Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Jari-Matti
Jari-Matti

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 23 vuotta
Horoskooppimerkki: Kaksonen
Kotikaupunki: Turku
Ammatti: Tällä hetkellä töissä asentajana
Koulutus: Ylioppilas
Siviilisääty: Sinkku
Perheenjäsenet: Isä ja sisko
Harrastukset: Musiikki, datailu ja chillailu
Lemmikkieläimet: Ei ole
Tupakoitko: En
Pituus: 197 cm
Paino: 107 kg
Motto: Elän nyt, kuolen kuitenkin / Paksulla tussilla

Laiskuus, aamuäreys ja itsepäisyys ovat turkulaisen Jari-Matin mukaan hänen huonoimpia puoliaan. Parhaita ominaisuuksia taas ovat huumorintaju, levottomat jutut ja tilannekomiikan hallinta. Ylioppilaaksi itsensä lukenut sinkkumies haaveilee paksusta lompakosta, kauniista naisista sekä määrittelemättömästä ajasta tropiikin palmujen katveessa.

Lapsena Jari-Matti haaveili ensin olevansa luolamies, sitten lääkäri, ja ystävä sai luonnollisesti olla ammatiltaan potilas. Myöhemmin haaveammatiksi vaihtui poliisi. Mieheltä löytyy liuta paheita:

– Olut, Quake-tietokonepeli, kauniit naiset, laiskottelu ja pahimpana kaikista herkut, Jari-Matti listaa.

Turkulaisen pinna palaa, jos hän havaitsee epäoikeudenmukaisuutta. Miehen mukaan myös liika höösäys saa lantun kuumaksi. Jari-Matti ei voi sietää liian itserakkaita ja omahyväisiä tyyppejä, lisäksi kaiken tietävät nipottajat ovat inhokkilistalla.

Jari-Matti ihailee Vesa-Matti Loiria, joka on moniosaaja ja ”kansan maskotti”. Toinen ihailun kohde on Teemu Selänne, joka on turkulaisen mukaan kiistatta Suomen kovin kiekkoilija. Elämänsä tärkeimmäksi henkilöksi Jari-Matti nostaa isosiskonsa, joka on ollut hänelle aina tuki ja turva elämän iloissa ja suruissa.

Jos Jari-Matti saisi olla päivän kuka tahansa, olisi hän ihailemansa kiekkotaituri Teemu Selänne.

– Tilillä riittää katetta, talli on täynnä Ferrareita ja naapurissa asuu muuan Jenna Jameson, mies perustelee.

Big Brother -talo veti Jari-Mattia puoleensa, sillä hän halusi mahdollisuuden päästää irti arjesta, yhteiskunnasta ja omista piireistä sekä tavoista. Miehen mukaan pähkinänä pohjalla odottaa 50 000 euroa ”lomaltapaluurahaa”. Hän lupaa tuoda taloon aitoutta, myötähäpeän tunnetta, draamaa sekä rytinää. Kaupan päälle mukana tulevat huono kokkaustaito ja paljon likaa.

Jos voitto napsahtaisi kohdille, vetäisi Jari-Matti rinkan selkään ja jättäisi hyvästit loskakeleille. Lomailun jälkeen hän hankkisi uuden auton ja pistäisi vähän rahaa myös sukanvarteen.
Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved