Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Anniina


Tilaa Anniinan viikottainen horoskooppi tekstiviestillä!

Millainen olet: Olet itsevarma ja huoleton. Voimasi ilmenevät myös sisäisenä viisautena. Olet vakaa ja luotettava. Pidät jalat maassa ja keskityt turvallisesti rutiineihin. Janoat julkista tunnustusta, vaikkakin kyseenalaisin keinoin. Varautunut olemuksesi ei kerro mitään todellisesta luonteestasi. Voit olla todella itsepäinen ja periksi antamaton. Joskus tulkitset väitteet vihamieliseksi ja ryhdyt näkyvään puolustukseen.

Mentaliteetti: Kommunikointi ja ajatusten vaihtaminen on tärkeää. Kerrot avoimesti näkemyksesi, ja haluat kuulla muiden kommentit. Puhe ja ajattelu, kuten kaikki tiedonkäsittely, tapahtuu nopeasti. Kyselet, kuuntelet, katselet ilmeitä ja eleitä. Neuvot ja opastat muita. Keräät kokemuksia edetessäsi valitsemallasi suunnalla.

Ulkoinen olemus: Olet ylväs, avoin ja aurinkoinen persoona. Sinussa on karsimaa ja valovoimaa. Innostuessasi jätät muut varjoosi. Intuitiivisuutesi avulla hylkäät oikealla hetkellä yhteisön normit. Toteutat nopeasti löytämäsi uudet toimintatavat.

Tunne yhteenkuuluvuudesta: Perustuu nykyhetken tarpeeseen. Tulet ujostelematta suoraan lähelle. Vetäydyt heti, kun tunnistat kaavamaisuuden. Yllättäen olet oikullinen ja äreä ilman näkyvää syytä. Reagoit pinnanalaisiin tuntemuksiin. Kaipaat toimintaa ja vapautta. Kaipaat etäisyyttä ja selviät hyvin yksin. Sytyt asioista älyllisin perustein. Tarkkailet myös omia tunteitasi objektiivisesti

Hermostuksissasi: Olet kärsimätön, hajanainen ja impulsiivinen.

Rakkaus ja läheisyys: Perustuvat rupatteluun ja hauskaan yhdessäoloon. Luot tasapainoisia suhteita, joissa on iloa ja meininkiä. Solmit rakastavia suhteita, kunnes yllättäen vetäydyt niistä. Uskollisuus kohdistuu moneen ihmiseen yhtä aikaa. Läksynäsi on oppia arvostamaan ainutlaatuista lahjakuutta itsessäsi ja muissa. Ajoittain koet itsesi kelpaamattomaksi. Ystävystyt epäsovinnaisten henkilöiden kanssa.

Heikoin kohtasi ihmissuhteissa: Perustuu viattomuutesi väärinymmärrykseen. Avoimet puheet voivat kääntyä haavoittavasti itseäsi vastaan. Pelkäät sitoutumista ja hylkäämistä. Tunnistat toisissa saman ristiriidan. Rumat puheet rikkovat kauneuskäsityksesi. Toisaalta kätket oman karkeuden taakse koetut pettymykset. Ihmissuhteissasi on jotakin parantavaa. Olet niissä joko saavana tai antavana osapuolena.

Makuasiat: Rakastat pelejä, leikkejä ja hassuttelua. Nokkelat keskustelut ja vaihtuvat kiinnostuksen kohteet pitävät sinut vireänä. Liiallinen imelyys puistattaa.

Ryhmässä: Olet virkistävää seuraa. Voit tuoda ryhmään parantavia tekniikoita ja autat haavoittuneita ihmisiä.

Suhteessa toisiin: Olet avoin ja luottavainen. Luet hyvin katkonaista ja epäselvää viestiä. Ajat tasapuolisesti kaikkien etuja. Tiedonhalusi ja keskittymiskykysi kestävät, kunnes löydät jotakin kiinnostavampaa.

Toiminta ja fyysinen energiasi: Jos sinut luokitellaan käytöksesi perusteella, seuraavan kerran käsitykset sinusta on pakko muuttaa. Et toimi odotusten mukaan. Olet kilpailuhenkinen ja urheilullinen.

Taistelet: Yksilöllisen vapauden puolesta! Tasa-arvo ja sitoutumattomuus ovat sinulle pyhiä arvoja.

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved