Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Johan
Johan

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 22 vuotta
Horoskooppimerkki: Vaaka
Kotikaupunki: Tampere
Ammatti: Hengenpelastaja
Koulutus: Urheiluhieroja
Siviilisääty: Sinkku
Perheenjäsenet: Minä
Harrastukset: Monipuolinen urheilu koripallosta pyöräilyyn, uinnin kautta
Lemmikkieläimet: Ei ole
Tupakoitko: En, mutta käytän nuuskaa
Pituus: 186 cm
Paino: 87 kg
Motto: Citius Altius Fortius (nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin)

Jos tamperelaisen Johanin kaverit kuvailisivat miestä, sanoisivat he todennäköisesti häntä avoimeksi, itsepäiseksi, helposti lähestyttäväksi ja välillä yksinkertaiseksi. Itse hän kuvailee itseään sähäkäksi, hulluksi ja myös itsepäiseksi. Johanin vapaa-aika kuluu urheilemalla monipuolisesti ja kavereiden kanssa oleillen.

Hengenpelastajana leipänsä tienaava Johan luettelee parhaiksi ominaisuuksikseen avoimuuden ja positiivisuuden. Jos hän jotain tekee, tekee hän sen kunnolla.

– Huonoimpia puoliani on välillä turhan lyhyt pinna. Ja ehkä myös se, että en suutu helpolla. Tosin se on myös yksi parhaista ominaisuuksistani, Johan toteaa.

Johanin elämän repäisevin teko tähän mennessä on ollut lähtö kahden viikon varoitusajalla Espanjaan opiskelemaan. Impulsiivinen opintoreissu kesti kaikkiaan 8 kuukautta.

Paheikseen Johan myöntää nuuskaamisen ja ylensyönnin. Hän menettää hermonsa harvoin, mutta valehtelua tämä hengenpelastaja ei voi sietää. Jos jotain on sovittu, niin se pitää! Johan ei voi sietää laiskoja ja koppavia ihmisiä mutta pirteiden, tekemisenhaluisten ja elämäniloisten persoonien seurassa hän viihtyy. Ihannenainen on Johanin mukaan pitkä, urheilullinen ja viitseliäs. Mies ihailee uimari Hanna-Maria Seppälää ja pitää esikuvanaan Anna-Mari Maarasta.

Big Brother -taloon Johan on lähtenyt voittamaan. Hän epäilee tuovansa taloon energisyyttä ja ilkeyttä. Talon pahimpia haasteita tulevat Johanista olemaan muut talon asukkaat:

– Ihmiset on aina pahin haaste, mitä elämässä kohtaa!

Voittorahat urheiluhierojan koulutuksen omaava atleetti käyttäisi matkustaakseen ensin Amerikkaan tervehtimään ex-tyttöystäväänsä ja sieltä maailmaa katselemaan.Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved