Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Mia
Mia

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 19 vuotta
Horoskooppimerkki: Vesimies
Kotikaupunki: Helsinki
Ammatti: Myyntineuvottelija
Koulutus: Peruskoulu
Siviilisääty: Sinkku
Perheenjäsenet: Äiti, isä, isoveli ja pikkusisko
Harrastukset: Kitaransoitto, laulaminen, satunnainen jalkapallon peluu
Lemmikkieläimet: Ei ole
Tupakoitko: Kyllä
Pituus: 165 cm
Paino: 56 kg
Motto: Kun vanhana mummona istuu mökin laiturilla ja kattelee järvelle, mä haluan miettiä, että mitä kaikkea on tehnyt eikä sitä, mikä on jäänyt tekemättä!

Helsinkiläinen Mia kuvailee itseään hauskaksi, huumorintajuiseksi ja sosiaaliseksi ihmiseksi. Hän lupaa tuoda Big Brother -taloon menoa, vilskettä, säpinää, hälinää sekä energisyyttä. Mian vahvuudet talossa tulevatkin omien sanojensa mukaan olemaan sosiaalisuus ja hauskuus sekä halu viihdyttää ihmisiä.

Kitaransoitto on Mialle tärkeä juttu. Kymmenen vuoden kuluttua hän näkee itsensä rock-bändin kitaristina kiertämässä maailmaa, toisaalta ihan perus perhe-elämäkin kuulostaa hänestä hyvältä. Kitaransoitto liittyy kiinteästi myös neitosen vapaa-aikaan, lisäksi hän saattaa suunnata kavereiden kanssa ”johonkin riehumaan”.

Omiksi huonoiksi puolikseen helsinkiläinen mainitsee satunnaisen liiallisen määräilevyyden, pahe-osastolta löytyy tupakanpoltto. Pahe ei ilmeisesti menoa haittaa, sillä autiolle saarelle Mia ottaisi mukaan kitaransa, kaljaa ja tietysti tupakkaa.

Repäisevin teko Mialta on laulaminen satapäisen yleisön edessä, kun korkealta ja kovaa irtosi Guns’n’Rosesin kappale Don’t cry. Haaveissa neitosella siintää reissaaminen ympäri maailmaa. Jos hän saisi olla päivän kuka tahansa ihminen, olisi hän Bam Margeran vaimo.

– No sit vois olla päivän Bamin kanssa, Mia selventää.

Myyntineuvottelijatar menettää hermonsa turhasta odottelusta, eikä voi sietää ihmisiä, jotka luulevat olevansa jotenkin muita parempia. Hän viihtyy parhaiten sellaisten ihmisten seurassa, joilla on aina meno päällä. Ihannemies/-nainen on Mian mukaan huumorintajuinen, hauska, sosiaalinen ja vähän hullu.

Big Brother -talon haasteita Mia kommentoi seuraavasti:

– Henkisesti jossain välissä tulee olemaan varmasti rankkaa, mutta onneksi pystyn psyykkaamaan itseäni siten, että pysyy pää selvänä.


Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved