Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Mia


Millainen olet: Ilmaiset itsesi luovasti. Kisailet, hassuttelet ja yllätät. Käytöstäsi on vaikea ennustaa. Innostut kapinoimaan tai ohjailet muita, huvin vuoksi tai tarkoituksella. Ylilyönnit kuljettavat sinut huomaamattasi heikoille jäille.

Mentaliteetti: Harkitset sanottavasi. Ajattelet huolellisesti ja perustellusti. Puhut selkeästi ja kieliopillisesti puhtaasti. Liika tieto turhauttaa. Purat tiedon meganiinisiin osiin ennen päätöksen tekemistä. Oikeudentajusi on kristallinkirkas. Sinulla on poikkeuksellisia näkemyksiä. Hylkäät pinnallisen tiedon ja karsastat yleistyksiä. Vihaat ajan haaskausta!

Ulkoinen olemuksesi: Olemuksesi valloittaa ja vedät ihmisiä puoleesi käytökselläsi. Satsaat esiintymiseesi. Olet tarkkana käyttämiesi värien, pukeutumisen ja jopa kävelemisen osalta. Joudut ongelmiin vaikeissa tilanteissa, kun vain hymyilet ja levittelet käsiäsi ja etsit muista syyllisen.

Yhteenkuuluvuuden tunne: Rakastat tarkkailua löytääksesi syyt muiden tekemiselle. Ymmärrät muita omaa käytöstäsi paremmin. Menetät omintakeisuutesi, jos sopeudut. Muiden tehtävä on aloittaa tutustuminen sinuun. Inhoat tunnesotkuja. Pidät tunteita epäluotettavina ja järjenvastaisina. Olet edistyksellinen idealisti. Sallit muille vapauden olla, mitä ovat. Pidät henkilökohtaisetkin suhteet viileän ystävällisinä.

Rakkaus ja läheisyys: Tuovat rauhaa ja tyytyväisyyttä, mieluiten kauniissa ympäristössä. Puhuminen ja lörpöttely ovat koskettelua miellyttävämpää. Viihdyt suhteissa joissa on sananvapaus. Teet vaikutuksen avoimuudella ja modernilla ajattelullasi. Haluat arvostusta omaperäisille ratkaisuille ja toimintatavoillesi. Haluat ihailua myös älykkyytesi vuoksi. Harvoin syyllistyt muiden kiusaamiseen.

Makuasiat: Pidät tekniikasta ja hallitset kaikenlaisia laitteita sujuvasti. Olet kiinnostunut monenlaisista asioista. Tekniset mahdollisuudet ja psykologia kiinnostavat. Olet ahne tutkimaan kaikenlaista. Keksit tekemistä ja virkistäviä askareita. Viihdyt älyllisessä vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Ryhmässä: Rymässä olet kotonasi. Mitä erilaisemmat lähtökohtanne ovat, sen helpommin löydät yhtymäkohtia toiseen. Huolehdit, että kaikilla on oma tila ja vapaus. Loukkaantuneena olet viileä ja taipumaton. Kun sinua kritisoidaan, ryhdyt oikein esittämään ei-toivottua käytöstä. Sisäisen yksinäisyydentunteen vuoksi ei ole viisasta jäädä erilleen. Huonotuulisuutesi johtuu vapauden rajoituksesta. Äkkipikaisuutesi takia jäät ajoittain yksin.

Suhteessa toisiin: Olet sekä kömpelö että tyylitajuinen. Kielikuvat ja sanonnat värittävät päivääsi. Et sido itseäsi, vaan annat asioiden ja tilanteiden kuljettaa. Harvoin murehdit, mieluiten elät ja nautiskelet. Suhteessa toisiin koet kasvavasi ja luot tiedostamattasi haasteita muille. Koskettavat suhteet saavat intohimosi esille. Pidät itsenäisistä ja spontaaneista tyypeistä, joissa on rohkeutta ja itsevarmuutta.

Toiminta ja fyysinen energiasi: Suuntautuu mukavuudenhaluun ja mieltymyksiin. Liikkeelle lähdet omien tarpeiden innoittaman.

Taistelet: Taistelet itsepäisesti kohdatessasi vastustusta. Sinulla on voimakkaita tunteita, jotka voivat purkautua väkivaltaisesti. Taistelet mukavuuksien ja leipäkannikan puolesta.

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved