Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Anna
Anna

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 22
H oroskooppimerkki: Rapu
Kotikaupunki: Tampere
Ammatti: Myyjä
Koulutus: Ylioppilas
Siviilisääty: Seurustelee
Perheenjäsenet: Äiti ja kolme siskoa
Harrastukset: Cheerleading, japanilaiset ristikot
Lemmikkieläimet: Kääpiöluppakorvakani Anck Su Namun
Tupakoitko: En
Pituus: 162 cm
Paino: 70 kg
Motto: Toimi ensin, ajattele sitten vasta.

Impulsiivinen, energinen ja aurinkoinen Anna viettää vapaa-aikaansa mieluiten ystäviensä parissa - tai nukkuen. Anna kertoo saavansa omalla olemuksellaan ihmiset hyvälle tuulelle, eikä hän omien sanojensa mukaan ota asioita elämässä liian vakavasti.

Luonteeltaan ahkera nainen pitää elämänsä suurimpana saavutuksena ylioppilastodistusta. Lapsena mallin tai missin ammateista haaveillut Anna näkee itsensä kymmenen vuoden kuluttua lopettelemassa opiskelijaelämää ja aloittamassa työelämää. Myös raha ja jälkikasvun hankkiminen houkuttelevat naista.

Paheekseen Anna paljastaa suklaan mussuttamisen, ja huonoimpina puolinaan cheerleader pitää itsekkyyttään sekä itsekriittisyyttään. Nainen ei voi sietää pessimistejä eikä luovuttajia, ja laiskuus ja toisten ihmisten alistaminen suututtavat häntä. Myös ihmiset, jotka eivät kykene ymmärtämään muiden mielipiteitä, saavat Annan veren kiehumaan. Hän arvostaa ahkeruutta, rehellisyyttä sekä positiivisuutta, ja mainitsee fanittavansa Angelina Jolieta. Oma äiti on Annan tärkein ihminen ja esikuva.

Jos Anna saisi olla päivän kuka tahansa, olisi hän Amerikan presidentti.

– Koska haluaisin tietää, miten asiat todella ovat, Anna perustelee.

Annan unelmien mies on lihaksikas ja ymmärtäväinen, joka osaa kuunnella ja hassutella. Nainen paljastaa viihtyvänsä analyyttisten ihmisten parissa. Ystäviensä mielestä Anna on räväkkä mimmi, jota on maustettu äkkipikaisuudella.

Edellisistä Big Brother -talon asukkaista Anna ihailee syksyllä 2007 talossa asunutta Miraa, sillä tämä herätti säpinää. Itse nainen aikoo talossa ollessaan näyttää kaikille, millainen ihminen hän oikeasti on. Anna lupaa tuoda taloon mukanaan energiaa, omituista liikehdintää sekä suuria tunteita. Suurimpana valttinaan hän pitää energisyyttään, iloisuuttaan sekä määrätietoisuuttaan.

Suurimpina haasteina talon elämässä tulevat olemaan ryhmään sopeutuminen sekä toisten huomioonottaminen. Mikäli Anna selviää näistä haasteista ja kävelee ulos talosta 50 000 euroa rikkaampana, aikoo hän käyttää rahansa opiskeluun sekä omaan autoon ja asuntoon.
Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved