Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Anna


Tilaa Annan viikottainen horoskooppi tekstiviestillä!

Millainen olet: Osoitat hellyyttä läheisiä kohtaan, mutta et ole tuntevasi niitä joista et pidä. Itsetuntemuksesi lisääntyy perheenomaisessa ympäristössä. Olet huolehtiva ja toisinaan täysin välinpitämätön. Tunteesi vaihtuvat päivittäin.

Mentaliteetti: Sinulla on tutkiva mielenlaatu. Puhut näennäisen avoimesti antaen itsestäsi avoimen kuvan. Et häpeä tuoda mielipiteitäsi julki, vaikka syvemmällä tasolla kontrolloit todellisia ajatuksiasi näyttävillä maneereilla. Esiinnyt kaikkitietävänä. Aina et kuuntele, vaan keskityt omiin ajatuksiisi. Järkeilet ja teet huolellisia suunnitelmia. Riesanasi ovat pakkomielteisesti pessimistiset ajatukset ja asenteet. Hallitset silmänkääntötempuilla, puhuen mukavista asioista muita miellyttäen. Keskustelujen avulla pidät itsesi ajan tasalla. Pohdit kuulemasi abstraktien käsitteiden kautta.

Ulkoinen olemus: Eloisa ja innostunut. Herkkyys ja haavoittuvuus sekoittuvat kokeilunhaluisuutena. Teet nopeita havaintoja ympäristöstä. Hiot esiintymistyyliäsi saadaksesi paremmin yhteyden toisiin. Arvioit tukea antavat ihmiset väärin. Nielet nöyrästi pettymyksesi ja annat kuvan, että olet valmis uusiin leikkeihin, vaikkei se olisikaan totta.

Tunne yhteenkuuluvuudesta: Elinehto. Et odota pikavoittoja, ja voit uhrata yleisen sopusoinnun tavoitteidesi vuoksi. Olet ailahtelevainen ja hallitseva kotioloissa, et halua muiden etääntyvän itsestäsi kauas. Omistushaluisena palvelet ja suojelet muita, kunnes alat säätää tunneilmapiiriä mielialojesi mukaan. Haluat ehdottomasti määrätä tunnelman.

Hermostut: Läheisyys ahdistaa, ellet saa välillä etäisyyttä muihin asukkaisiin. Pyrit naisellisin keinoin hallitsemaan miehiä. Ongelmia esiintyy naisten kesken ja naisten asioissa. Kyllästyt äkkiä virikeköyhässä ympäristössä.

Rakkaudessa ja läheisyydessä: Olet nirso. Huolettomuutesi ja eloisuutesi hämäävät. Olet romanttinen ja täynnä lapsenomaista energiaa. Kaipaat vakuutteluja omasta viehättävyydestäsi.

Heikoin kohtasi ihmissuhteissa: Naiivi usko muiden toivovan sinulle vain hyvää. Et laita itseäsi likoon, peräännyt viime hetkellä. Psyykkinen ylirasittumisen vaara on olemassa unien ja mielikuvien sekoittuessa muiden odotuksiin. Unelmoit ja innostut ei-näkyvistä asioista. Liioittelet kun hätäännyt.

Makuasiat: Arvotat ihmisiä aikaansaannosten ja ulkonäön perusteella. Rakastat analysoimista, itsesi ja muiden luokittelua. Olet ristiriitainen kauneusihanteidesi ja tarpeidesi suhteen. Olet sekoitus vaatimattomuutta ja rajojen rikkojaa. Olet urheilullinen ja sinulla voi olla syömishäiriöitä.

Ryhmässä: Innostat muita. Pärjäät kaikenlaisten ihmisten kanssa. Selviät hyvin sivustakatsojan roolissa. Intuitiivisesti löydät totuuden. Sinussa on auttavaisen johtajan nostetta, joka johtaa joukkonsa harhaan. Parantajan kuvitelmat lisäävät ongelmia.

Suhteessa toisiin: Olet karismaattinen. Sinua kuunnellaan, vaikkei sanoma avautuisikaan kuulijalle. Olet luottavainen ja huoleton. Tutustut innokkaasti ihmisiin, mutta olet herkkä arvostelulle.

Toiminta ja energiasi: Hallittua, etkä säntäile hetken mielijohteesta. Seikkailuissakin on tarkkaa laskelmointia. Etenet järjestelmällisesti varmistaaksesi päämääräsi.

Taistelet urasi edistämiseksi: Suunnitelmien mukaan, vetoapua tulee sattuman tuloksena. Laitat dramaattisia mielipiteitä harkitusti liikkeelle. Olet kunnianhimoinen ja kilpailuhenkinen.

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved