Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Minna
Minna

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 21 vuotta
Horoskooppimerkki: Jousimies
Kotikaupunki: Helsinki
Ammatti: Promoottori
Koulutus: Peruskoulu ja elämänkoulu
Siviilisääty: Villi ja vapaa sinkku
Perheenjäsenet: Äiti, velipuoli, siskopuoli ja monta kissaa
Harrastukset: Tanssi, kuntosali, biletys
Lemmikkieläimet: Kaksi omaa kissaa
Tupakoitko: En
Pituus: 163 cm
Paino: 65 kg
Motto: Se mikä ei tapa, vahvistaa! Elä jokainen päivä täysillä!

Menestyksekkäästä urasta ja komeasta miehestä haaveileva Minna kuvailee itseään temperamenttiseksi, puheliaaksi ja hilpeäksi. Lapsena poliisin ammattia itselleen kaavaillut promoottori epäilee ystäviensä kuvailevan häntä meneväksi ja energiseksi mimmiksi, joka rakastaa haasteita ja vaarallisia tilanteita.

Äkkipikaisuuden huonoimmaksi puolekseen listaava helsinkiläinen tunnustaa paheekseen nuuskan käytön. Hän on elämässään ylpeä siitä, että uskaltaa olla oma itsensä tilanteesta riippumatta. Minnan tähän asti repäisevin teko on ollut baari-illan jälkeen lähtö suoraan lentokentälle ja Sunny Beachille. Ja hauskaa oli!

Toisissa ihmisissä Minna arvostaa rehellisyyttä, avoimuutta ja avarakatseisuutta. Hän ei voi sietää vässyköitä eikä kaksinaamaisia ihmisiä. Hermonsa hän menettää jaarittelusta ja siitä, jos ei saa mitään aikaiseksi.

Julkisuuden henkilöistä villi sinkkunainen ihailee Christina Aguileraa, ja mainitsee tämän myös esikuvakseen. Ihannemiestään Minna kuvailee sporttiseksi komistukseksi, jolla on syötävän söpöt silmät ja lätkänpelaajan takamus. Luonteeltaan mies saisi olla rento, huumorintajuinen ja luotettava.

Minna viihtyy hauskojen ja uusille jutuille sekä haasteille avoimien tyyppien seurassa. Aikaisempia Big Brother -kausia seurattuaan hän tuli siihen tulokseen, että paras tyyppi kaikista asukkaista on ollut Perttu.

– Pertulla on hyvin samanlainen luonne kuin minulla, nainen perustelee.

Vahvuudekseen Big Brother -talossa Minna heittää ”laajan” luonteen, jonka vuoksi hän on mielestään mielenkiintoinen tyyppi. Hän osaa olla hauska, ja lupaa keksiä talossa tekemistä hiljaisina hetkinä. Talon haasteeksi voi Minnan mielestä muodostua se, että jossain vaiheessa voi ruveta ahdistamaan, kun talosta ei pääse pois.
Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved