kadi ja Tiina saivat rangaistuksen, ja asukkaat sidottiin käsiraudoilla kahteen letkaan. Lisätehtävänä he joutuivat letkoissa sammuttelemaan lamppuja. Ensimmäinen Käytä valtaasi -äänestys ratkesi ja asukkailta kerättiin hammas- ja hiustenhoitotuotteet pois.

Päivä 9: Tiina teki raskaustestin, jonka tulos oli positiivinen. Tiina kertoi uutisen talossa ja sai soittaa miehelleen. Henri ja Einari joutuivat häätöäänestykseen. Esterataa vaikeutettiin sähköllä.

Päivä 10: Tiina päätti poistua talosta raskauden takia. Asukkaat saivat hygieniatuotteet takaisin. Viikkotehtävän suorittaminen alkoi ja asukkaat pääsivät radan läpi täpärästi juuri alle 20 kosketuksella. Viikkotehtävä onnistui.

Päivä 11: Tiina lähti talosta. Asukkaat juhlivat saunomisen ja paljun merkeissä. Timo ja Satu viihdyttivät toisiaan peiton alla aamuyön tunneille asti.

Päivä 12: Asukkaat olivat tunnin sarjakuva- ja satuhahmoja sekä pissiksiä.

Päivä 13: Timo, Henri ja Kadi joutuivat keskusteltuaan nimeämisistä rangaistukseksi valitsemaan kolme asukasta siivoamaan koko BB-talo. Einari häädettiin toisena. Heli tuli taloon uutena asukkaana.

Päivä 14: Uusi viikkotehtävä, Pelastakaa ympäristömme alkoi ja asukkaat muuttivat asumaan ulos askeettisiin oloihin. Asukkaat olivat tunnin toinen toisiaan.

Päivä 15: Piia sai salatehtävän, jossa hänen tuli saada toinen asukas luovuttamaan kanssaan ja siirtymään sisälle. Palkintona oli luvassa 50 prosentin lisä viikkotehtävään. Käytä valtaasi -äänestyksen lopputuloksena BB-talon pihaan tuli rankkasade. Piia sai pitkän pohjustuksen jälkeen Maxinen siirtymään kanssaan sisälle.

Päivä 16: Heli sai salatehtäväksi vahtia asukkaiden kiroilua. Piia ja Maxine saivat sisällä luksuslounaan. Henri ja Satu joutuivat häätöäänestykseen.

Päivä 17: Kiroilukiellon rikkomisesta seurasi lisää rangaistuksia. Asukkailta muun muassa kerättiin tupakkatuotteet pois ja he saivat istumakiellon. Viikkotehtävä päättyi ja onnistui. Asukkaat kuulivat Piian salatehtävästä. Kioskilta ostettiin tölkkitolkulla alkoholijuomia. Timo avautui muille, ettei ole tosissaan Sadun kanssa.

Päivä 18: Punainen puhelin soi ensimmäistä kertaa ja Piia vastasi. Hän valitsi Jarkon kanssaan viettämään hemmotteluiltaa. Big Brother -talon lisähuone paljastui. Timo ja Satu päättivät erota.

Päivä 19: Asukkaat olivat tunnin musikaalissa.

Päivä 20: Satu häädettiin kolmantena talosta.

Päivä 21: Lastenviikko-viikkotehtävä alkoi. Asukkaat jaettiin vanhempien ja lasten muodostamiin perheisiin.

Päivä 22: Henri sai rangaistuksen toistuvista yrityksistä kommunikoida ulkomaailmaan. Rangaistus oli kaksi ylimääräistä nimeämispistettä. Talossa vietettiin lastenkutsuja. Illan viihdytyksenä oli Käytä valtaasi -äänestyksen lopputulos, räsypokkaturnaus.

Päivä 23: Lasten ja aikuisten roolit vaihtuivat. Heli otettiin huostaan toiseen perheeseen Henri-isän ronskien otteiden takia. Heli ja Henri joutuivat häätöäänestykseen.

Päivä 24: Viikkotehtävä epäonnistui. Heli ja Henri käyttivät sääntöjen vastaisesti koko viikkobudjetin kioskilla.

Päivä 25: Asukkaat olivat tunnin eläintarhassa. Heli, Henri ja Jarkko saivat rangaistuksen ja joutuivat ulos pölkkyjen päälle seisomaan. Illalla talossa vietettiin Japani-henkisiä juhlia. Aki ja Kadi riitelivät illalla, ja Aki toisteli Kadin olevan "heikoilla hangilla".

Päivä 26: Asukkaat olivat tunnin salapoliiseja.

Päivä 27: Henri häädettiin talosta. Suvi, Farbod, Tiina ja Niko astuivat taloon uusina asukkaina.

Päivä 28: Huonekalut katosivat talosta ja uusi viikkotehtävä oli Huonekaluverstas. Kullakin asukkaalla oli oma työkalu, johon muut eivät saaneet koskea. Kadista tuli työnjohtaja.

Päivä 29: Työkaluja vaihdettiin ja Farbodista tuli työnjohtaja. Leijona vieraili illalla talossa.

Päivä 30: Farbod sai rangaistuksen, jonka seurauksena taloon tuli päiväunikielto ja saha piti palauttaa. Heli ja Kadi joutuivat häätöäänestykseen. Heli avautui naiskokemuksistaan.

Päivä 31: Viikkotehtävä onnistui. Illalla asukkaat näkivät Ganes-elokuvan maailmanensi-illassa talossa. Elokuvan jälkeen Ganes-elokuvan tähdet vetivät talossa livekeikan, jota seurasi juhlat "takahuoneessa".

Päivä 32: Aki poistettiin talosta siksi, että hän oli jättänyt kertomatta asioita rikostaustastaan. Punainen puhelin soi toista kertaa ja Kadi vastasi. Hän sai Big Brotherilta tehtäväksi valita yhden asukkaista seuraavan viikon häätöäänestykseen. Kadi otti tehtävän raskaasti.

Päivä 33: Rauhalliseen päivään kuului pelailua ja kepposia.

Päivä 34: Kadi valitsi suorassa lähetyksessä Timon seuraavan viikon häätöäänestykseen. Heli häädettiin. Talk Show'n lopussa taloon asteli Jussi, jonka miehekäs olemus sai erityisesti Piian sekaisin.

Päivä 35: Uusi viikkotehtävä oli Sporttiviikko, jonka aikana asukkaiden tuli laihduttaa yhteensä kymmenen kiloa. Urheileminen alkoi taloon ilmestyneillä kuntolaitteilla.

Päivä 36: Farbodilta kiellettiin urheileminen rangaistuksena leivän haukkaamisesta, kun kaikki asukkaat eivät olleet ruokailemassa. Käytä valtaasi -äänestyksen seurauksena talossa nähtiin erotiikkajuhlat, jotka sisälsivät hemmottelua, saunomista ja miesten eroottisen tanssiesityksen.

Päivä 37: Arskan grilli ilmestyi pihalle houkutukseksi. Asukkaille järjestettiin lihaskuntotestit, jonka voittajat Suvi, Kadi, Niko ja Timo pääsivät lisähuoneeseen herkkuja notkuvien houkutuspöytien ääreen. Timo, Niko ja Maxine joutuivat häätöäänestykseen.

Päivä 38: Painonpudottajia kiusattiin herkkupöydällä, mutta kukaan asukkaista ei sortunut. Asukkaat punnittiin viimeistä kertaa ja viikkotehtävä onnistui hurjalla 14 kilon ja 300 gramman painonpudotuksella. Farbod ja Maxine ostivat kioskilta suuren määrän juomia, mutta tekivät maksamisen yhteydessä laskuvirheen ja asukkaat joutuivat palauttamaan juomat.

Päivä 39: Naisia suututti se, että miehet olivat vallanneet keittiön.

Päivä 40: Asukkaat järjestivät yllätyssyntymäpäiväjuhlat Maxinelle.

Päivä 41: Maxine häädettiin talosta. Suoran lähetyksen lopulla taloon asteli Suomen BB-historian ensimmäinen julkkisasukas Martina Aitolehti. Supattelu Martinan selän takana alkoi välittömästi.

Päivä 42: Viikkotehtäväksi tuli Univaje. Asukkaille annettiin 15 tuntia aikaa nukkua torstaihin saakka. Taloon ilmestyi myös vaaleanpunainen ruumisarkku ja tupakointikielto astui voimaan. Illalla Martina ja Timo ajautuivat kinaan paljussa. Myös Jarkko sai osansa Martinan suorasta puheesta.

Päivä 43: Tupakoivat asukkaat retkahtivat polttamaan. Rangaistukseksi Big Brother takavarikoi kaikki tupakkatuotteet, ja lisäksi Jussi joutui valitsemaan yhden asukkaan nukkumaan yöksi ruumisarkkuun. Hän valitsi itsensä. Illalla talossa nähtiin Piian ja Farbodin yökerhoshow ja saunottiin. Martina joutui jälleen nokikkain muiden asukkaiden kanssa ja suuttui Timolle, joka päästi suustaan halventavan ilmauksen.

Päivä 44: Timo ja Martina tekivät aamulla sovinnon. Päivätehtävänä asukkaat kertoivat ruumisarkussa tupakointiasenteistaan. Kadi ja Jussi nimettiin häätöäänestykseen. Asukkaat saivat saunan ja alkoholijuomia jo kolmatta iltaa peräkkäin, mikä sai lääkekuurilla olleen Tiinan ahdistumaan.

Päivä 45: Martina sai rangaistuksen puhuttuaan toistuvasti ulkomaailman asioista. Asukkaiden uniaika väheni yhteen minuuttiin. Viikkotehtävä onnistui ja asukkaat pääsivät vihdoin nukkumaan. Illalla viikkotehtävän herättämiä tunteita puitiin keskustelupiirissä.

Päivä 46: BB-taloon ilmestyi tölkkitolkulla alkoholijuomia, ja asukkaat saivat tehtäväkseen juoda kohtuudella. Illasta tuli kuitenkin varsin railakas, ja erityisesti Kadi ja Jussi menivät kohtuuden rajan yli.

Päivä 47: Asukkaat viettivät krapulapäivää, jonka viihdytyksenä oli säikäyttely ja temppuilu.

Päivä 48: Martina epäili olevansa raskaana. Asukkaat näkivät Heroes-sarjan avausjakson. Jussi häädettiin talosta vain kahden viikon talossa olon jälkeen. Asukkaat antoivat nimeämispisteitä poikkeuksellisesti sunnuntaina.

Päivä 49: Martinaa ahdisti ja hän kertoi haluavansa kotiin. Myöhemmin Martina kuuli päiväkirjahuoneessa isoisänsä poismenosta ja lähti talosta. Humanoidit kaappasivat Big Brotherin ja ufoviikko-viikkotehtävä alkoi. Talossa nähtiin omituisia ääni- ja valoilmiöitä ja illalla pelattiin sähköiskupelejä.

Päivä 50: Asukkaat maalasivat vartalomaalilla toisiaan. Kadi ja Suvi menivät kioskille, jossa oli tarjolla vain salaperäisiä laatikoita. Martinan jättämä videoviesti sai asukkaat herkistymään. Humanoidit sieppasivat Farbodin, jolle tehtiin erikoisia tutkimuksia lisähuoneessa.

Päivä 51: Aamu käynnistyi avaruusolioiden säikäyttelyillä. Pihalle oli ilmestynyt avaruusaluksen jättämä peltokuvio. Suvi ja Tiina saivat juoda päiväkännit. Talo täytti ilmapalloista ja jumppapalloista, joita ei saanut rikkoa. Myös pallolamput tekivät paluun ja asukkaat joutuivat sammuttelemaan niitä räpylät jaloissaan. Asukkaat kuulivat, että saavat tietää nimetyt vasta sunnuntaina. Illalla maan asukkaiden harvinaiset ruuat aiheuttivat pahoinvointia.

Päivä 52: Asukkaat siirsivät pallot pihalle ja rikkoivat ilmapallot. Humanoidi ilmestyi taloon ja laittoi asukkaat tanssimaan. Iltapäivä kului erikoisten urheilulajien, liukastevoidepainin ja viherolioviestin merkeissä. Viikkotehtävä onnistui ja Big Brother palasi taloon.

Päivä 53: Talossa juhlittiin Egypti-bileitä teema-asuineen ja -ruokineen. Asukkaat toteuttivat lampun hengen toiveita ja pääsivät lopulta pyramidin kautta lisähuoneeseen, josta löytyi lisätarjottavia. Suvi ja Kadi kisailivat Jarkon suosiosta.

Päivä 54: Asukkaat laitettiin aamulla siivoamaan. He eivät saaneet urakkaa ajoissa loppuun, jolloin rangaistukseksi tuli päiväunikielto. Viherolioviestin voittajajoukkue pääsi lisähuoneeseen katsomaan elokuvaa.

Päivä 55: Kadi ja Timo joutuivat häätöäänestykseen, mikä selvisi asukkaille suorassa lähetyksessä. Timo häädettiin, mikä nosti tunteet pintaan talossa. Kadille äänestyksestä selviäminen tuli shokkina.

Päivä 56: Heikoille hangille -viikkotehtävä alkoi. Asukkaiden tehtävänä oli hiihtää 150 kilometriä BB-talon pihalla. Jarkko joutui päiväkirjahuoneessa valitsemaan, kuka ei rangaistuksena tuotannosta puhumisesta saisi osallistua hiihtämiseen. Hän valitsi Nikon. Hiihtäminen alkoi hitaasti ja vaappuvasti. Erityisesti Farbodin ja Kadin hiihtotyylit aiheuttivat hilpeyttä.

Päivä 57: Hiihtäminen jatkui. Punainen puhelin soi ja siihen vastasi Suvi. Big Brother tarjosi Suville tämän haluamaa jälkiruokaa, suklaavanukasta kermavaahdolla.

Päivä 58: Niko sai myös luvan osallistua viikkotehtävään. Myöhemmin tehtävää helpotettiin vielä, kun kahden sijaan ladulle pääsi sivakoimaan kolme samaan aikaan. Farbod ja Tiina joutuivat häätöäänestykseen. Niko, Sauli ja Jarkko hiihtivät myöhään yöhön ylittäen tarvitun kilometrimäärän.

Päivä 59: Viikkotehtävä onnistui ja hiihtomatkaa kertyi yli 187 kilometriä. Asukkaat palkittiin after ski -bileillä, joissa nähtiin ilotulitus. Kadi satutti itseään kaatuessaan ulkotuleen bileiden aikana. Jarkko ja Piia riitelivät, ja Piia suuttui täysin, kun Jarkko kutsui häntä halventavalla ilmauksella.

Päivä 60: Piia ja Jarkko tekivät sovinnon. Talossa vietettiin krapulapäivää.

Päivä 61: Jarkko keksi pelin, jossa asukkaat maistelivat erikoisia juomapaukkuja.

Päivä 62: Farbod piti kaikille asukkaille jäähyväispuheen ja kertoi myös surullisen lapsuudentarinansa, jonka paljasti myöhemmin olleen keksittyä. Tiina häädettiin. Myöhemmin BB-historian vanhin asukas, Riitta, asteli taloon. Hän säikäytti ennen taloon astumistaan Saulin päiväkirjahuoneessa.

Päivä 63: Diktatuuri valtasi talon viikkotehtävässä. Piiasta tuli ensimmäinen Diktaattori ja alamaiset muuttivat asumaan lisähuoneen ankeisiin oloihin. Diktaattori-Piia piti valtaanastujaispuheen. Kansalaiset suunnittelivat kansallislaulun.

Päivä 64: Alamaiset alkoivat rakentaa monumenttia Diktaattorille. Kadi yleni Valtakunnan ministeriksi. Punainen puhelin soi ja Jarkko vastasi. Big Brother passitti hänet seuraavan viikon häätöäänestykseen. Kadi sai hoidettavakseen valtakunnan kansalliseläimen, Meksikon kiharakarva -hämähäkin. Alamaiset valmistivat valtakunnan lipun.

Päivä 65: Sauli ylennettiin valtion salaisen poliisin päälliköksi. Kadi ja Sauli kaappasivat vallan ja Diktaattori-Piia joutui alamaiseksi. Alamaiset pitivät vallanylistyspuheita johtajilleen. Johtajista maalattiin myös muotokuva. Illalla juhlittiin kansallispäivää tanssigaalan merkeissä. Alamaisilla oli salaviinipulloja lisähuoneessa.

Päivä 66: Punainen puhelin soi ja Niko tarttui luuriin. Big Brother kyseli miehen kuulumisia. Myöhemmin Niko ylennettiin Valtion kulttuuri- ja maansiirtoministeriksi. Kansalaiset joutuivat puutalkoisiin, lämmittämään valtaapitäville saunan ja säveltämään uuden kansallislaulun.

Päivä 67: Viikkotehtävä päättyi poikkeuksellisesti vasta perjantaina, ja taloon palasi lopulta demokratia. Tehtävä kuitenkin epäonnistui. Rangaistuksena toistuvasta päiväkirjahuoneen asioista puhumisesta Big Brother ilmoitti, että käytössä on vain toinen makuuhuone.

Päivä 68: Asukkaat olivat tunnin iskutuulella. Piia pääsi kovertamaan kurpitsalyhtyä.

Päivä 69: Asukkaat joutuivat sanomaan nimeämiset perusteluineen suorassa lähetyksessä kaikkien kuulleen. Jarkko ja Piia saivat tietää olevansa häätöäänestyksessä. Piia häädettiin.

Päivä 70: Uusi viikkotehtävä, Työviikko alkoi. Asukkaat jaettiin kahteen ryhmään, joista toinen teki töitä ja toinen sai laiskotella. Lisähuoneen laiskotteluryhmän piti pitää toimettomuutensa salassa. Hopea-makuuhuoneessa oli paperiliitintehdas, lisähuoneessa herkkuja, sauna ja palju.

Päivä 71: Laiskotteluryhmä nautti huvipuistopäivästä, työläiset jatkoivat paperiliitintehtaalla. Illalla vietettiin firman pikkujouluja, mutta Kadi ja Sauli joutuivat ylitöihin. Jarkon ronskit puheet karkasivat illan aikana käsistä.

Päivä 72: Lisähuoneessa vietettiin krapulapäivää. Hopea-makuuhuoneessa testailtiin muttereita. Suvi ja Farbod nimettiin häätöäänestykseen.

Päivä 73: Viimeinen työpäivä alkoi varhain aamulla. Lisähuoneessa vietettiin urheilupäivää sumopainin ja minigolfin parissa. Nauloja pussittavan työläisryhmän epäilykset heräsivät eikä toisen ryhmän salailu onnistunut. Viikkotehtävä epäonnistui.

Päivä 74: Päivää vietettiin muun muassa Riittaan kohdistuneiden toistuvien jekkujen voimin.

Päivä 75: Talossa vietettiin suomalaista iltaa, johon kuului pullakahvit, pitkät kalsarit sekä olutta, makkaraa ja sauna.

Päivä 76: Sauli sai soittaa päiväkirjahuoneessa kaksoissiskolleen, joka oli saanut vauvan. Illan suorassa lähetyksessä puhelu näytettiin. Farbod häädettiin talosta.

Päivä 77: Suomalaisia suurtekoja -viikkotehtävä alkoi. Ensimmäisenä päivätehtävä asukkaat kuvasivat Kalevalaan pohjautuvan lastennäytelmän, ja saivat kaksi tuntia harjoitteluaikaa elokuva-aiheiseen konsolipeliin.

Päivä 78: Talossa vietettiin päivää Euroviisuvoittajina. Ensin asukkaat tekivät itselleen hirviöasut ja sen jälkeen suunnittelivat kappaleen, jolla voitettaisiin seuraavat Euroviisut. Käytä valtaasi -äänestyksen tuloksena Niko piti muille asukkaille parkour-koulun. Illalla artistitähdet Anna Abreu ja Elastinen saapuivat taloon opastamaan asukkaita laulupelissä.

Päivä 79: Päivän teemana oli formulatähteys. Asukkaat ajoivat pihan miniformularadalla aika-ajot ja vastailivat kansainvälisessä lehdistötilaisuudessa kysymyksiin suomeksi ja englanniksi. Pihalle ilmestyi aito formula-auto ja konsolipeli, joita asukkaat pääsivät harjoittelemaan. Matti Kyllönen alkoi yllättäen selostaa kunkin asukkaan ajamista. Jarkko, Suvi ja Riitta joutuivat häätöäänestykseen.

Päivä 80: Viikkotehtävän konsolipelisuoritukset käynnistettiin. Tehtävä onnistui hyvän asenteen ansiosta. Illalla juhlittiin varikkobileitä.

Päivä 81: Niko ja Jarkko saivat rangaistukseen puhuttuaan edellisenä iltana tuotannon asioista. He saivat istumiskiellon koko päiväksi.

Päivä 82: Asukkaat pitivät maljapuheita kaikille talossa olleille asukkaille.

Päivä 83: Päiväsauna toi ohjelmaa sunnuntaipäivään. Suvi häädettiin, mikä oli Kadille kova paikka.

Päivä 84: Asukkaat joutuivat viikkotehtävässä takaisin koulun penkille. Ensimmäinen opettaja oli Niko, joka opetti muille asioita omasta elämästään. Punainen puhelin soi ja Sauli vastasi. Hän joutui yöksi yksin lisähuoneeseen ankeisiin oloihin.

Päivä 85: Kadin rikottua sääntöjä taloon astui päiväunikielto. Kadi toimi päivän opettajana. Illalla juhlittiin kotibileitä. Ennen bileiden alkamista punainen puhelin soi ja Riitta vastasi. Hänen piti valita, kuka asukas ei saisi juoda illan aikana. Riitta valitsi Jarkon. Juhlien aikana yksi jos toinenkin asukas kärsi huonovointisuudesta.

Päivä 86: Asukkailla oli pitkä koulupäivä juhlien jälkeen, kun sekä Jarkko että Kadi toimivat opettajina. Kadi vastasi punaiseen puhelimeen ja joutui valitsemaan yhden asukkaan, joka ei nukkuisi seuraavana yönä. Hän valitsi itsensä ja vietti unettoman yön.

Päivä 87: Saulin vuoro oli opettaa asioita elämästään. Loppukokeet suoritettiin päiväkirjahuoneessa. Viikkotehtävä onnistui, kun kaikki asukkaat saivat todistukseen yli kahdeksan keskiarvon. Viikkobudjetistaan asukkaat saivat lahjoittaa haluamansa osuuden hyväntekeväisyyteen. He lähettivät Farbodin nimissä selviytymispakkauksen apua tarvitseville ihmisille.

Päivä 88: Asukkaille paljastettiin kaikkien olevan viikon häätöäänestyksessä. Jarkon itsevarmuudesta puhuttiin pahaa selän takana.

Päivä 89: Talossa juhlittiin grillibileitä saunomisen, grilliherkkujen ja juhlajuomien kera. Illan aikana nähtiin muun muassa Riitan levottomia juttuja ja suuri keskustelu Saulin seksuaalisesta suuntautumisesta.

Päivä 90: Kaikki viisi asukasta saivat jännittää sunnuntai-illan häätöä. Katsojat äänestivät Jarkon ulos talosta.

Päivä 91: Viimeisenä viikkotehtävänä oli kultakuume. Asukkaiden tuli etsiä vähintään 500 grammaa kultahippuja. Kultaa huuhdottiin ulkona ja etsittiin talon piilopaikoista.

Päivä 92: Kultasaalista yritettiin lisätä lassoamalla, jousiammunnalla ja junatehtävällä.

Päivä 93: Asukkaat ostivat kultahipuilla villin lännen juhla-aterian ja pääsivät saluunaan. Kultahippujen suhteen oltiin säästäväisiä. Päivätehtävä oli myös rivitanssin opettelu.

Päivä 94: Talossa nähtiin viimeinen kultaryntäys, mutta asukkaat eivät löytäneet lisää kultahippuja. Viimeinen viikkotehtävä onnistui. Big Brother kertoi asukkaille, että he ovat finaalinelikko, mikä aiheutti riemunkiljahduksia. Asukkaat juhlistivat iltaa kioskiostosten voimin.

Päivä 95: Talossa vietettiin päätösbileitä. Asukkaiden lempikappaleet aiheuttivat innostuneita reaktioita.

Päivä 96: Finaalinelikkoa hemmoteltiin hiusväreillä ja kauneustuotteilla.

Päivä 97: Viimeinen aamu alkoi We are the champions -kappaleella. Sauli voitti vuoden 2007 Big Brotherin, Kadi tuli toiseksi, Niko kolmanneksi ja Riitta neljänneksi.

AJANKOHTAISTA
AJANKOHTAISTA

Mitä Big Brotherissa 2007 tapahtui? Lue koko kauden kooste!


Finalistinelikko kävi verkkovieraana ma 3.12. Lue vastaukset!