Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Henna
Henna

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 19
Horoskooppimerkki: Härkä
Kotikaupunki: Kerava
Ammatti: Opiskelija, promoottori
Koulutus: Merkonomin opintoja puoli vuotta jäljellä
Siviilisääty : Sinkku
Perheenjäsenet: Isä, äiti, isosisko, pikkusisko, pikkuveli
Harrastukset: Tanssi, kuntosali
Lemmikkieläimet: -
Tupakoitko: Joskus
Pituus: 163 cm
Paino: 55 kg
Motto: Älä unelmoi elämääsi, elä unelmaasi

Meneväksi, nauravaiseksi ja itsepäiseksi itseään kuvaileva keravalainen glamourmallinakin työskentelevä Henna kertoo parhaiksi puolikseen iloisuuden ja positiivisuuden. Huonoimpien puolien listalta löytyvät kärsimättömyys ja räiskähtelevä temperamentti. Paheekseen nainen kertoo kiroilun, ja hermot palavat, kun joku asia ei mene niin kuin pitäisi. Myös odottelu saa näkemään punaista.

Henna haaveilee onnesta, tulevaisuuden suunnitelmissa hänellä siintää oman firman johtotehtävät. Keravalaisen repäisevin teko on ollut lento helikopterilla Viroon ilman päämäärää. Jos Henna saisi olla päivän kuka tahansa, olisi hän maailman rikkain.

– Katsoisin, mitä kaikkea rahalla saa ja mitä ei, nainen perustelee.

Linda Lampeniusta ja Marilyn Monroeta ihaileva Henna arvostaa toisissa ihmisissä itsevarmuutta ja toisen huomioonottamiskykyä. Hän viihtyy parhaiten rentojen ja huumorintajuisten ihmisten kanssa, mutta ei voi sietää ilkeitä ja itserakkaita tyyppejä.

Hennan ihannemies/-nainen on komea, itsevarma ja romanttinen. Myös urheilullisuus on naisen mielestä plussaa.

Big Brother -taloon Henna halusi, sillä se on täysin erilainen maailma, jossa ei ole tavallisia arjen huolia ja velvoitteita. Vahvuutenaan talossa Henna pitää suorasanaisuutta ja rentoa olemusta. Haasteeksi saattaa naisen mielestä muodostua ihmissuhteiden vaikea ylläpitäminen.

Sinkkuna viihtyvä Henna uskoo tuovansa taloon jakautuvia mielipiteitä ja keskustelua naurulla höystettynä. Jos nainen korjaisi koko potin ja poistuisi talosta viimeisenä, menisivät voittorahat omiin tarpeisiin kauneuteen liittyen. Lisäksi hän hemmottelisi perhettään, joka on hänelle erittäin tärkeä.
Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved