Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Kaisa-Reeta


Millainen olet: Olet valovoimainen ja sydämellinen. Jalona luonteena toivot voivasi muuttaa ympäristöä paremmaksi. Olet hyviä aikomuksia pullollaan. Syytät ensimmäisenä itseäsi, kun jokin menee vikaan. Julkisessa roolissa loistat naisellisella herkkyydellä ja kaipaat monenlaista tunnustusta.

Mentaliteetti ja puhe: Kovaäänistä. Olet vaikuttava puhuja. Nautit älykkäistä ja valaisevista keskusteluista. Esiinnyt kaikkitietävänä ja intohimoisena puhujana, joskin yksityiskohdat jäävät hohdokkuuden varjoon. Suostuttelutaitojesi avulla saat monet ideasi vietyä läpi. Kun johdonmukaisuuttasi epäillään, alat pelailla käsitteillä. Ego ja äly sekoittuvat, kun hukkaat toden ja epätoden rajan.

Ulkoinen olemuksesi: Olet erikoisella tavalla läsnä, ja hetkessä liukenet taka-alalle. Naisellinen kauneutesi ja muita huomioiva tyylisi takaa nopean kosketuksen muihin. Epävarmuutesi peittyy viehättävän olemuksesi alle.

Tunne yhteenkuuluvuudesta: Avoimuutesi ja herkkyytesi vuoksi ajaudut kiperiin tilanteisiin, ja sinun on vaihdettava paikkaa. Huolenpitosi suuntautuu usein miehiin. Herkkyytesi avulla tiedät muiden mielialat. Harvoin toimit puolueettomasti. Ensisijaisesti toimit niiden hyväksi, jotka olet ottanut huollettavaksesi. Pyrit olemaan äitinä muille. Kärsit metelöivästä seurasta. Olet joustava ja mukaudut tilanteisiin. Kaipaat kaunista ympäristöä ja ylevää seuraa.

Rakkaus ja läheisyys: Teet uhrauksia saadaksesi hyväksyntää. Itsetuntosi sallii nöyryytystä enemmän, kuin naisilla keskimäärin. Hylkäät ystäväsi huomattuasi sitoutuneesi liian varhain vääränlaisiin ihmisiin.

Heikoin kohtasi ihmissuhteissa: Naiiviutesi ja haavoittuvuutesi läheisissä ihmissuhteissa. Vastaavasti aistit ainutlaatuisella herkkyydellä myös muiden kärsimyksen. Olet heikoimman puolella. Intuitiivisuudestasi on hyötyä, kun tosi ja fantasia sekoittuvat.

Makuasiat: Haluat tutustua ennakkoluulottomasti ihmisiin oppiaksesi heiltä. Nautit saadessasi aikaan lujan siteen muihin.

Ryhmässä: Olet kuin kala vedessä. Omaksut herkästi muiden valinnat ja päätökset. Olet yliherkkä alkoholille. Suuren samaistumiskykysi vuoksi olet hyvin selvillä toisten sisäisestä maailmasta, mutta silti idealisoit ystäviäsi. Tunnetasolla kohtaat pettymyksiä. Olet määrätietoinen, periksi antamaton ja joskus myös luja muita kohtaan.

Suhteessa toisiin: Et piilottele tympääntymistä ja kärsimättömyyden tunnetta. Osoitat selkeästi kenestä huolehdit ja keistä et. Huolehdit läheisistäsi mielialojesi mukaan ja muuta voivat vain arvailla mistä päin nyt tuulee.

Toiminta ja energiasi: Itsevarmaa ja suoraselkäistä. Olet rohkea ja heti valmis, käyt saman tien tuumasta toimeen. Kuljeskelet huolettomana, vaikka todellisuudessa puntaroit ympäröivää ilmapiiriä. Puntaroit tulevia ja sitä, kuinka saat varmemman otteen muista. Purat jännityksesi tanssiin ja liikuntaan.

Taistelet: Oman etusi puolesta vetäen ongelmatilanteissa mutkat suoriksi! Toimintasi ei ole ennustettavissa. Läheisyys ja torjunta toimivat aseinasi. Rakennat pitävää sidettä muihin ja testaat asetelmia pikahylkäämisillä. Olet hyvä hämääjä.

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved