Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Risto
Risto

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 23 vuotta
Horoskooppimerkki: Jousimies
Kotikaupunki: Tampere
Ammatti: Yksityisyrittäjä, baarimikko ja malli/juontaja
Koulutus: Media-assistentti ja graafinen suunnittelija
Siviilisääty: Sinkku
Perheenjäsenet: Jack-käärme
Harrastukset: Wrestling, kuntosali, musiikki, elokuvat, valokuvaus sekä politiikka
Lemmikkieläimet: Jack-käärme
Tupakoitko: En
Pituus: 181 cm
Paino: 82 kg
Motto: Carpe diem

Tamperelainen Risto tunnustaa elämänsä repäisevimmäksi teoksi Mr. Finland -kisoihin osallistumisen. Mies kuvailee itseään suoraksi, mukavaksi ja sosiaaliseksi. Yksityisyrittäjän harrastuksiin kuuluu muun muassa wrestling, ja vapaa-aika kuluu rentoutuen elokuvien parissa.

Riston parhaat puolet ovat luotettavuus, mukavuus ja ystävällisyys. Huonoiksi puolikseen hän listaa myöhästelyn, kiireisyyden, itsepäisyyden ja perfektionismin. Ristolla on vain yksi pahe: alkoholi. Vapailla markkinoilla liikkuvan miehen ihannenainen on mukava, kaunis määrätietoinen, rehellinen ja suora.

Parhaiten Risto viihtyy mukavien ja sosiaalisten ihmisten seurassa, mutta hän ei voi sietää valittavia, saamattomia ja laiskoja ihmisiä. Myös narkkarit ja stressaajat ovat inhokkilistalla. Tamperelainen näkee punaista, jos elektroniset laitteet eivät toimi. Myös joidenkin ihmisten persoonallisuudet saattavat pitkällä aikavälillä saada sapen kiehumaan.

Big Brother -taloon Risto ilmoittaa tuovansa huumoria, viihdettä, jännitystä ja tapahtumia. Vahvuuksina hänellä ovat kyky manipuloida ihmisiä ja taito viihdyttää.

– Halusin taloon, sillä olisi hienoa olla entistä isompi julkkis, mies heittää.

Talossa Risto epäilee haasteelliseksi muodostuvan neljän seinän ahdistuksen sekä erilaisten ihmisten kanssa elämisen. Jos voitto napsahtaisi kohdalle, maksaisi mies voittopotistaan velat pois, sijoittaisi vähän ja ostaisi auton.
Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved