Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Marianna


Millainen olet: Esiinnyt rohkeana ja itsevarmana myös silloin, kun et tiedä asiasta mitään. Puhkut energiaa ja fyysistä tarmoa. Olet hyväsydäminen ja ehdottoman riippumaton muista ihmistä. Inhoat rutiineja ja rajoituksia. Olet vahva oman kulttuurin edustaja.

Mentaliteetti: Vähäpuheisuudestasi huolimatta reagoit ympäristön tapahtumiin nostaen osuvan tarkasti esille ajankohtaiset asiat. Puhetyylisi on eksoottinen sekoitus suoruutta ilman kiertoilmaisuja, jossa on mukana kaunopuheisuutta ja koristeellisuutta. Ihmiset kuuntelevat sinua. Puhut selkeästi ja perustelet hyvin näkemystesi. Vaikka olet avoin ja vastaanottavainen muiden näkemyksille, eivät ne vaikuta tekemisiisi.

Esiintymisesi: on vilkasta ja eloisaa. Olet hetkessä tilanteen tasalla. Säteilet itsenäisyyttä ja samalla otat toiset hyvin huomioon.

Tunne yhteenkuuluvuudesta : Ei perustu läheisyydentunteeseen sellaisenaan. Tarvitset tietoa ja abstrakteja käsitteitä joiden avulla puntaroit asiat. Sinulla on todennäköisesti loistava huumorintaju, joka avulla syntyy yhteys muihin asukkaisiin.

Hermostuksissasi: Et tiedä luotatko järjen vai sydämen ääneen.

Kotikasvatuksenasi olivat: Hyvät tavat, muiden huomioiminen ja heidän mielipiteidensä kunnioittaminen.

Rakkaus, ystävät ja läheisyys: Älyllisin perustein välttelet sitoutumista ja vastuunottamista. Annat kiinnostavien tilateiden ja houkuttelevien mahdollisuuksien mennä ohi. Uskot saavasi tilanteen hallitaan heti, kun itse sitä haluat.

Heikoin kohtasi ihmissuhteissa: Se, että sinua komennellaan. Suutut nopeasti ja puhut suoraan, sinua myös kuunnellaan. Sinulla ei ole juurikaan sietokykyä kannatella toisen voimakkaita tunteita. Omat tunteesi näytät sellaisenaan, silloin kun ne ilmenevät.

Makuasiat: Eivät kohdistu pikkuasioihin. Viihdyt parhaiten erikoistuneessa ilmapiirissä. Kokkaaminen ja ruuan tarjoilu voi olla mieluisa tapa kanavoida itsenäistä toiminnantarvetta talossa. Pärjäät hyvin yksin. Harvoin tyydyt vallitseviin olosuhteisiin. Luotat siihen, että löydät parhaimmat vaihtoehdot omatoimisesti etsimällä.

Ryhmässä: Olet riippumaton muiden mielipiteistä. Mutta halutessasi voit silti testata diplomaattiset taitosi. Kun innostut luovista haasteista, huomioit tyylilliset ja esteettiset tekijät. Tilanteen vaatiessa luovut itsellesi tärkeistä eduista.

Suhteessa toisiin: Arvostat tasa-arvoa ja tasapuolisuutta. Jokaisen näkemys on mielestäsi tärkeä, ja periaatteessa kaikkia on kuunneltava. Vaikka olisitkin jatkuvasti äänessä, pysyt hyvin tilanteen tasalla. Voit solmia suhteen epäsovinnaisen perustein. Ystävyyssuhteet onnistuvat vain, jos ne säilyvät vapaina.

Toiminta ja fyysinen energiasi: Katkeaa varoittamatta, tai sitten vietät harkittua lepohetkeä. Sinulla on ennustamattomia tunteenpurkauksia. Yleensä tiedät mitä haluat, mutta toisinaan menetät toiminnan suunnan. Kouriintuntuvat nautinnot ovat sinulle tärkeitä, kuten rakkauden fyysinen puoli.

Taistelet itsepintaisella alkuvoimalla vastaan, jos asemasi on uhattuna. Sinussa on räjähtävää voimaa, mikä tekee sinusta pelottavan vastustajan!

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved