Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Johan


Tilaa Johanin viikottainen horoskooppi tekstiviestillä!

Millainen olet: Kauneus ja taiteellinen harmonia ovat tärkeitä ominaisuuksia moraalisten ja eettisten pohdintojen kanssa. Viihdyt vilkkaiden ja hyvät tavat omaavien ihmisten seurassa. Tahdikkuutesi ja sovittelevuutesi menevät joskus kovin pitkälle. Väistelet ristiriitaisia tilanteita. Tarvittaessa luovut omasta näkemyksestäsi säilyttääksesi rauhan.

Mentaliteetti: Uskonnollis-filosofiset aiheet kiinnostavat sinua. Keskustelet mielelläsi eri taustat ja näkemykset omaavien ihmisten kanssa. Olet erittäin älykäs ja kyvykäs laskemaan, kuinka tilanteet etenevät kokonaisuuden kannalta. Ratkaiset ristiriidat mielessäsi nopeasti. Joskus yleensä niin harkitut puheesi saavat kohahduksen kuulioissa aikaan.

Ulkoinen olemuksesi: On jotenkin erikoinen. Seikkailullisen ja värikkään olemuksesi läpi kuultaa hillitty tyyli ja herrasmiehen elkeet. Itsevarma ja ylimielinen asenne ”tavallisia ihmisiä” kohtaan pilkistää ajoittain esille.

Tunne - yhteenkuuluvuudesta: Olet rauhallinen vieruskumppani sohvalla. Hallitset kuuntelemisen kultaisen taidon. Autat puhujaa jäsentämään sekavia ajatuksia tarjoamalla puuttuvaa sanaa heidän sitä etsiessään. Halutessasi voit helpottaa muiden epävarmaa itseilmaisua. Istut mielelläsi passattavana.

Hermostuksissasi: Huonon ja riitaisen ilmapiirin parantamiseksi menet rauhanrakentajana tilanteisiin, jotka kääntävät sinua vastaan.

Rakkaus ja läheisyys: Olet valloittava, itsevarma ja intohimoinen niitä kohtaan joista pidät. Sinulla on puhtaat arvot. Henkinen puhtaus ja viattomuus ovat tärkeitä arvoperustoja ja kriteerejä läheisyydessä.

Heikoin kohtasi ihmissuhteissa: On pitkälle menevä mukavuudenhalusi. Kukkaiskielellä esitellyt ympäripyöreät näkemykset tekevät sinusta mukavan, mutta joku kokee, ettet paljasta omaa mielipidettäsi. Voit menettää malttisi voimakastahtoisten henkilöiden kanssa.

Makuasiat: Nautit ihmissuhteiden pohdiskelusta. Järjestät draaman ja tappelun joutumatta itse siihen mukaan. Leikit toisten rakkaudella, mutta haavoitut itsekin viattomuutesi takia.

Ryhmässä: Sinulla on ideoita ja olet innostunut muiden yksilöllisistä kyvyistä. Arvioit menestymistäsi saamasi palautteen perusteella. Tarkkailet huolella, kenen kanssa voit ryhtyä syvälliseen suhteeseen. Henkilökohtaiset tapasi, ruoka- ja juoma tyylisi kaikessa tyylikkyydessään saavat aikaan ilveilyä.

Suhteessa toisiin: Kannatat tasa-arvoa ja puolueetonta asennetta muita kohtaan. Kaikkien mielipiteet tulisi mielestäsi huomioida, yhteisissä asioissa. Et keskity hankalien asioiden pohdintaa, mieluiten puhut mukavista asioista. Haluat nähdä itsesi ihailtuna ja porukan hyväksymänä. Mukaudut ja luovut tietoisesti osasta minäkuvaa päästäksesi ”hyviin piireihin” talossa.

Toiminta ja fyysinen energiasi: Sinulla on valloittajan ja voittajan elkeitä rakkauden alueella. Rajoitat toimintasi kapealle alueelle. Poraudut toiminnan yksityiskohtiin harkiten tarkasti, miten kannattaa toimia.

Taistelet: Vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Niihin sinulla on charmantit ja viehkeät aseet! Suuttuneena säilytät kohteliaat käytöstavat. Yksityinen taistelu käydään sisälläsi siitä, kuinka pitkälle voit luopua omista eduistasi.

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved