Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Cheryll


Millainen olet: Monipuolisuudestasi huolimatta esiinnyt vaatimattomasti, ainakin aluksi. Arvosteluhalusi voi muodostua ongelmaksi. Älä puutu virheisiin, vaan anna muiden olla omana itsenään. Itsetunnon kannalta opit eniten itsestäsi ryhmien ja ystävien kautta. Haasteenasi on luottaa omiin tuntemuksiisi ja toimia itsevarmana. Käytännöllisyydestäsi ja tarkkuudestasi on hyötyä.

Mentaliteetti: Puhut haluten miellyttää. Sisimmiltään sinulla on hyvä huumorintaju. Teet laaja-alaisia havaintoja. Yhdistelet irrallisia palasia sieltä täältä yhteen. Joskus olet täysin hajalla ja pyörällä päästäsi saamasi tietopaketista. Olet epäileväinen ja koet toiset epäluotettavina, hajanaisina ja itsekkäinä. Voit olla huoleton takinkääntäjä, sillä mukaudut hetkessä muiden toiveiden mukaiseksi.

Ulkoinen olemus: Olet todella viehättävä. Sinulla on täydellisen kaunis vartalo. Miehet lankeavat eteesi! Esiinnyt asiallisesti ja sinulla on keinosi torjua tunkeilija jääkylmällä katseella, ellet purskahda nauruun!

Tunne - yhteenkuuluvuudesta: Sinulla on tunteen ja tahdon ristiriita. Vältä nojaamasta isä- ja äitityyppeihin. Toisaalta olet turhankin itsekeskeinen ja suhtaudut suoraviivaisesti tunneasioihin. Jos kestät saamasi arvostelun, voit käyttää saamaasi tietoa myöhemmin omiin tarkoituksiin. Olet herkkä pinnanalaisille tapahtumille ja siksi tutkitkin näitä ilmiöitä.

Hermostut: Raivostut arvoasi alentavista vitseistä.

Rakkaus ja läheisyys: Etsit rakkautta ja hyväksyttyä asemaa, joka vie läpi esteiden. Lörpöttelet ja kikatat. Sinulla on nippu hauskoja ideoita ajankuluksi. Itku ja nauru ovat herkässä. Innostuksesi syttyy ja lopahtaa hetkessä. Olet levoton, eivätkä vaihtuvat mielentilat ole ennustettavissa.

Heikoin kohtasi: Ihmissuhteissa heikoin kohtasi on itseluottamus, joka perustuu saamaasi ihailuun. Loukattuna unohdat ylevät periaatteet ja paljastat lupaamasi salaisuudet. Toimit itsenäisesti ja rehellisesti, mutta sinua voidaan harhauttaa liiallisella kehumisella ja suosiolla.

Makuasiat: Sinua kiinnostaa kaikki kaunis. Pukeudut tyylillä ja hyvällä maulla. Esiinnyt huoliteltuna kuin muotinukke. Voit olla kriittinen naisiin kohdistuvien yleisten arvojen suhteen, vaikka oletkin valmis ilmaisemaan itseäsi vahvasti naisellisin tehokeinoin. Tehtävät unohtuvat, kun keksit mielenkiintoisempaa ja hauskempaa tekemistä.

Ryhmässä: Etsit avointa suosiota ja hyväksyntää liittyäksesi mukaan ryhmään. Seuraat sivusta tapahtumien kehittymistä. Panostat yhteisen eteen ja keinosi on toimia pehmeästi. Putoat pelistä, ellet saa tukea ja kannustavaa palautetta.

Suhteessa toisiin: toimit ryhmän palvelualttiina keulakuvana. Voit näytellä roolisi olemalla nätti, edustava ja yllätyksetön kiltti tyttö. Valloittava seuranvetäjänrooli sopisi itsellesi mieluiten.

Toiminta ja fyysinen energiasi: Viestittää vastakkaiselle sukupuolelle avoimesti valloitusretkesi aikeet. Toimit niin suorasukaisesti ja rehellisesti ilmoittamalla asiasi, että ihmettelet sitä itsekin.

Taistelet: itsenäisesti ykköspaikasta. Sinulla on kunnianhimoisia suunnitelmia päästä tavoitteeseen.

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved