Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Marianna
Marianna

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 23 vuotta
Horoskooppimerkki: Oinas
Kotikaupunki: Helsinki
Ammatti: Työtön
Koulutus:
Siviilisääty: Naimaton
Perheenjäsenet: Äiti, isä ja sisko
Harrastukset: Kävely
Lemmikkieläimet: Noin 40 liskoa ja kolme pupua
Tupakoitko: En
Pituus: 164 cm
Paino: 52 kg
Motto: Elä päivä kerrallaan ja ainakin kerran päivässä!

Leningradissa syntynyt Marianna kuvailee itseään huumorintajuiseksi ja herkäksi luonteeksi. Neitokainen epäilee olevansa hauska tyyppi, mutta ne ihan parhaat puolet hänestä ovat piilossa vaatteiden alla! Marianna on tarkka olematta kuitenkaan nipottaja. Järjettömän kasan liskoja omistava nainen ihailee kultakurkku Christina Aguileraa.

Lapsena eläinlääkärin ammatista haaveillut helsinkiläinen menettää hermonsa, mikäli asiat eivät mene hänen haluamallaan tavalla. Marianna tunnustaa olevansa äkkipikainen, lisäksi hän suuttuu helposti ja ottaa huonosti kritiikkiä vastaan. Paheekseen hän mainitsee jäätelön.

Toisissa ihmisissä Marianna arvostaa rauhallisuutta ja kykyä sanoa ei. Parhaiten nainen viihtyy seurassa, jossa ihmiset ovat rentoja ja osaavat olla omia itsejään. Hän ei siedä ainakaan pissiksiä, kanoja, suppeamielisiä, tosikkoja, nipottajia eikä ylimielisiä ihmisiä.

Marianna epäilee vahvuuksikseen talossa ainakin rehellisyyttä. Hän kertoo, ettei ole selkään puukottaja, mutta vi*tumainen hän saattaa olla. Marianna aikoo olla talossa oma itsensä, eikä kukaan muu. Big Brother -talon haasteiksi saattavat muodostua riidat ja niiden selvittäminen.

– Lisäksi mun rakennekynsihuollot jäävät väliin, ja suihkussa pitää käydä kameran edessä. Kääk, onhan noita vaikka mitä haasteita, Marianna parahtaa.

Jos Marianna saisi olla päivän kuka tahansa, olisi hän TLC:n edesmennyt laulaja Left Eye tämän kuolinpäivänä. Tämä siksi, että Left Eye oli tajuttoman seksikäs nainen ja yhtyeellä on hänen mielestään ihania biisejä. Kuolinpäivän Marianna valitsee ajankohdaksi, sillä häntä kiinnostaa kokea laulajan viimeinen päivä.

Ihannemies/nainen on helsinkiläisen mukaan huumorintajuinen, tummahiuksinen ja kiharatukkainen, rehellinen, avoin ja luotettava.


Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved