Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Niko
Niko

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 21 vuotta
Horoskooppimerkki: Vaaka
Kotikaupunki: Kerava
Ammatti: Kassavastaava
Koulutus : Kauppaopisto kesken
Siviilisääty: Sinkku
Perheenjäsenet: Isä ja äiti
Harrastukset: Kuntoilu, erilaisten lajien kokeilu
Lemmikkieläimet: Ei ole
Tupakoitko: Kyllä
Pituus: 173 cm
Paino: 56 kg
Motto: Kaiken voi hoitaa puhumalla, jos vain avaa suunsa oikeassa paikassa

Henkiinjäämistä elämänsä suurimpana saavutuksena pitävä Niko on keravalainen kassavastaava, joka ihailee Britney Spearsia. Pirteäksi, reippaaksi ja tekeväksi itseään kuvaileva Niko tunnustaa elämänsä repäisevimmän teon liittyvän alastomuuteen, humalatilaan ja yllytyshulluuteen.

Miehen mielestä sosiaalisuus, tekemisen ylläpitäminen, kekseliäisyys, iloisuus ja muiden huomioonottaminen ovat hänen parhaita puoliaan. Huonoimpia sitä vastoin ovat äkkipikaisuus, asteen liian vahva temperamentti, pienoinen itsekeskeisyys ja satunnainen suorasanaisuus. Nikon paheita ovat energiajuomat, lukemattomat irtosuhteet ja muiden laiminlyönti.

Lapsena Niko haaveili yhdistetystä laulajan, mallin ja näyttelijän ammatista. Keravalaisen haaveissa siintää Big Brother -talo sekä täydellinen poikaystävä. Kymmenen vuoden kuluttua Niko aikoo tehdä bisnestä tai jakaa Matti Nykäsen kohtalon 7 päivää -lehden kannessa. Joka tapauksessa hän haluaa olla sama ihminen eri ympäristössä. Jos Niko saisi olla päivän kuka tahansa, olisi hän ihailemansa Britney Spears.

– Olisi ihanaa olla kaiken keskipisteenä ja tuntea, miltä ääripääelämä maistuu, mies heittää.

Niko ei voi sietää ihmisiä, jotka eivät anna toisille mahdollisuutta ja joiden aatteet sekä periaatteet menevät ajattelun edelle. Ärsytyskynnystä koettelevat saamattomat ihmiset, turhasta pas*asta puhuminen ja Kampin fruittarilaumat.

Keravalainen uskoo vahvuudekseen Big Brother -talossa muodostuvan sen, että sekä kilpailijat että katsojat tulevat kiintymään häneen enemmän verrattuna muihin asukkaisiin.

– Luulen, että musta tulee yksi talon huonekaluista, jota ilman ei vaan voi olla, Niko perustelee.

Talon haasteita tulevat Nikolle olemaan tilanteet, joissa tunteet kuumenevat. Lisäksi kylmät suihkut ja talossa viihtyminen voivat tuottaa vaikeuksia.Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved