Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Andreas


Millainen olet: Olet turvallinen isähahmo! Olet sydämellinen. Luot ympärillesi kodinomaisen tunnelman. Koti ja perheidylli antavat sinulle oikean areenan esiintyä. Asemasi talossa ratkaisee kuinka käyttäydyt. Sinulla on näkemystä ja luovaa intuitiivisuutta.

Mentaliteetti: Esiinnyt kaikkitietävänä. Olet suora ja vaikutusvaltainen puhuja. Nautit innostavista keskusteluista, joita säestät lennokkailla ja omaperäisillä ideoillasi. Menetät tasapainon innostuessasi. Olet älykäs, kekseliäs ja nopea. Halutessasi puhut rauhoittavasti ja lohduttavasti. Hetkittäin tunteet ja ajatukset menevät ristiin, silloin puheesi pärähdykset kääntyvät katumuksen merkiksi.

Ulkoinen olemuksesi: on myötäillä muita. Käytöksesi on rauhoittavaa. Heijastat pehmeästi toisten tuntemuksia! Kukoistat tehtyäsi hyvän vaikutuksen. Kätket vieraiden ihmisten aikaansaaman arkuuden.

Tunne - yhteenkuuluvuudesta: Vaikka oletkin sisäisesti tasapainossa ja hallitset tunteesi, puhuvat ilmeesi sitäkin enemmän. Joko tietoisesti rakastat draamaa tai luot sitä huomaamattasi. Osaat näytellä! Piilotat syvemmän tason, eikä siitä näy merkkikään. Ajoittain sinulla on paljon tekemistä äkkipikaisuutesi hillitsemisessä. Olet kärsimätön ja suvaitsematon, jolloin muut jättävät sinut yksin. Hukkaat intuitiivisen luottamuksesi reagoidessasi voimakkaasti tapahtumiin.

Hermostuksissasi: Olet röyhkeä, kun asemasi muuttuu. Aina et hillitse ärtymystäsi. Sanot suoraan mitä ajattelet ja tiedät. Joskus laitat mehevän draaman päälle, eikä kukaan arvaa sen aiheuttajaa.

Rakkaus ja läheisyys: Olet suloinen ja ilmaiset asiat kauniisti ja suurella myötätunnolla. Kaipaat lämpimiä ja helliä ihmissuhteita. Kaipaat näkyvää olkapäätä, johon nojata. Sokeeraat naiset herrasmiehen elkeillä ja perinteisellä tyylillä. Toisaalta liehittelyn ja suostuttelun taustalla voikin olla oma etu.

Heikoin kohtasi ihmissuhteissa: On se, että olet liikkeellä ”tosi tarkoituksella”. Otat tunteet vakavasti, myös peleissä ja leikeissä. Saatat näyttää ihastuneelta ja hullaantuneelta, vaikkei sydämesi ole mukana. No, tätä eivät kaikki huomaa!

Makuasiat: Pidät seuratoiminnan organisoimisesta. Olet luotettava, kuuliainen ja vakaa kumppani. Tarvitset naisten läheisyyttä. Luottoystävän tarvitset rentoutuaksesi. Olet eräällä tavalla myöhäisikäinen leikkijä. Sytyt hitaasti, ikään kuin opettelisit säännöt ennen peliin ryhtymistä.

Ryhmässä: koet ristiriitaa itsenäisten ja nopeiden mielipiteiden esille tuomisessa. Sisäinen kontrolli estää toimimasta tunteiden mukaan. Liiallinen harkinta voi olla menestymisesi este. Ihmissuhteet ovat innokkaan pohdinnan kohteena, mutta taipumuksesi on nähdä ihmiset omien asenteidesi kautta. Pyri puolueettomaan tarkasteluun, sillä muuten keikan heittäminen talossa muodostuu ylivoimaiseksi.

Suhteessa toisiin: Kaipaat hauskaa yhdessäoloa ja luovaa tekemistä. Luot parhaiten suhteen muihin pelinsääntöjen kautta.

Toiminta ja fyysisen energiasi: Perustuu itsekuriin. Voimakas energiansäätely näkyy ulospäin, ja muut reagoivat siihen kielteisesti. Oletko ilonpilaaja?

Taistelet: tahdonvoimalla – kontrolloidulla tavalla!

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved