Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Harri


Millainen olet: Olet eläväinen ja utelias humoristi. Löydät hetkessä mielenkiiltoisia puheenaiheita. Sopeudut tilanteisiin ja keräät avoimuudella ystäviä ympärillesi. Nautit älykkäistä keskusteluista. Olet vaikutteille altis ja se tekee sinut hajanaiseksi. Puhut avoimesti ja vuolaasti. Paljastat salaisuudet vahingossa.

Mentaliteetti, puhe: Olet nopea ja ovela. Ehdit ajatella asiat moneen kertaan, ennekuin sanot ne. Hoksaat nopeasti, mihin toinen tähtää ja kiirehdit sanomaan asian hänen puolestaan. Et jaksa istua toimettomana. Otat sensuroimattomana tabuaiheet puheeksi. Olet liiankin avoin suhteessa naisiin. Puhut kaikenlaisista asioista. Olet kielellisesti lahjakas, jopa runollinen.

Ulkoinen olemuksesi: On sekä magneettinen että lohduttava. Toisaalta olet kuin viritetty kone. Olet kiihkeä ja levoton, vaikka se ei välittyisi ulospäin.

Tunne - yhteenkuuluvuudesta: Perustuu lempeyteen ja hellyyteen. Viihtyisän ilmapiirin luominen on sama, kuin tunnelman ylläpitäminen. Olet suopea ja ystävällinen luonne, jolla on hyvä huumorintaju. Kerrot rehellisesti rehevät tunteesi. Virittäydyt taajuudelle ja annat tilanteiden kuljettaa, vaikka oletkin näkymättömän miehen tavoin ahnaasti peräsimessä suuntaamassa toimintaa.

Hermostuksissasi: Vetäydyt kun stressitoleranssi ylittyy. Halutessasi piilotat levottomuutesi. Väsymyksesi voi kanavoitua myös ilkeinä ja rumina puheina.

Rakkaus ja läheisyys: Naiset ovat sinulle tärkeitä. Joko antaudut heille tai sitten hallitset heitä riippumattomuudellasi, kiintymättä heihin läheisesti. Et kohtaa naisia suoraan. Luot heihin kuvitteellisen fantasiasuhteen. Luot mielikuvia kuulemastasi, joiden pohjalta virittyy kiinnostus toiseen ihmiseen. Et näe toisen perusluonnetta oikeassa valossa.

Heikoin kohtasi ihmissuhteissa: On levottomuutesi. Voit olla kylmä ja törkeän petollinen ottamalla puheeksi asioita, jotka toiset haluaisivat säilyttää salaisuutena.

Makuasiat: Nautit suunnattomasti seurustelusta ja vaihtuvista keksiutelunaiheista. Muutat mieltäsi ja näkökulmaa lennossa. Naurat ja hulluttelet.

R yhmässä: Olet vaikuttava puhuja. Vetelet esille ristiriitaisia asioita, sillä pelkäät sopeutua joukkoon ennen kuin olet saanut syvän yhteyden toisiin. Perusilmeesi ei paljasta, mitä mietit ja kenen puolella olet. Olet sitoutunut ryhmään ja yks kaks sanoudut siitä irti.

Suhteessa toisiin: Olet herkkä emotionaalisille pinnanalaisille tuntemuksille. Pelkäät tulevasi hylätyksi ja siksi pakenet itse käsitteiden ja muuttuvien mielipiteidesi maailmaan.

Toiminta ja fyysinen energiasi: Näytät etenevän ilman suuntaa. Luovit ja joustat. Ilmaiset ajatuksia ja tuntemuksia intuitiivisesti. Musiikki ja tanssi ovat yksi tapa purkaa jännitystä.

Taistelet: Ja luovit joustavasti eteenpäin. Koskaan ei voi olla täysin varma, mihin suuntaan etenet. Hämäät menemällä uhrin aseman, joko henkilön tai koko ryhmän puolesta. Itsetuntosi ei heikkene alentavissakaan rooleissa.

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved