Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Niko


Millainen olet: Olet periaatteen mies. Olet herrasmies, joka korostaa kauneutta ja käytöstapoja. Olet karismaattinen ja diplomaattinen. Rakastat rauhaa. Kehittyäksesi kaipaat ja tarvitset yhteistoimintaa muiden kanssa.

Mentaliteetti, puhe: Olet mielipiteiden ja asenteiden muokkaaja. Pyrit vaikuttavien asioiden ytimeen. Kysymyksesi porutuvat syvälle ja pohdit kuulemiasi selityksiä. Pelottomana suuntaat puheenaiheet sinne, minne ei ole vielä menty. Olet viisas näkijä. Ympäristön vaikutuksesta et aina erota ajatuksiasi joukkovoimasta. Haluat edustaa koko joukkoa. Olet järkevä ja realistinen.

Ulkoinen olemus: Et jätä ketään kylmäksi. Olet uhka tai kiehtova henkilö. Ryhtisi ja tehokas katseesi näkee hetkessä epäaidot ja heikot yksilöt. Päättäväisyytesi ei jää huomaamatta.

Tunne - yhteenkuuluvuudesta: Seuraasi hakeudutaan tai sitä kartetaan. Havainnoit muiden väistelyn ja sanomatta jääneet ajatukset. Tunnistat hetkessä valheet. Uit syvissä vesissä ja esität mieltymyksesi tunteella. Otat lujasti kiinni ja suhtaudut asioihin kiihkeästi. Läsnäolosi ja tunteidesi intensiivisyys shokeeraa jalat alta. Saat haluamasi ja rajaat muut tilanteen ulkopuolelle.

Hermostuksissasi: Naurat ja viljelet mustaa huumoria. Suvaitsemattomuus ja kärsimättömyys muita kohtaan ilmenevät kuolettavalla kasteella ja pisteliäillä puheilla.

Rakkaus ja läheisyys: Vehätysvoimasi piilee intensiivisyydessäsi. Haluat päästä mahdollisimman lähelle toista ja osaa houkutella muut puolellesi. Valta ja toisen hallitseminen kiehtovat, vaikka et näytä sitä avoimesti. Sidot naiset itseesi, vaikka jatkuva romanttisuus ja psyykkaaminen on sinusta rasittavaa. Perimmiltään kaipaat tasaista ja järkevää seuraa.

Heikoin kohtasi ihmissuhteissa: On katkera mustasukkaisuutesi. Ärsyynnyt, jos asiat eivät ota luonnistuakseen. Rajaat toiminta-alueen ja keskityt tilanteen hallintaan, mutta ulkopuolelle rajattu muodostuu lopulta yllätykseksi.

Makuasiat: Rakastat salaisuuksia ja toisen piinamista. Teet lukuisia testejä ennen paljastusta.

Ryhmässä: Vedät kepeästi oikeasta narusta ja saat muuta avautumaan. Silminnähden nautit seurasta, erityisesti kun kuulet heidän henkilökohtaisia tunnustuksiaan. Saat helposti myllerrystä aikaan pysähtyneessä tilanteessa. Olet eräänlainen dramaturgi. Sinulla on kokemusta psykologisesta pelistä.

Suhteessa toisiin: Sinulla on viehätysvoiman avaimet. Olet tarkkasilmäinen. Pelkkä läsnäolosi aktivoi piilotetun esille. Pidät itsenäisistä ja itseään arvostavista naisista. Haluat miellyttää ystäviäsi ja yleisöäsi.

Toimintasi ja fyysinen energiasi: On kurinalaista ja käytös asiallista. Toimit järjestelmällisesti. Ärsyynnyt, jos asiat eivät käynnisty odotetulla tavalla. Olet arka arvostelulle. Ilmaiset ajatuksesi ja ideasi hyökkäävästi. Otat tilaa mielipiteillesi. Sinulla on terve tapa käsitellä vihaa ja muita hajottavia energioita. Olet keskittynyt ja tavoitesuuntautunut.

Taistelet: dominoimalla muita! Et altistu turhanpäiväsiin kiitoihin. Erottelet taktikoidusti toimintasuunnitelman palasiin. Raivaat tien esteiden läpi.

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved