Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Alex
Alex

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 19
Horoskooppimerkki: Härkä
Kotikaupunki: Hyvinkää
Ammatti: Myyjä
Koulutus: Peruskoulu
Siviilisääty: Seurustelee
Perheenjäsenet: Isä, äiti ja kolme siskoa
Harrastukset: Kuntosali, tanssi sekä uinti
Lemmikkieläimet: Chihuahua-pentu
Tupakoitko: En
Pituus: 185 cm
Paino: 80 kg
Motto: Sosiaaliset ihmiset elää pidempään.

Tämän vuoden Mr. Finland -kisoissa menestynyt Alex kertoo olevansa sosiaalinen, urheilullinen ja positiivinen mies, jolla on sana ja tilanne hallussa. Vapaa-aikaansa mies viettää mieluiten kavereidensa parissa pokeria pelaillen tai autolla kruisaillen. Alex epäilee, että ystävät kommentoisivat hänen persoonaansa vilkkaaksi ja yllätykselliseksi.

Huonoimmiksi puolikseen hyvinkääläinen mainitsee liiallisen puheliaisuuden, ja mies myös tunnustaa, että voisi ottaa muiden ihmisten tunteet paremmin huomioon. Yksi pahekin mieheltä löytyy: yliyrittäminen. Hermonsa Alex menettää valehtelusta ja ennakkoluuloista, ja rasistit saavat miehen veren kiehumaan. Parhaiten Alex tulee toimeen suvaitsevaisten ja positiivisten ihmisten kanssa.

Tulevaisuudessa Alex haluaisi työskennellä malli- ja viihdealalla. Myös muutto ulkomaille siintää miehen haaveissa. Julkisuuden henkilöistä hän ihailee näyttelijä Ashton Kutcheria, mutta miehen esikuvana elämässä on oma äiti.

– Äiti piti minusta huolta kun erosi isästä, hän kertoo.

Mikäli Alex joutuisi autiolle saarelle, hän ottaisi mukaan hyvän kaverin, kukkashortsit sekä aurinkorasvan. Jos mies saisi olla yhden päivän ajan kuka tahansa maailman ihmisistä, haluaisi mies kokeilla Michael Jacksonin buutseja. Utelias Alex haluaisi saada selville, kuinka ihminen voi muuttua tummaihoisesta vaaleaihoiseksi.

Miehen unelmien kumppani on menestyvä ihminen, joka myös huolehtii itsestään. Ystäviltään Alex vaatii avoimuutta sekä iloisuutta.

BB-faniksi tunnustautuva Alex kertoo suosikikseen viime kauden voittajan Saulin.

– Sauli on muotitietoinen, oma itsensä ja aina iloinen, Alex perustelee.

Kun Alex astelee taloon, hän aikoo asettua porukan johtajaksi. Myös iloisuutta ja sanavalmiutta Alex lupaa tuoda mukanaan. Vahvuuksikseen mies epäilee keskustelu- sekä väittelytaitoja, ja hän luottaa myös ulkonäköönsä. Suurimmiksi haasteikseen talossa Alex luettelee ihmisten ennakkoluuloiset asenteet. Miestä myös pelottavat asukkaat, joka yrittävät määräillä muita. Voittorahat 50 000 euroa Alex käyttäisi omaan asuntoon sekä matkustamiseen.
Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved