Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Maria


Millainen olet: Olet innostava ja sydämellinen ihminen. Sinua kiinnostavat filosofiat ja korkeampi tietämys, kuten vieraat kulttuurit. Ilmaiset itseäsi raikkaalla tavalla. Epävireisenä vaadit röyhkeästi huomiota. Olet tehokas dramaturgi, näytelmien ohjaaja. Tiedät mistä narusta vedetään, kun tarvitaan toimintaa.

Mentaliteetti, puhe: Omaat nopeat hoksottimet ja terävän ajattelun. Ilmaiset mielipiteesi turhia kainostelematta. Olet valpas. Sinulla on yksilöllinen ja ainutlaatuinen tapa ilmaista näkemyksiäsi. Olet hyvä kuuntelija. Sinulla on itsekuria ja joustavuutta selkeyttää omat ja toisten ajatukset.

Ulkoinen olemus: Olet tasapainossa naisellisuutesi kanssa. Olet magneettinen, salamyhkäinen ja jännittävä persoona. Osaat ottaa yleisösi! Saat tahattomastikin vedettyä huomion itseesi.

Tunne - yhteenkuuluvuudesta: Sinusta ei näy, kuinka voimakkaasti reagoit muihin. Perusasenteesi on reilu ja hallittu. Vaalit me-henkeä. Pyrit harmoniaan ja tasapuolisuuteen. Sovitut säännöt ja yhdessä olemisen muodot ovat tärkeitä. Olet kiltti ja romanttinen, mutta vannot kostoa sille joka sinua loukkaa. Nahistelet ja hassuttelet. Sinulla on hullutteleva huumorintaju.

Hermostuksissasi: tuhlaat aikaasi tunnelman ylläpitämiseen. Kun itseanalyysi jää vähälle, et kykene liittymään muiden seuraan. Selvittämättömät tunteet vievät keskittymiskykysi. Toisaalta kääriytymisesi turvalliseen ilmapiirin tekee sinusta muiden mielestä tylsän, vaikkakin turvallisen ja pysyvän.

Rakkaus ja läheisyys: Rakastat lämmintä sohvannurkkaa ja ystäviä vierelläsi. Sinulla on paljon annettavaa. Naisena osoitat välittämisen mieluiten tekoina ja tunteina, puhumisen sijaan. Ollessasi älyllisessä vireessä, tämä puoli jää sivuun.

Heikoin kohtasi ihmissuhteissa on retuuttaa ihmisiä mieltymystesi mukaan. Otat lähellesi ja sitten yllättäen hylkäät. Sinua syytetään todennäköisesti itsekyydestä ja muiden hyväksikäyttämisestä.

Makuasiat: Rakastat perinteitä. Luot pehmeän kodikkaan ja idyllin ympärillesi. Huolehdit lempeästi muista. Haluat nopeasti pois ahdistavista ja ikäävistä tunnelmista. Muiden oudot tavat ärsyttävät sinua todella paljon!

Ryhmässä: viihdyt erikoisessa porukassa, ollen itse yksi poikkeus! Toimit tasapuolisesti, vaikka oletkin valinnut oman puolesi. Otat tottuneesti vastuuta muiden päivittäisistä tarpeista. Mottonasi on, että muista tulee huolehtia nurisematta!

Suhteessa toisiin: Tarvitaan oikea tyyli ja henkinen yhteys ennen kuin syntyy aito läheisyys. Olet sekä analyyttinen että vaistonvarainen. Kasvat suhteissa, kun sinut pakotetaan siihen. Vasta sitten huomioit syvemmin toisen lähtökohdat. Manipulointi, petos ja mustasukkaisuus varjostavat suhteitasi joihinkin naisiin.

Toiminta ja fyysinen energiasi: Etsit seikkailuja. Tutkit ja etsit korkeampien arvoja. Olet eräänlainen totuuden metsästäjä. Innostut väittelyistä ja tiedon jakamisesta. Tarvitset itsekuria analysoimisessa, ei kaikkea toimintaa tarvitse eritellä.

Taistelet voitosta, kun virittäydyt kuuntelemaan toisten tunteita puolueettomasti. ja ilman sitoutumista!

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved