Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Antti
Antti

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 24
Horoskooppimerkki: Kauris
Kotikaupunki: Helsinki
Ammatti: Opiskelija, keikkatyötä asiakaspalvelussa
Koulutus: Merkonomi, opinnot kesken
Siviilisääty: Sinkku
Perheenjäsenet: Isä, muut sukulaiset asuvat Venäjällä
Harrastukset: Kuntosali, hieman uintia ja biletystä viikonloppuisin.
Lemmikkieläimet: Ei vielä, haluaisin pienen koiran tai kanin
Tupakoitko: Kyllä
Pituus: 178 cm
Paino: n. 70 kg
Motto: Kaikki mahdoton on mahdollista

Omien sanojensa mukaan arvaamaton ja komea Antti viettää vapaa-aikansa lähinnä työskennellen, mutta löytää usein viikonloppuisin itsensä juhlimassa kavereidensa kanssa. Parhaimpina puolinaan mies pitää sinnikkyyttään, mutta huonojen puolien lista on pitkä. Esimerkkeinä hän mainitsee itsekeskeisyyden ja omien etujensa ajattelemisen tilanteissa, joissa toisten tarpeet olisivat tärkeämpiä kuin omat.

– Asiat jäävät usein hoitamatta ja jälkeenpäin kaduttaa, Antti pohtii muita huonoja puoliaan.

Antti myös paljastaa olevansa välillä äkkipikainen ja päästävänsä suustaan vihaisena asioita, jotka kaduttavat jälkeenpäin. Ihmisissä Antti arvostaa fiksuutta, luotettavuutta sekä elämänhaluista asennetta. Julkisuuden henkilöistä mies ihailee Euroviisuvoittajaa Dima Bilania tämän muodikkuuden ja ulkonäön suhteen, ja elämänsä tärkeimmäksi henkilöksi hän valitsee äitinsä.

– Mutta tosiasiassa elämänä tärkein henkilö olen minä itse, koska minä päätän omasta elämästäni, ei kukaan muu, Antti täräyttää.

Antti ei voi sietää ihmisiä, jotka muistuttavat liikaa häntä itseään. Mies kertoo olevansa itsekeskeinen ja itserakas, ja inhoaa näitä piirteitä sekä itsessään että muissa ihmisissä.

Tulevaisuus on Antille vielä mysteeri, mutta mies toivoo, että ihmiset muistaisivat hänet vielä kuolemankin jälkeen. Mies myös toivoo löytävänsä mieluisan työn ja saavuttavansa jotain suurta.

Sinkkumies Antin ihannemies/-nainen on komea ja fiksu ihminen, joka on saavuttanut elämänsä aikana paljon, ja jota muut ihmiset kunnioittavat. Mies kertoo viihtyvänsä seurassa, jossa hänen puheistaan ei loukkaannuta, sillä suusta pääsee usein sammakoita.

– Egoni ei anna minun pyytää anteeksi toisilta, Antti paljastaa.

Repäisevin asia, jonka Antti on eläissään tehnyt, on Mr. Finland -kisoihin lähteminen, sillä samalla mies rohkaisi itsensä esiintymään yleisön edessä. Antti onkin vakuuttunut, että ilman kyseisiä kisoja hän ei olisi nyt Big Brother -talossa, sillä ei olisi uskaltanut sinne pyrkiä.

Talossa Antti aikoo viihdyttää itseään sekä muita ihmisiä. Mies tunnustaa ohjelman mukanaan tuoman julkisuuden kiehtovan. Antti myös uskoo "pretty-boy" -lookinsa purevan yleisöön ja talon muihin asukkaisiin.
Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved