Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Risto


Millainen olet: Rento ja iloinen ihminen. Hetkittäin olet ylioptimistisuuden sokaisema, mutta opit nopeasti virheistäsi. Naurat ja tartutat toiveikkuuden kanssaihmisiin. Vastoinkäymiset unohtuvat nopeasti. Annat anteeksi ja taas meno jatkuu. Olet seikkailija jota kiinnostavat ihmiset ja asiat. Sinulla on hyvä kokonaisuuden tajua.

Mentaliteetti: Olet huoleton huuliveikko, joka ei kauaa pohdi sanottavaansa. Intuitiivisuudestasi on hyötyä isossa ryhmässä, jossa helposti hukkaat omat ajatuksesi. Sinulla on paljon annettavaa. Olet näkijä ja filosofi. Nautit laaja-alaisista keskustelunaiheista ja uskonnollis-filosofisista väittelyistä. Kannatat sanan ja ajattelunvapautta.

Ulkoinen olemus: Pursuat myötätuntoa ja hyväntuulisuutta. Rajojen puute sinun ja muiden välillä heikentää uskottavuuttasi. Olet huoleton. Asiat tapahtuvat kuin sattuman oikusta toivomallasi tavalla.

Tunne - yhteenkuuluvuudesta: Olet intohimoisen kiinnostunut maailmasta ja korkeasta sivistyksestä. Sinulla vahva maailmankuva, jota testaat ajoittain. Olet jännittävä henkilö. Halutessasi kosketat toisen sisintä vastusteluista huolimatta. Itse pelkäät antaa mitään, jota voisit myöhemmin katua. Olet selviytyjä. Nopeat valinnat ja oikeat vastaukset pelastavat tukalasta tilanteesta.

Rakkaus ja läheisyys: Arvostat avoimuutta ja suvaitsevaisuutta. Olet kontrolloiva, mutta sinulla on selvät käsitykset sopivuussäännöistä. Läheiset joutuvat tiukkoihin sopivuustesteihin. Saat ystäviä, mutta läheiseksi tulet harvojen kanssa.

Heikoin kohtasi: Ihmissuhteissa on paeta todellisia kohtaamisia fantasioihin tai alkoholin käyttöön. Kun et pidä asioista tai ihmisistä menetät jotakin arvokasta.

Makuasiat: Nautit muiden järkyttämisestä. Paljastat omat arvosi pukeutumisella ja ulkoisella olemuksellasi. Sallit poikkeavuudet. Arvostat henkistä yhteenkuuluvuutta eniten. Olet herkkä uneksija, jolla on oma satumaa.

Ryhmässä: Liityt yhteen käytännön syistä. Autat ja lohdutat konkreettisen tekemisen kautta. Ihailet harkittua käytöstä, sillä voimakkaat tunneilmaisut tekevät epävarmaksi. Sopeudut sääntöihin ja odotat muilta samaa. Väistelet taitavasti ikävien ja sotkuisten asioiden käsittelyä.

Suhteessa toisiin: Kaipaat älyllistä innoitusta, muuten tulet levottomaksi. Kokeilet kepillä jäätä ja testaat muiden terävyyttä. Kiteytät järjestelmällisesti käsityksiäsi toimivan periaatteen alle. Poissaolevan ja suvaitsevaisen olemuksesi kätköissä ovat vahvat näkemykset. Huolettoman olemuksesi alla on laskelmoivan taktisia siirtoja suunnitteleva puoli. Etsit tukea ja kannattajia.

Toiminta ja fyysisen energiasi: On ennustamatonta. Haluat yllättää. Sallit itsellesi ja muille vapauden olla haluamallaan tavalla. Istut, seisot tai pompit ympäriinsä, tai pysähdyt pakoillesi tarkkailemaan ympäristöön kätkettyjä salaisuuksia.

Taistelet: Vapauden puolesta! Jos sinut asetetaan johonkin laatikkoon, pidät huolen, ettet enää ensikerralla sovellu tuohon malliin. Niskoittelulla ja nokkeluudella pääset tavoitteeseesi. Olet kylmän laskelmoiva, kova peluri josta on kunnon vastusta muille miehille.

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved