Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Antti


Millainen olet: Olet vastuunkantaja. Ei riitä, että muut kunnioittavat sinua, vaan itsekunnioitus on sinulle tärkeintä. Omistussuhteet ovat yksi itseilmaisun keino. Tiedät miten edetä ja kuinka asiat saadaan valmiiksi. Kannattavat ja hyödylliset hankkeet motivoivat. Toimit yhteisön hyväksi. Mielikuvituksen puute on pelkkää lumetta, kun puhutaan käytännöntaso suoriutumisesta. Huumorintajusi on sarkastisen pureva ja se lähentelee mustaa huumoria.

Mentaliteetti: Sinulla on hyvä kerronnallinen tyyli ilmaista ajatuksiasi. Olet itsenäinen ajattelija, jolla on laaja tietämys ja paljon oikeita vastuksia. Analysoit ja pohdit. Yhdistät faktaa ja fiktiota luovalla tavalla. Monien vaikutteiden keskellä voit päätyä kokonaan muuttamaan aiemmin valittua suuntaa. Tutkivana tyyppinä olet kärsimätön pinnallisiin johtopäätöksiin.

Ulkoinen olemus: Olet vahvasti läsnä tai sisäisesti etäinen. Herätät kunnioitusta, jotkut jopa pelkäävät sinua. Sinusta huokuu tehokkuus ja päättäväisyys. Lajittelet ihmiset mukaviin ja vähemmän mukaviin. Läpitunkeva katseesi pelottaa, mutta toiset kokevat sen jännittävän kiehtovana. Syvimmiltäsi etsit samanmielisiä ihmisiä jakaaksesi asiat heidän kanssaan.

Tunne yhteenkuuluvuudesta: Kun muodollisuudet on heitetty pois, keskityt täysillä siihen, että löydät nopeimman lähestymistavan ydinkohtaan. Tiedät tismalleen mikä motivoi toisia! Olet intuitiivisesti herkkä aistimaan toisten perimmäiset tarpeet. Vastaavasti omaa käytöstäsi on vaikea ennakoida. Voit käyttäytyä tilanteeseen nähden aivan päinvastaisella tavalla. Hämmennyt suuresti yllättävien tunneryöppyjen edessä. Suhtaudut väärinkäsityksiin vakavasti.

Kotikasvatuks: Sopeudut hyvin muuttuviin olosuhteisiin, kuten vieraaseen asuinpaikkaan ja ilmapiirinvaihdoksiin.

Rakkaus ja läheisyys: Rakastat seikkailuja. Olet huoleton ja hyväuskoinen rakkausasioissa. Olet kokeilunhaluinen, innostut eksotiikasta ja vieraista kulttuureista. Haluat että omia visioitasi ja näkemyksiäsi arvostetaan. Saat vitsailulla ja flirttailevalla käytöksellä muut puolellesi.

Heikoin kohtasi: Ihmissuhteissa on niiden sitovuus ja kahlitsevuus.

Makuasiat: Liittyvät tilan ja vapauden kokemiseen.

Ryhmässä: Etsit vastauksia rivien välistä. Olet sympaattinen yksilö, jolla on monta ystävää. Vaikka haluat määrätä muita ja pyrit ottamaan ohjat käsiisi, olet diplomaattinen ja oikeudenmukainen johtaja.

Suhteessa toisiin: Olet ristiriitainen. Luotettavuus ja lupaukset ovat tärkeitä, mutta vapaus on kuitenkin asia josta et luovu. Innostut erikoisista tyypeistä.

Toiminta ja energiasi: Suuntautuvat ihmissuhteisiin. Liikut sujuvasti ja pehmeästi ihmisten parissa.

Taistelet: Käyttäen vahvaa strategiantajuasi. Jokainen liike on suunniteltu huolella sekä tarkoituksella, ja annat kunnioitusta herättävän ulkoisen vaikutelmasi tietoisesti hämätä. Et voi sietää, kun toimintaasi vastustetaan. Olet neuvokas tiedustelija ja sinulla on vahva taisteluvietti.

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved