Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Jarmo
Jarmo

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 21
Horoskooppimerkki: Rapu
Kotikaupunki: Tornio
Koulutus: Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja
Siviilisääty: Sinkku
Perheenjäsenet: Isä, äiti, veli, sisko
Harrastukset: Jalkapallo, laskettelu, pokeri
Lemmikkieläimet: Koira
Tupakoitko: Kyllä
Pituus: 175 cm
Paino: 89 kg
Motto: Täh? Miekö?

Torniolainen Jarmo kuvailee itseään puheliaaksi, energiseksi ja kössöksi (kössö=pöljä). Mies kertoo nauttivansa vapaa-ajallaan ystävien ja perheen parissa oleilusta. Myös rauhoittuminen hyvän musiikin ja punaviinin kanssa miellyttää.

Jarmo pitää elämänsä suurimpana saavutuksena terveen poikalapsen saattamista maailmaan. Nuoren isän elämän tärkein henkilö onkin oma poika, sillä tämä on pistänyt asiat elämässä tärkeysjärjestykseen.

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi kouluttautuneen Jarmon parhaita puolia ovat sanavalmiuden lisäksi kuuntelun hallitseminen. Hän kuvailee itseään myös kaikkien kaveriksi. Huonoimmiksi puolikseen Jarmo mainitsee tyhjänpäiväisen höpöttämisen sekä samasta asiasta jankkaamisen. Arch Enemyn laulajatarta, Angelica Gossowia, ihaileva torniolainen menettää hermonsa pikkumaisuudesta sekä velttoilusta.

Toisissa ihmisissä Jarmo arvostaa vilpittömyyttä, avoimuutta sekä oman polkunsa kulkemista. Hän ei voi sietää pilviin nousseita pissahattuja. Jarmo viihtyy parhaiten oman ikäistensä huumoriporukan kanssa, vaikka hän toteaakin olevansa avoimin mielin kaikkien seurassa.

Sinkkuna elelevä Jarmo kuvailee ihannenaistaan itseään lyhyemmäksi, vaaleahiuksiseksi ja jalat maassa pitäväksi neidiksi. Jos mies saisi olla päivän kuka tahansa, olisi hän Martti Servo.

– Pääsisi sisälle, mistä ne välispiikit juontaa juurensa, Jarmo perustelee valintaansa.

Vahvuuksikseen BB-talossa Jarmo epäilee naurua sekä puhetta. Hän toteaa tulevansa myös lähes kaikkien kanssa toimeen. Haasteiksi saattavat muodostua järkyttävät tunneryöpyt sekä nukkuminen. Aikaisemmilta BB-kausilta Jarmo nostaa suosikikseen Kadin.

– Sen kössöilyt oli huikeaa, hän liekittelee.

Torniolainen lähti BB-taloon hakemaan ”mitä haluan, mitä en, mitä vihaan, mitä en”. Jos Jarmo poistuu talosta 50 000 euroa rikkaampana, käyttää hän rahat poikaansa ja laskuihin.Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved