Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Cheryll
Cheryll

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 24 vuotta
Horoskooppimerkki: Neitsyt
Kotikaupunki: Helsinki
Ammatti: Promoottori
Koulutus: Ylioppilas
Siviilisääty: Sinkku
Perheenjäsenet: Äiti, sisko ja veli
Harrastukset: Taiteet, muoti, vaatteet, kulttuuri
Lemmikkieläimet: Ei ole
Tupakoitko: En
Pituus: 168 cm
Paino: 58 kg
Motto: Lempeys voittaa!

Helsinkiläinen Cheryll haaveilee onnellisuudesta ja nostaa parhaaksi puolekseen kyvyn rakastaa. Kiltti, sopeutuvainen ja rakastava ovat Cherylin mielestä adjektiiveja, jotka kuvaavat hänen syvintä olemustaan. Repäisevintä, mitä tämä sinkkunainen on tehnyt, on yksin ulkomailla asuminen ja matkustelu.

Diivailun paheekseen mainitseva promoottori haaveili lapsena lääkärin tai näyttelijän ammatista, mutta nykyisin tulevaisuuden suunnitelmissa siintää taiteilu. Toisissa ihmisissä Cheryll arvostaa eniten aitoutta, rohkeutta, vastuuntuntoa, määrätietoisuutta ja ahkeruutta. Vastareaktion puolestaan aiheuttavat yksinkertaiset, ahdasmieliset ja suvaitsemattomat ihmiset.

Mutruhuuliset vaaleaveriköt ovat Cherylin mieleen, sillä hän ihailee Brigitte Bardotia ja mainitsee esikuvakseen Marilyn Monroen. Ihannemies/nainen on hänestä älykäs, kiltti, määrätietoinen, huumorintajuinen ja taiteellinen. Cheryll viihtyy avoimien ihmisten seurassa, jotka ovat sopivissa määrin ulospäin suuntautuneita.

Jos tämä neito saisi olla päivän kuka tahansa, hän olisi maailman varakkain ihminen ja jakaisi varansa maailman köyhien kesken. Lempeä muotiaddikti toisikin mielestään Big Brother -taloon huolenpitoa, välittämistä, väriä ja näkökulmaa. Taloon Cheryll kertoo haluavansa oppiakseen uutta itsestään ja muista.

– Haluan mukaan ainutlaatuiseen seikkailuun, jossa minua koetellaan, ja jossa saan olla yhdessä muiden kanssa, hän suitsuttaa.

Omiksi huonoiksi puolikseen Cheryll mainitsee alituisen täydellisyyden tavoittelun sekä kriittisyyden.

Elämänsä suurimmaksi saavutukseksi hän laskee sen, kun joku läheinen sanoo rakastavansa. Tosin jokainen saavutus kerrallaan on suurin, ei ole yhtä ylitse muiden.

Big Brother -talon haasteiksi tämä empaattinen nainen nostaa ennakkoluulot ja vielä tuntemattomat haasteet. 50 000 euron voittosumman Cheryll sijoittaisi omaan asuntoon.


Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved