Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Maria
Maria

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 34 vuotta
Horoskooppimerkki: Leijona
Kotikaupunki: Keuruu
Ammatti: Kokki/tarjoilija
K oulutus: Peruskoulu
Siviilisääty: Seurustelee
Perheenjäsenet: Tytär
Harrastukset: Ulkoilu koiran kanssa
Lemmikkieläimet: Koira Iitu
Tupakoitko: Kyllä
Pituus: 183 cm
Paino: 87 kg
Motto: Se ei pelaa joka pelkää

Sinkkuelämän Samanthaa ihaileva keuruulainen Maria luettelee parhaiksi puolikseen rehellisyyden ja suorasanaisuuden. Hän ei huoli huomisesta, vaan elää elämää päivä kerrallaan. 34-vuotias kokki kertoo olevansa pirteä, iloinen ja hauska. Big Brother -talossa yhden lapsen äidin vahvuuksia tulevat olemaan pitkäpinnaisuus ja suorapuheisuus.

Huonoimmiksi puolikseen keuruulainen listaa aamuäreyden ja äkkipikaisuuden. Mikäli asiat eivät toimi sovitulla tavalla, menettää Maria hermonsa totaalisesti. Myös paheita löytyy: suklaa ja sipsit uppoavat turhankin hyvin. Taloon hän lähti testatakseen, miten pääkoppa kestää paineet.

Toisissa ihmisissä Maria arvostaa eniten rehellisyyttä. Hän viihtyy parhaiten iloisten ja reippaitten ihmisten seurassa, ja listaakin aikaisempien Big Brother -kausien suosikeikseen Sarin, Kadin ja Nikon juuri rempseyden takia. Itsekeskeisiä omaan napaansa tuijottajia Maria ei puolestaan voi sietää. Elämän suurin saavutus ja ylpeyden aihe on hänen tyttärensä.

Jos Maria saisi olla päivän kuka tahansa ihminen, olisi hän kyläkauppias Vesa Keskinen.

– Koska se on vaan niin rikas ja jollain lailla pöhkö, keuruulainen perustelee.

Ihannemiehen täytyy Marian mukaan olla pitkä ja tumma, tosin paremman puutteessa vaaleakin käy. Autiolle saarelle hän ottaisi käytännöllisesti mukaansa tulitikut, kattilan sekä puukon.
Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved