Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Kaisa-Reeta
Kaisa-Reeta

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 19
Horoskooppimerkki: Leijona
Kotikaupunki: Vantaa ja Lahti
Ammatti: Helsingin taksikuski
Koulutus: Peruskoulu ja High School
Siviilisääty: Sinkku
Perheenjäsenet: Äiti, isä, isäpuoli, äitipuoli, sisko ja veli
Harrastukset: Moottoripyöräily, tatuointien suunnittelu, valokuvaus, urheilu (pyöräily, uinti, soutu, hiihto,laskettelu)
Lemmikkieläimet: Pieni punainen prinssi Alex-kissa sekä kämppiksen koira Rekku sekä kissa Miu Miu
Tupakoitko: Joskus
Pituus: 176 cm
Paino: 72 kg
Motto: Elämän ei kuulu olla matka kohdusta hautaan timmissä vartalossa, hyvin säilyneenä ja rauhallisin mielin. Sinne hautaan kuuluu rysähtää poikkiteloin loppuun kulutetussa kropassa, sekavassa mielentilassa, tequila-shotti toisessa kädessä ja tupakka toisessa huutaen: "Whuuhuu, what a ride!"

Grillaamisesta, moottoriajoneuvoista, hengailusta ja juhlimisesta pitävä Kaisa-Reeta kertoo olevansa räväkkä ja luotettava tapaus, joka on ylpeä tatuoinneistaan ja "habastaan".

– Myös pokkaa löytyy, muun muassa drag queenina esiintynyt nainen varoittaa.

Kaisa-Reetan huonoja puolia ovat äksyileminen sekä vastuun vältteleminen. Hän myös kertoo olevansa kova päällepäsmäri. Naisen haaveissa siintävät tatuointihommat, oma Harrikka ja matkustelu. Hän ei voi sietää tärkeilijöitä, jotka pelkäävät nolaavansa itsensä tai katsovat nenänvartta pitkin muita ihmisiä. Kaisa-Reeta arvostaa luotettavuutta ja suorapuheisuutta. Pinna kiristyy, jos hänellä on liikaa kysymyksiä, muttei lainkaan vastauksia.

Lapsena Kaisa-Reeta haaveili poliisin ammatista. Nykyään taksikuskina toimiva nainen on ylpeä siitä, että on aina kehittänyt itseään, eikä ole jäänyt paikalleen junnaamaan. Elämänsä tärkeimmäksi ihmiseksi sinkkunainen nimeää siskonsa, vaikkei näekään tätä kovin usein. Esikuvina naiselle toimivat Charlize Theron sekä Angelina Jolie.

Kaisa-Reetan unelmien kumppani olisi persoonallinen ihminen, joka on yhtä kova menemään ja matkustamaan kuin hän itse. Toivelistalla ovat myös huumorintaju ja se, ettei toinen ota elämää liian vakavasti.

Jos Kaisa-Reetan ystävät kuvailisivat tatuoitua tyttöä, kertoisivat he tämän eläinrakkaan naisen olevan joko bileiden keskipiste ja casanova tai luotettava ja maanläheinen ihminen. Ystävät ovatkin naiselle tärkeitä.

– Sillä niiden kanssa voi olla oikea sika, Kaisa-Reeta paljastaa.

Viime vuoden voittajaa, Saulia, fanittanut Kaisa-Reeta haluaa Big Brother -talossa ottaa selvää, millaisia uusia puolia löytää itsestään, ja tunnustaa olevansa huomionhakuinen ja kiinnostunut julkisuudesta. Nainen väittää tuovansa taloon mukanaan väittelyjä, pöydillä tanssimista, syvällisiä keskusteluja sekä tunteiden koko skaalan. Myös nauru ja kyyneleet tulevat Kaisa-Reetan mukana taloon.

Mikäli Kaisa-Reeta selättää vastustajansa ja päihittää mökkihöperyyden, hän aikoo käyttää voittorahat Brasilian matkaan sekä moottoripyörään.
Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved