Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Andreas
Andreas

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 22 vuotta
Horoskooppimerkki: Leijona
Kotikaupunki: Turku
Ammatti: Risteilyisäntä
Koulutus: Tarjoilija, sairaanhoitajan opinnot jääneet loppusuoralla kesken
Siviilisääty: Kihloissa
Perheenjäsenet: Isä, äiti, kaksi isosiskoa ja kihlattu
Harrastukset: Pötkööminen eli nukkuminen, matkailu ja kulinaristiset elämykset
Lemmikkieläimet: Mr. Schwabbles, pieni karvainen otus joka matkustaa aina mukana
Tupakoitko: Kyllä
Pituus: 189,5 cm
Paino: 73 kg
Motto: Today's pig - Tomorrow's bacon

Turkulainen Andreas viettää vapaa-aikansa nauttien unesta, auringosta, raittiista ilmasta ja ruoasta - mielellään samassa paketissa. Itseään iloiseksi, ahkeraksi ja kiltiksi luonnehtiva risteilyisäntä pitää elämänsä suurimpana saavutuksena onnellisuutta, sillä hän on täysin tyytyväinen sekä elämään että itseensä.

Andreas tunnustaa huonoimmiksi puolikseen itsekeskeisyyden, suuren unentarpeen sekä vinksahtaneen huumorin. Paheita ovat tupakanpoltto, salanokoset ja ylensyönti. Mies luettelee parhaiksi puolikseen monipuolisuuden, avoimuuden, iloisuuden, toisten huomioonottamisen ja käytöstavat.

Muun muassa sosiaaliset, iloiset ja hömpät ihmiset ovat porukkaa, jonka seurassa Andreas viihtyy. Hän arvostaa rehellisyyttä, avoimuutta, ahkeruutta ja positiivisuutta. Andreas ei voi sietää kieroja, kaksinaamaisia, epärehellisiä tai mega-kännisiä ihmisiä.

Kihloissa viihtyvä risteilyisäntä näkee punaista, jos hän kokee vääryyttä tapahtuvan joko häntä itseään tai muita kohtaan. Esikuvana toimii oma isä, jota mies kehuu turvalliseksi, lämpimäksi ja maailman parhaaksi isiksi. Julkisuuden henkilöistä Andreas ihailee Kiira Korpea tämän positiivisen ja ahkeran olemuksen vuoksi. Ihannemies/nainen on miehen mielestä reipas ja rempseä, positiivinen ja vähän sporttinen - ei kuitenkaan liikaa. Muita toivottavia ominaisuuksia ovat avoimuus, jalat maassa -asenne sekä monipuolisuus.

Andreas veikkaa vahvuuksikseen Big Brother -talossa positiivisuuden ja ennalta-arvaamattomista tilanteista nauttimisen. Haasteiksi voivat muodostua ikävä, juonittelu, henkilökemiaongelmat ja mies itse. Pötköömistä harrastava mies uskoo tuovansa taloon monipuolisuutta, turkulaisuutta ja ehkäpä myös järjestystä.

– Lähden Big Brother -taloon ottaakseni mittaa itsestäni ja ollakseni mukana vuoden tapahtumassa!

Voittorahoilla Andreas joutuisi maksamaan veromätkyjä, mutta myös asuntolaina lyhenisi. Lisäksi hän hemmottelisi itseään ja perhettään.
Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved