Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Minna


Millainen olet: Olet levoton seikkailija.Ystävystyt monenlaisten ihmisten kanssa. Uskot ja luotat. Kun vihastut, unohdat kiukun syyn nopeasti ja annat anteeksi. Olet utelias uuden suhteen. Haluat oppia kaikenlaista, kaiken aikaa.

Mentaliteetti: Puheesi on hillittyä, mutta tähtäät asioiden ytimeen. Terveysasiat kiinnostavat, erityisesti mielen ja kehon tasapaino. Älykkyytesi perustuu vaistoihin ja tarkkaan havainnointikykyyn. Ajattelusi on kirkasta ja selkeää, mutta et näytä tietämystäsi. Kätket kiinnostuksesi tärkeisiin asioihin ja ohjaat puheenaiheet huolella valittuun suuntaan.

Ulkoinen olemuksesi: Olemuksesi on eloisa ja vilkas. Luot hetkessä vuorovaikutuksen ympäristön kanssa. Kannustat muita parempaan itseilmaisuun. Myötäilet ja tarjoat puuttuvaa sanaa toisen miettiessä, kuinka ilmaisisi sanottavansa. Olet viisas neuvonantaja, vaikka keskittymiskykysi joskus ontuu. Lähestyt vaatimattomin elein, mutta loistat käytännön ratkaisuissa.

Tunne- yhteenkuuluvuudesta: Jaat tunteet tekemisen ja rakenteen kautta. Talossa olollekin on syy: olla yhdessä. Et ota riskejä, etkä unohda miksi olet talossa. Inhoat tunnesotkuja, vaikka omat tunteesi muuttuvat kaikenaikaa. Eloisuutesi ja itsekurisi ansiosta olemuksesi alta eivät paljastu myrskyisät tunteesi.

Hermostuksissasi: Tarvitset välimatkaa, muuten koet olosi turvattomaksi. Tarvitset monenlaista liikkumatilaa. Muutat käsityksiä ja mielipiteitä tarpeen tullen.

Ystävät ja läheisyys: Rakastat intohimoisesti. Olet hallitseva rakkaudessa, etkä siedä torjuntaa. Pidät kiinni ystävyydestä. Esiinnyt huolettomana ja liityt vaivatta toisten seuraan. Itsesuojeluvaistosi vaatii tietämään toisen syvimmätkin ajatukset.

Heikoin kohtasi ihmissuhteissa: Mustasukkaisuus ja omistamishalusi. Joskus syyllistyt salailuun ja toisten hyväksikäyttöön.

Makuasiat: Joko miellyt tai sinulla on vahva torjunta päällä. Olet luova rakkaudessa. Kauneus on tärkeää. Kaipaat leijailua ja mieltä kohottavia ystävyyssuhteita. Pudottuasi korkeuksista olet raivoissasi petoksesta.

Ryhmässä: Altistut vaikutteille. Joudut tekemään töitä erottaaksesi omat tekosi toisen toiveista. Eläydyt satuihin ja tarinoihin. Sinulla on epärealistisia kuvitelmia toisista. Joskus olet arvaamaton ja häilyvä. Suojaat arkuutesi ja ujoutesi kykyyn tempaista itsesi hetkessä kauemmaksi.

Suhteessa toisiin: Olet valloittava. Sinulla on naisena hyvä itsetunto! Menestyt sulavuutesi ja hyväntuulisuutesi avulla. Sinuun luotetaan. Kykysi järkeistää tunteita tekee sinusta emotionaalista kestävän.

Toiminta ja fyysinen energiasi: Suuntautuu selkeänä, jos pysyt puolueettomana. Kun ajelehdit joukon mukana itseilmaisusi on epäsuoraa ja hajanaista. Jätät asiat kesken. Kielteisten tunteiden ilmaisu on vaikeaa. Suuttuessasi toimit epäsuorasti ja nostat myrskyisän ilmapiirin. Pysy irrallisena, niin tiedä mihin pyrit.

Taistelet: epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Riitely on turhan raskasta puuhaa. Suuttumuksesi on epäsuoraa, ja joskus se osuu takaisin omaan nilkkaan.

Vältä lääkkeitä ja alkoholia.

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved