Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Marko
Marko

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 31 vuotta
Horoskooppimerkki: Neitsyt
Kotikaupunki: Tampere
Ammatti: Toimitusjohtaja, liikunnan- ja terveystiedonopettaja
Koulutus: Liikuntatieteiden maisteri
Siviilisääty: Naimaton
Perheenjäsenet: Isä, äiti, kolme veljeä ja sisko
Harrastukset: Paini, monipuolinen liikunta, lukeminen ja matkustelu
Lemmikkieläimet: Ei ole
Tupakoitko: En
Pituus: 168cm
Paino: 74 kg
Motto: Kaikki antavat aina samanlaisia lupauksia, vain teot erottavat toisistaan

Tamperelainen Marko ihailee Jari Sarasvuota ja mainitsee hänet myös esikuvakseen. Muun muassa painia harrastava liikuntatieteiden maisteri mainitsee paheekseen kauniit naiset. Ihannenainen on kaunis, avarakatseinen, tasapainoinen sekä luotettava ja huumorintajuinen. Mies on ylpeä ystävistään sekä tasapainosta elämänsä eri osa-alueilla.

Marko kuvailee itseään positiiviseksi, huumorintajuiseksi ja monipuoliseksi. Edellä mainittujen lisäksi hänen parhaisiin puoliinsa kuuluu mukautumiskyky. Hän haaveilee perheestä ja jatkuvasta tasapainosta. Jos Marko joutuisi autiolle saarelle, ottaisi hän mukaansa ystävänsä, kommunikaattorin sekä luksusveneen.

Toisissa ihmisissä tamperelainen arvostaa rehellisyyttä, lojaaliutta ja avarakatseisuutta. Hän ei voi sietää ihmisiä, jotka puukottavat selkään ja tavoittelevat vain omaa etuaan. Vaikka Marko kieltääkin menettävänsä hermojaan, eivät nämä selkäänpuukottajat saa hänen arvostustaan. Avoimien ja huumorintajuisten ihmisten seurassa Marko sitä vastoin viihtyy.

Big Brother -taloon Marko halusi saadakseen vihdoinkin olla hetken paikoillaan. Jos hän poistuu talosta viimeisenä, on voittorahoille valmiit kohteet:

– Auttaisin niitä, jotka tarvitsevat apua. Lisäksi lähtisin maailmanympärysmatkalle ystäväni kanssa, Marko kertoo.

Marko uskoo tuovansa Big Brother -taloon vahvan persoonansa sekä tilannekomiikkaa ja huumoria. Talon haasteiksi mies arvelee muodostuvan tylsyyden ja tekemättömyyden.
Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved