Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Marianne


Millainen olet: Julkinen rooli on sinulle luonteva. Olet vilkas ja utelias. Innostat muitakin puhumaan. Keräät ja luokittelet tietoa. Eloisa luonteesi vetää i puoleesi hmisiä, joista vain harva on sinulle läheinen. Keskittymiskykysi on heikko, ellei löydä jotakin todella mielenkiintoista.

Mentaliteetti: Olet idealistinen seikkailija ja puhut avoimesti kokemuksistasi. Mielipiteesi muodostuvat hitaasti. Kertaat oppimaasi ja puhut asioista vahvasti niiden oikeilla nimillä. Sinulla on vahvoja mielipiteitä. Sinut otetaan vakavasti ja kommenttejasi pidetään järkevinä. Olet henkisesti vireä ja näppärä käsistäsi.

Ulkoinen olemus: On hieman arka. Voit esiintyä etäisenä ja viileänä, jopa kriittisenä. Reagoit herkästi ympäristöön ja huomiot yksityiskohtia, jotka muilta jäävät huomaamatta.

Tunne yhteenkuuluvuudesta: Ajoittain menetät kosketuksen ympäristöön. Sinusta on vaikea tietää oletko mukana vai et. Ollessasi hämmentynyt olet sekä kriittinen että näennäisesti samanmielinen, vaikka vasta puntaroit kokemaasi.

Hermostuksissasi: Siivoilet ja järjestelet paikkoja. Nalkutat ja jakelet hyviä neuvoja.

Rakkaus ja läheisyys: Hoivaat muita naisellisen pehmeällä otteella. Nautit yhdessäolosta ja luot vahvoja emotionaalisia siteitä muihin. Koet erot vaikeina. Tunteet ovat sanoja tärkeämmät. Naissuhteet ovat tärkeitä. Koet pettymyksiä ja katkoksia heidän kanssaan, mutta osaat antaa myös anteeksi.

Heikoin ja turhauttavan kohtasi ihmissuhteissa: On, kun et voi lohduttaa muita ja huolehtia heistä.

Makuasiat: Etsit turvallisen paikan ja luot sinne ”pullantuoksuisen idyllin”. Nautit historiallisista elokuvista ja maalaismaisemasta. Perinteet voittavat nykyaikaiset ratkaisut. Juhlapyhät ja merkkipäivät ovat sinulle rakkaita.

Ryhmässä: Käyt ryhmän ongelmia läpi ja koet yhteiset menetykset raskaina. Sinulla on psykologista silmää toimia olkapäänä oikealla hetkellä. Seuraat valppaana, millaisen vaikutuksen saat aikaan ja tarkkailet ihmisten reaktioita. Pärjäät laskelmoinnilla ja juonittelulla, mutta töitä on tehtävä pysyvän suosion eteen. Hiot käytöstäsi ja toimit esikuvan mukaisesti.

Suhteessa toisiin: Rakastat rakastumisen tunnetta. Leikit ja kujeilet luodaksesi yhteyden toiseen. Voit ripustautua toiseen ja vaadit kumppaniltasi samanlaisia huvituksia. Olet hukassa persoonattoman ja etäisen ihmisen seurassa. Ihmissuhteissa on sotkuja ja väärinkäsityksiä.

Toiminta ja fyysisen energiasi: Olet varsinainen pesänrakentaja. Järjestät mieluiten koko porukalle mukavat oltavat. Pyrit hankkimaan mahdollisimman monta ystävää, joita haluaisit johtaa.

Taistelet: Tunteiden puolesta! Kartat suoria kohtaamisia. Loukkaantuneena vetäydyt sivuun. Todistelet, väittelet ja manipuloit näyttävissä tunteenpurkauksissa. Olet todella ilkeä ja osuvan piikikäs. Puolustat vanhaa mallia! Olet varsinainen takiainen, kun tosissasi tavoittelet jotain. Olet äärettömän sitkeä ja periksi antamaton.

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved