Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Harri
Harri

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 20 vuotta
Horoskooppimerkki: Kaksonen
Kotikaupunki: Korpilahti
Ammatti: Siviilipalvelusmies/taksikuski
Koulutus: Ylioppilas
Siviilisääty: Sinkku
Perheenjäsenet: Isä, äiti, sisko ja kaksi veljeä
Harrastukset: Rumpujen soitto
Lemmikkieläimet: Ei ole
Tupakoitko: Kyllä
Pituus: 180 cm
Paino: 81 kg
Motto: -

Puheliaaksi, nauravaiseksi ja ailahtelevaksi itseään kuvaileva Harri haaveilee omasta kodista, tyttöystävästä sekä rummuista. Ja tietysti Big Brotherista. Vapaa-aikansa korpilahtelainen viettää joko kavereiden kanssa ulkona, tietokoneen ääressä tai musisoiden.

Harrin elämän suurin saavutus on miehen mukaan kolmevuotispäivä exän kanssa. Kymmenen vuoden kuluttua hän näkee itsensä parisuhteessa ja töissä vanhustenhoidossa. Mikäli rumpujensoittoa harrastava siviilipalvelusmies saisi olla päivän kuka tahansa, olisi hän nainen!

– Olisin joku kuuma tsyby, niin tietäisin millaista se olisi, Harri perustelee valintaansa.

Parhaaksi puolekseen Harri ilmoittaa sosiaalisuuden, miehen huonoimpia ominaisuuksia taas ovat kärsimättömyys, jännittäminen sekä huono itsetunto. Paheitakin löytyy: tupakka ja alkoholi. Harri ei kestä ihmisiä, jotka ovat kapeakatseisia tai itseään tunkevia. Myös tilanteesta riippumatta aggressiiviset ihmiset ärsyttävät.

Korpilahtelainen on seurannut kaikkia Suomen Big Brother -kausia. Viime vuoden poppoosta Harri nostaa suosikikseen Timon.

– Timo on äärimmäisen hauska mies. Voin kertoo, Harri murjaisee.

Mikäli Harri poistuu talosta voittajana, käyttää hän saamansa rahat rumpuihin, juhlimiseen ja asuntoon. Osan hän pistää myös sukanvarteen.

Big Brother -talon haasteiksi Harri nostaa oman puheliaisuutensa. Hän toivoo jaksavansa miettiä ennen kuin puhuu, ettei vahingossa suututa kaikkia muita asukkaita. Mukanaan taloon hän viekin puheliaisuutta, konfliktiherkkyyttä ja silmänruokaa!


Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved