Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Jari-Matti


Millainen olet: Olet seurallinen ja ulospäin suuntautunut. Olet hetkessä mukana repäisevissä jutuissa. Nautit toiminnasta, joka perustuu vaativaan ajatteluun. Olet tarkka ja terävä. Harvoin kiinnityt yhteen asiaan kerralla, sillä kykenet tekemään montaa asiaa samanaikaisesti. Olet impulsiivinen ja ennustamaton.

Mentaliteetti: Erikoiset näkemyksesi ja puheesi voivat tahtomattasi provosoida muita. Pelästyt joskus itsekin, mitä puheesi saavat aikaan. Yhdistelet hajanaista tietoa ja epäselvää viestintää. Olet eräänlainen puhe- tai toimintaterapeutti. Opit asiat nopeasti. Hallitset yhtä hyvin sekä tieteelliset että metafyysiset käsitteet. Pärjäät hyvin muuttuvien näkökulmien keskellä.

Ulkoinen olemus: On jotakin erikoista. Et ota tosissasi muiden tekemiä määritelmiä itsestäsi. Käytöksesi on viileän omaperäistä ja jäljittelemätöntä. Voit esiintyä myös todellisena rämäpäänä. Erikoisuus paistaa kaikessa tekemisessäsi.

Tunne yhteenkuuluvuudesta: Syntyy laaja-alaisesta tilannetajusta, jossa on mukana syvällinen näkemys. Läheisyys ja kaveeraaminen eivät riitä, etsit syvempää syytä jakaa kokemukset. Kaivat ja pengot esiin toisen salaisuudet ja heikot kohdat. Näet toisen sisimpään julkisivusta huolimatta.

Hermostuksissasi: Rikot rajoja ja se voi kääntyä myös itsesi vastaan. Sisimmiltäsi olet tuskaisen arka, kenties ujokin. Sinulla on emotionaalista sietokykyä ja kestävyyttä. Kestät voimakkaita tunnepitoisia jännitteitä paljastamatta kipuasi muille.

Rakkaus ja läheisyys: Vedät puoleesi vahvoja yksilöitä, jotka eivät pelästy läpitunkevaa katsettasi. Rakkaudessa olet neutraalin viileä ja samalla kiihkeän omistava.

Heikoin kohtasi: Ihmissuhteissa on sinusta tehdyt määritelmät. Jos näin tapahtuu, käyttäydyt seuraavan kerran tasan päinvastaisella tavalla.

Makuasiat: Olet vilkas, riippumaton ja magneettinen luonne. Olet älyttömän suosittu! Sinussa on lapsenkaltaista viattomuutta. Otat rohkeasti hetken mielijohteesta asiat lähellesi ja heität pois, kun kyllästyt. Sinussa piisaa virtaa, ja muiden on vaikea pysyä menossa mukana.

Ryhmässä: Pyrit säilyttämään alkuperäisen minäkuvasi, vaikka heittäydyt täysillä mukaan peliin. Olet ystävällinen luonne ja haluat kaikille yhtäläiset edut. Osaat olla sangen piikikäs ja epäkunnioittava. Tieto, asioiden testaaminen ja ympäristön intohimoinen seuraaminen on sinulle talossa olemisen lähtökohtana.

Suhteessa toisiin: Aiheutat muissa tunnepitoista myllerrystä. Olet ryhmähengen kapellimestari. Itsetuntemuksestasi riippuu, kuinka hyvin näyttelet esille nostattamissasi draamoissa.

Toiminta ja fyysinen energiasi: On arvaamatonta. Kontrolloit ja hallitset tunteesi, vaikka näytät levottomalta. Saat huomautuksia lepohetken rikkomisesta muiden halutessa rentoutua. Purat turhauttavan tekemättömyyden kunnon väittelyyn.

Taistelet: Huomaamattomin elein, hiljaa provosoiden! Voit puhua ja pälpättää näennäisen huolettomana, vaikka samalla teet tarkkaa tilanneanalyysia. Sinulta ei mene yksityiskohdat sivusuun.

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved