Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Marko


Millainen olet: Olet onnekas ja iloinen luonne. Avoimuus tekee sinusta seurallisen. Itsestäsi riippuu, kuinka kykenet välttämään konfliktit omien ja muiden tarpeiden välillä. Sinulla on tarkka pelisilmä. Tiedät ketä kannattaa auttaa ja palvella päivittäisellä tasolla. Olet järjestelmällinen, mutta sinulla on myös uskallusta heittäytyä ja antaa asioiden soljua itsekseen eteenpäin.

Mentaliteetti: Sinä et paljoa selittele, vaan hyppäät suoraan tapahtumien keskiöön. Olet näennäisen huolellinen siinä, mitä sanot ja miten ilmaiset ajatuksesi. Todellisuudessa nakkelet kepeitä ja huolellisesti rakennettuja pikkupaketteja. Kärsit, kun et pysty ennustamaan toisten näkemyksiä ja ajatuksia.

Ulkoinen olemus: Olet heti mukana tietämättä tarkalleen, mitä siitä seuraa. Vaikutat ajoittain unelmoivalta ja poissaolevalta, ikään kuin muut loisivat vasta minäkuvaasi. Tosiaisallisesti tarkennat suhdettasi ympäristöösi koko ajan, vaikka muut eivät sitä huomaa.

Tunne - yhteenkuuluvuudesta: Samaistut toisiin tietyn päivärytmin ja yhteisten pelisääntöjen avulla. Vältät todellisten tunteidesi paljastumista, niinpä suojaudut odotusten taakse. Et vaivaudu tarkentamaan muille virheellistä kuvaa itsestäsi. Viihdyt ihmisten parissa, vaikka luottamus kasvaa hitaasti.

Hermostuksissasi: Olet levoton ja ajoittain kireä. Tarvitset riittävästi unta ja hiljaisuutta. Toisaalta vain vauhdikkaat tilanteet ja kiivaat keskustelut ovat asioita, jotka pitävät sinut vireessä ja energiatasosi ylhäällä.

Rakkaus ja läheisyys: Kerro rohkeasti ne asiat, joista pidät. Viihdyt sellaisten naisten kanssa, joilta saat riittävää huomiota. Naiset pönkittävät itsetuntoasi ja saavat sinut kukoistamaan.

Heikoin kohtasi ihmissuhteissa: On, jos et saa osaksesi kehuja ja huomiota, varsinkaan naisten taholta. Silloin muutut kuivaksi ja synkäksi. Ihmissuhteissa on oltava lämpöä ja turvaa, muuten et ole vireessä. Uudet tuttavuudet ja erilaiset taustat omaavat ihmiset koet uhkana.

Makuasiat: Et näytä ihastumistasi. Kyllästyt nopeasti, ellei sinua huomioida ja passata vaatimallasi tavalla.

Ryhmässä: Parhaimmillasi vetelet tapahtumia narusta, ja käsittelet ihmisiä kuin marionetteja. Sinulla on taktista oveluutta ja näppäryyttä. Odotat sopivinta roolia, jossa käyttää näitä lahjakkuuksiasi. Jaat kokemuksia mielelläsi muiden kanssa, mutta tunteista vaikenet.

Suhteessa toisiin: Olet kylmän laskelmoiva ja käytät sumeilematta keräämääsi tietoa edistääksesi asemaasi. Laskelmoit kannattavuutta ja hyödynnät muiden tekemiä pelinavauksia sekä heidän saamaansa palautetta.

Toiminta ja fyysinen energiasi: Inhoat rutiineja ja arkista tapahtumaköyhää ympäristöä. Olet varsinainen puhekone ja pyrit löytämään aina kiinnostavaa keskusteltavaa.

Taistelet: Sanallisesti. Olet armoton väittelijä, jolta ei jää huomaamatta muiden virittämät ansat. Hämäännyt itse, kun tuttu ja turvallinen kääntyykin odotuksiasi vastaan.

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved